Till.Lindemann написа:на врата се бръснеш на контра,понеже косъма е с друга посока,дебил нормално си е
иначе - дадох пример със себе си - от една луковица излизат две косъмчета, това за крака ми. не виждам логика на лицето да не е така. макар че,дидко се едрал две години и пак няма разлика.
Овчи, по лицето се бръсна по посока на косъма, а по врата срещу косъма. Тоест от гледната точка на дебил като теб, това е различен тип бръснене и вероятно по врата брадата ми трябва да е станала различна. Ама не е.
абе ти тролиш ли ме или не си си пил хапчетата тая седмица?
как ще сравняваш хващането на кариеси със загрубяване на брадата при бръснене и отичането на гърба?
имаш ли изобщо идея за какво говориш? естествено, че нямаш, щото става въпрос за коренно различни процеси
изводите си за биологичните процеси всичките ли ги вадиш на база НЕКОНТРОЛИРУЕМО БАВНЯРСКАТА си логика или сядаш и прочиташ какво имат да ти кажат хората, които екчуъли разбират нещо от това, за което говорят? или няма значение какво казват специалистите, аз се бръсна джаста-праста, за тва брадата ми не расте
дееба майка му дееба
бях се засилил да поствам линкове и да обяснявам, ма пак ти прочетох изречението и ми стана некво тъпо - понеже знам, че пак е стане като друг път, ще обяснявам, а накрая ще си затраеш и ще се правиш, че нищо не е станало, приключвайки темата с некъв идиотски едноредов пост
щото винаги у мен се е прокрадвало съмнението, че ти си интелигентен човек, който си има някакви сериозни проблеми
ма тук вече си пролича, че си просто претенциозно тъп, сори
аре пускайте си снимките ве, убитаци, кво гледате сеир само
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
Не знам защо си правя труда да го пиша това, ама ако си беше направил труда да прочетеш втория линк от Scientific American, щеше да си вече наясно, че това с бръсненето е плацебо-ефект. Освен това, едвам взетата ми и малко незласужена петица по биология в гимназията ми напомня, че лицевото окосмяване е вторичен полов белег, чието проявление зависи от нивото на тестостерон в тялото ти, най-просто и лаишки казано. Captain out.
Дае, помня и аз, че в гимназията бях питал даскалката по биология и тя каза, че няма ефект, до голяма част (ако не и напълно) си зависи от гена.
А ми е интересно като се бръснете тук у там имате ли косми по раменете и дали ги махате, шото имам там малко, ма чак до там да ги махам и тях не съм стигал, а пък и преди 3-4 години на морето това не ме спря да забия посред бял ден една девойка от Словакия (fuck yeah).
hyper` написа:А ми е интересно като се бръснете тук у там имате ли косми по раменете и дали ги махате, шото имам там малко, ма чак до там да ги махам и тях не съм стигал, а пък и преди 3-4 години на морето това не ме спря да забия посред бял ден една девойка от Словакия (fuck yeah).
имам и по раменете и по горната част на гърба аз
налага се да ги махам като ходя по морета, басейни и т.н. няма как просто
@Meister: Нещо такова, да.
@Вълка: Да.
@Мазда: ъъъ... да...
@Нелегалния: не знам, Теодор Салпаров и Ким Джонг Ун са с такива, което ми беше достатъчно.