[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Доста зле сте всичките, ама като гледам моторолата и newcomer простовете чак ме заболява. Включително и тия от темата с мацките 
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Не съм аз този, на който "приятелите" му казват, че излизат с него само от съжаление.нелегален написа:ти ше се биеш сам с това, че просто ще седиш като истукан и ще гледаш тъпо.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
изглежда всички потребители на форума почти без изключения се мразят взаимно.
ПП.vanmx не мога да поствам мъже в тема за мацки , създай такава и може да допринеса дихи
ПП.vanmx не мога да поствам мъже в тема за мацки , създай такава и може да допринеса дихи
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
- Kirilicata
Еми няма лошо да се променяш към по-добро, но изтрития пост на дантето не беше много отдавна.нелегален написа:ми и аз не съм тоя. И сега какво?
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
-
Der Meister
- Обратна връзка:

обичам го това гифче

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Kirilicata написа:Еми няма лошо да се променяш към по-добро, но изтрития пост на дантето не беше много отдавна.

¯\_(ツ)_/ ¯
Последните простотии не ме интересуват мн мн - за тва ги пропускам.баце Морко написа:
неразбрали и ненаясно май сте само двамата с агента като ви гледам така
Ама ти си ебах та в дебелата тиква, кой бил неразбрал - нищо толкоз не съм казал във всички мои постове - тва, че ти се върза на 1 изр. и ми пишеш цял роман с украсени сцени - даже не съм те отразил мн.
После ми влизаш с далечната логика от оназ малоумна картинка, която няма нищо общо - щот реално още държа на първото си мнение. Contradiction much?
КОЙ Е НЕРАЗБРАЛИЯТ СЯ, МОЖЕШ ЛИ ДА СЕ ДОСЕТИШ - ща еба в бавния.
И с тоз другия (mazda-та) не се ли карахте наскоро - ясно е, че ще се обади в тоз момент с някакъв проникновен пост.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
- Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Начи първо фейлна
после като се усети как се насра
"Ама аз само се шегувах бе, да видя колко ще се хванете"
Сеш се
Сеш се
¯\_(ツ)_/ ¯
- Kirilicata
BTW Русев пак е българин, вече не е от Русия. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Само недей ми говори с тъпите форумни meme-та.Serious Sam написа:Начи първо фейлна
Сеш се
С кво съм се насрал ве? Ти картинката знаеш ли кво значи?
Значи, че казваш/правиш нещо - после "ама аз това не го мислех, само ей тъй да ви натроля го казах" (щот е тъп)
Таз логика на Моридина си я наври отзад.
Толкова бавни няма никъде. Никъде не съм шегувал, още държа на мнението си, че никакъв подвиг не е извършил.
Някой друг 20+ год, който е бавноразвиващ или има временно умопомрачение да се обади - ся му е времето.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Минавам да ви кажа, че сте бая тъпи.
тежки нокаути
- Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Знам кво значи и ти идеално пасваш в описаната в нея ситуация.Agent написа:Само недей ми говори с тъпите форумни meme-та.Serious Sam написа:Начи първо фейлна
Сеш се
С кво съм се насрал ве? Ти картинката знаеш ли кво значи?
Значи, че казваш/правиш нещо - после "ама аз това не го мислех, само ей тъй да ви натроля го казах" (щот е тъп)
Таз логика на Моридина си я наври отзад.
Толкова бавни няма никъде. Никъде не съм шегувал, още държа на мнението си, че никакъв подвиг не е извършил.
Някой друг 20+ год, който е бавноразвиващ или има временно умопомрачение да се обади - ся му е времето.
¯\_(ツ)_/ ¯
Реално нищо не каза, щот вече съм пояснил защо не пасвам - тва, че ти казваш, че "аз пасвам" без да ми покажеш защо е ебахти рехавия аргумент.Serious Sam написа: Знам кво значи и ти идеално пасваш в описаната в нея ситуация.
Ма от бавен няма какво повече да очаквам - говори си форумните меме-та, дерзай там.
И недей ми отговаря, че с бавни не искам да се занимавам.
- Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Понеже явно като си се раждал по някакви необясними за медицината и логиката причини мозъка ти явно е бил изхвърлен с плацентата и въпреки това си жив, но пожизнено лишен от нормална умствена дейност, ще проявя търпение да ти обясня това, което Моридина ти постна с една картинка и което ти вече незнам си колко страници не можеш да асимилираш. Почваме стъпка по стъпка:Agent написа:Реално нищо не каза, щот вече съм пояснил защо не пасвам - тва, че ти казваш, че "аз пасвам" без да ми покажеш защо е ебахти рехавия аргумент.Serious Sam написа: Знам кво значи и ти идеално пасваш в описаната в нея ситуация.
Ма от бавен няма какво повече да очаквам - говори си форумните меме-та, дерзай там.
И недей ми отговаря, че с бавни не искам да се занимавам.
Стъпка 1:
Spoiler for :
Spoiler for :
Spoiler for :
¯\_(ツ)_/ ¯
Аз казах ли нещо ве, олигофрен? Казах ли да не ми говориш/пишеш повече?
Да четеш можеш ли поне?
Картинката е вярна само, ако в Step 3 съм се откзал от това, което съм казал по-рано и съм го направил само да "ви" натроля.
Сега, прочети го няколко пъти това - после прочети предния ми пост, щот явно не си го прочел добре и си бий камшика.
Да четеш можеш ли поне?
Картинката е вярна само, ако в Step 3 съм се откзал от това, което съм казал по-рано и съм го направил само да "ви" натроля.
Сега, прочети го няколко пъти това - после прочети предния ми пост, щот явно не си го прочел добре и си бий камшика.
я?Kirilicata написа:BTW Русев пак е българин, вече не е от Русия.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Къв си ти да ми кажеш бе, келеш?Agent написа:Аз казах ли нещо ве, олигофрен? Казах ли да не ми говориш/пишеш повече?
Да четеш можеш ли поне?
Жалка картинка си, ей...
¯\_(ツ)_/ ¯
Мн ясно, че ще ти казвам като има отнош. с мен и те виждам къв си паляк, една логична връзка не може да направи. Много лаеш нещо.Serious Sam написа:
Къв си ти да ми кажеш бе, келеш?"Ама аз нарочно оставих поста..."
![]()
Жалка картинка си, ей...
Кво да ти обяснявам, висш пилотаж е за теб да схванеш тънкия момент, че съм "го оставил поста" - значи е имало повече и ако го бях дописал, нито Моридина дет уж минава за умен, щеше се обади по тоз якия начин - нито пък щях да те разбера теб къв си изостанал. Тва не значи, че съм се преструвал в първия ми пост, както меме-картинката гласи. ЕБАХТИ АЗ, ОТКРИХМЕ АМЕРИКА ВЕ.
И като пълният бавняр си ми изрязал следващия параграф, В КОЙТО ЯСНО СЪМ ПОВТОРИЛ ТВА ОТ ПЪРВИЯ МИ ПОСТ. Като някой дете със синдром на Даун си ве - мъчи се квадрата да вкара в триъгълника - еми не става, балък. Картинка ще ми слага до 1/3 от поста.
ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ЛИ, ТЪПАКО?
- Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Ще продължаваме.
Щото гледам по първите две нямаш забелжки демек
си ретард
по тва виждам имаме взаимно съгласие.
Щото гледам по първите две нямаш забелжки демек
си ретард
по тва виждам имаме взаимно съгласие.