Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
Заглавие: Re: The Witcher 3
Публикувано на: 20 Май 2015 08:01

Странно, аз я подкарах на ултра(без hairworks) и играта върви много добре и гладко, а видеокартата ми не е нещо специално...

Иначе едниствения ми проблем за сега е боя - всичко доджва прекалено много- дори шибаните кучета, половината от времето бия въздиха въпреки, че е пред мен, а аз като доджвам успяват да ме ударят някак си...

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2015 11:01

От тая тема разбирам че новия критерии за успех и себеактуализация е да подкарваш на ultra с 1080p.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2015 12:56

И аз играя играта на 1080p ultra с всички коси, козини, зъби, сополи и балончета слюнка по лицата на персонажите, сигурно и рунтавата катерица на трис мериголд ще е яко некст джен ... но въобще не ме интересуват тия неща в играта, а по-скоро си държа шапката да не хвръкне като видя неща като огънатите дървета от вятъра, хвърчащите падащи листа, или момента, в който се отваря портал в стаята и всички книги и хартишляци почват да се засмукват

по-истинско чувство за околната среда не бях усещал в игра май

и диалозите не знам дали са по-груби и вулгарни от преди, но в началната зона няма и от къде да дойде тая вулгарност - все пак разговорите са с някви селяни дето си орат нивата, дейба

но пък като се сбиеш с някой и като почне да си бара чатала и да те таунтва, всичко си идва на мястото :o

Единственото, което ме притеснява, че ще ме разочарова е това, че всъщност не е толкова open world, колкото я изкарваха. Имаше някви гръмки изказвания, че била по-мащабна от скайрим и т.н. Не знам, ама ми се виждат малко ''сегменчести'' зоните, тип dragon age. Вече колко са ''живи'' и интересни тия зони предстои да видим.

А относно бойната система - еми не ми е дървена на мене, може би щото играя с геймпад. По-скоро са ми дървени моментите, в които се обръщам да луутна нещо и не мога да го нацеля 15 мин, или гмуркането за некой чест с луут, и т.н.

Най-голямата недосмислица за момента е, както някой вече спомена, fall damage-а. Не знам дали е нарочно така, или е бъг, но и стивън хокинг може да направи по-успешен скок от 2 метра височина. Докато нашия мутант супер герой с котешки рефлекси Гералт се чупи като сервиза на майка ти. :roll:

Профил Skype WWW

Публикувано на: 20 Май 2015 17:55

Kirilicata написа:

Леко баце. Няма нужда да се силиш, когато фактите са срещу тебе. :lol: MGS GZ я подкарвам на 1080p с 60 кадара в секунда на макс, а тя изглежда 3 пъти по-добре от Уйчъра, така че се съмнявам в мене да е проблема.

Това е най-зле оптимизираната игра от Unity насам, а графиката дори не се оказа това, което рекламираха. Плюс още няколко бъга тук там в първите 2-3 часа на играта ми се струва, че са я ръшвали. Надявам се, че пачовете ще я оправят.

https://www.youtube.com/watch?v=FMoZKfx1dcw ей ти тема за размисъл

хуьаухаьухьаухьа само факта че сравни тези ДВЕ НАПЪЛНО РАЗЛИЧНИ ИГРИ ПО ГЕЙМПЛЕЙ И ЕНДЖИН ГОВОРИ ЯСНО че нищо не вдяваш от кашони и конзоли И ДА не в тебе е проблема в кашоона ти е проблема ... БЪГОВЕ ??? ДЕ ги видя .. опиши какво е единия бъг каквъ е втория и третия .. само от пръстите сси смучиш .. тия DOWNGRADЕ бяха заради конзолите и накрая само 2 ефекта ги няма в ПЦ версията TEселацията на земята щото ако нямаш 4 титана абсурд .. и динамичните отражения във водата висчко друго си е там .. честно смятах че 970ката ще се задави на 1080п ама върви си на 60 без един дроп... хетъри като теб дето нямат мама и тати пари да им купят кашончета ще се излагаят ... къде вещера къде таз япоснка боза метъл гиър миър !

A това със скока ще го пробвам веднага като се прибера дано оправя нещата че ми писна да лоудвам само заради метър и полвоина скоок и половината ми здраве е чао ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2015 18:16

jenssn написа:
хетъри като теб дето нямат мама и тати пари да им купят кашончета ще се излагаят ...
Кажи на мама и тати да кихнат малко пари за образование вместо кашончета, че едно изречение не ти се разбира. Стига си се излагаял.

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 20 Май 2015 18:58

wannabe написа:
jenssn написа:
хетъри като теб дето нямат мама и тати пари да им купят кашончета ще се излагаят ...
Кажи на мама и тати да кихнат малко пари за образование вместо кашончета, че едно изречение не ти се разбира. Стига си се излагаял.

Работя работа в която пиша на перфектна граматика на 3 езика .. мислиш ли че ще си правя труда да ти гледам за спелл грешки или граматика ..това е форуъм за игри ве мои ... аре въз хетърю и си играй смешния метъл шитър която има най най най най най дългата кампания ЕВАААР ! !

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 20 Май 2015 20:31

Аз съм очарован от играта.
Обикалям си навсякъде, правя всяка странична мисия, вече минах White Orchard зоната и утре продължавам след като императора ми даде мноу важнъ мисиъ нал съ сещати.

А относно оптимизацията - върви мазно както влиза на млада девойка, дет се вика.
По-горе някой беше казал, че му вървяло по-зле от Unity, ще кажа, че проблема е локален, аджеба при него.

Играта кефи и нямам търпение да наеба всички възможни пички :D

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 20 Май 2015 20:49

jenssn написа:
..

Дъха ми на доска комплексарско мнение :o

А това дето го постна с Ядосания Санчез въобще не трябва да те приемам насерозно, но айде ще ти отговоря.

Бъговете в първите 2 часа
-Понякога коня се заклещва когато го извикаш
-Понякога след късцена не ти се връща UIто
-Повреме на битки често се случва враговете да седят и да не правят нищо

А това за оптимизация не съм само аз дето се оплаква. Щом компютъра ми е достатъчно силен да подкара по-добре изглеждаща игра, а има пробем с тази, значи смятай.

И по-добре се откажи от игрите и иди на някакви курсове по български. И потърси професионална помощ, защото си личи, че имаш проблеми с нервите :wink:

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2015 22:03

Нова игра има бъгове, нещо нечувано и невидяно. :roll:

Кирилица, яко си зле, честно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2015 22:23

Прав си, това ги оправдава. Млъквам :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light
Публикувано на: 20 Май 2015 22:38

Kirilicata написа:
Прав си, това ги оправдава. Млъквам :lol:

Намери такъв вид игра без бъгове...

Върви и на старата бракма при това добре. Оптимизацията е на ниво.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2015 23:08

Доста сте зле ако оправдавате бъгове. Няма да стигнете много далече в живота ако имате подобен поглед върху всичко. Вместо да изисквате качество вие лапате. Ако бях дал пари за тази игра щях да я върна, въпреки че както казах играта не е лоша.

Оптимизацията е под всякаква критика, но нали е Уйчъра и ние предварително сме си направили мнението, ще ги извиним от всичките им грешки. Нищо, че играта няма нищо общо с първите трейлъри. Това ако беше игра на ЕА или Уби щяшхте да ги изядете с костите.

Чудя си какво ли въобще си губя времето да споря с дванайсет годишни. Връщам се в Общия, тук няма надежда. :disbelf:

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 20 Май 2015 23:23

Значи никакви игри да не купуваме?

Кажи си го така бе човек. Без заобиколки.

Върви на:
4GB RAM, i5 750, ATI HD 5770 OC
Постоянно. Добре. Това е оптимизация.

Тази неоправдана арогантност другаде я отнеси.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2015 01:05

Kirilicata написа:
Доста сте зле ако оправдавате бъгове. Няма да стигнете много далече в живота ако имате подобен поглед върху всичко. Вместо да изисквате качество вие лапате. Ако бях дал пари за тази игра щях да я върна, въпреки че както казах играта не е лоша.

Оптимизацията е под всякаква критика, но нали е Уйчъра и ние предварително сме си направили мнението, ще ги извиним от всичките им грешки. Нищо, че играта няма нищо общо с първите трейлъри. Това ако беше игра на ЕА или Уби щяшхте да ги изядете с костите.

Чудя си какво ли въобще си губя времето да споря с дванайсет годишни. Връщам се в Общия, тук няма надежда. :disbelf:

Кирилицо, както и да ти го обясня, първо ти няма да го разбереш, второ аз само ще си загубя времето, което тия дни въобще не ми достига.

Първо на първо, ти не си дал пари за играта, съответно нямаш никакво право да мрънкаш за щяло и нещяло, а другият извод който си правя е че даже не си фен на поредицата. Въпросът ми тук е, какво въобще търсиш в тема за игра, която не харесваш? :roll:

Ако ще да има още осем хиляди бъга, аз пак ще си я цъкам с кеф и ще свършвам с кофи, защото е шибаният УИТЧЪР, който чаках дълго време. Да, има бъгове, да, нестабилна е, да, крашва през 15 минути. Въпрос на фенове и фенбаза.

ЕА и Уби са утвърдени и доказани геймстудия, които НЯМАТ ПРАВО на грешни и бъгави игри (а от тях видяхме доста, ахъм ахъм. :D), докато фактът че CD Projekt не си изпълниха напълно обещанията си остава, но в крайна сметка те не са студио с мащабите на ЕА и Уби, ерго, примерът ти е нелеп.

Върни се по-добре в творческият да си допишеш питката за галактиката. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2015 06:23

1)Значи тук трябва само да я хвалим и обичаме?

2)Аха,значи ако гаджетото ти иска да ти навре дилдо в гъза,ще се навиеш само защото тя ти е гадже?Вярвам ти.Не,наистина ти вярвам

3) Ми то и CDPR нямат право на грешки след две поредни бъгави игри. :lol:

4) В CDPR работят 450 служителя.За справка-From Software 227,Naughty Dog 258.Тези студия изкарват перфектни в техническо отношение игри на day one.Количеството не определя качеството. ;)

Профил

Публикувано на: 21 Май 2015 07:42

Ебати масивния фейспалм докато чета някои постове.Първо във CDPR не работят 450 човека,даже и на половината на това не са.Второ да се критикува замунда едишън на дадена игра е просто пълен абсурд.Трето,играта няма някакви кой знае какви гейм брейкинг бъгове,че да бъде критикувана по тази част.А за оптимизацията,всички знаем как е-при положение,че колкото играчи има,толкова и конфигурации има,нормално е някой да има проблеми,кофти,да но това е положението.Иначе играта е абсолютен мастърпийс.

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 21 Май 2015 08:28

Nreth написа:
1)Значи тук трябва само да я хвалим и обичаме?

2)Аха,значи ако гаджетото ти иска да ти навре дилдо в гъза,ще се навиеш само защото тя ти е гадже?Вярвам ти.Не,наистина ти вярвам

3) Ми то и CDPR нямат право на грешки след две поредни бъгави игри. :lol:

4) В CDPR работят 450 служителя.За справка-From Software 227,Naughty Dog 258.Тези студия изкарват перфектни в техническо отношение игри на day one.Количеството не определя качеството. ;)

1) Не.

2) Странна аналогия.

3) Никой технически не иска да прави грешки.
Witcher 3, за такъв вид игра, е много стабилен.

Навремето какво беше Fallout 3, STALKER и Skyrim...

4) 200 - 250 човека са правили Witcher 3.
Няма такове нещо като перфектни игри. From имат бъгове и то немалко. Пък и са некадърни на PC портовете.

Нито Naughty Dog нито From правят толкова амбициозни (в технологичен аспект) игри.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2015 12:04

jenssn написа:
Работя работа в която пиша на перфектна граматика на 3 езика .. мислиш ли че ще си правя труда да ти гледам за спелл грешки или граматика ..това е форуъм за игри ве мои ... аре въз хетърю и си играй смешния метъл шитър която има най най най най най дългата кампания ЕВАААР ! !
Няма да правя коментари за тва че работиш и ваще ти купуват компютри шот не ми се занимава.

Но да, играта е яко бъгава и тва е факт. За 2ри път ми се налага да релоад-на шот героя ми се заклещва. Но иначе ме зариби яко, добра е доста.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2015 17:00

нелегален написа:
И какво като има технически проблеми? Това е напълно очаквано за всяка игра, която тепърва излиза.
Е тва не е така. Плюс тва ако има дребни бъгчета ок няма проблеми, ама в случая говорим за бъгове които ме карат да релоудвам. Тва не бих го нарекал очаквано от всяка игра.

Иначе не мрънкам, просто потвърждавам че има бъгве, щото имаше спор.

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 21 Май 2015 17:21

Играта е много добра.
Immersion нивото е доста високо.
За момента се моткам из Velen и правя странични мисии + разучаване на разни тайни и тн.
Мноу ме кефи.

П.П.
Все още не съм секснал никоя. :(

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost