Mortal Kombat X (2015)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
hyper'

Re: Mortal Kombat X (2015)

Мнение от hyper' »

Ако вдига производителността, удрям парите в тезгяха и ич ми не е.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

ужким я вдигало, но ако си купиш нов комп ще я вдигнеш не на ужким. Все пяк повечето некст ген портове ще са по тежки от тази игра.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Е да, факт, сигурно в идните месеци ще видя как са нещата с ъпгрейда, дотогава ще се опитам да устискам още малко.

Бтв гледах това и понеже битките са дълги (първият, който достигне 5 победи) и играчите правят лудите комбота, изглежда като истински дълъг и тежък про турнир (то не че не е): https://www.youtube.com/watch?v=AbwhiBBWfuE
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Е верно ли в комикса Соня е лошата майка, а Джони Кейдж добрият баща, как се обърнаха масите. Видях и детството на новия ми любимец Такеда, а Котал Кан се оказа от по-добрите с новите изроди в обкръжението си. Сега ако са напаснали и играта по тази история...
p.s. Историята освен че е по-кинематографична (<3) е и консистентна, Scorpion е със стария си костюм в началото поне, евала.
Епичност на CGI битките: 11/10 , най-добрият МК филм, който никога не е бил направен. Въпреки това май ще бъде най-неоптимизираната игра на годината. Open world игри не изискват 4-ядрени процесори, за да не спадат до абсурдни кадри. Но топ моментът е като се появи ghost vsync-a, дето няма как да се изключи, дори от нвидиа контрол панел пак играта надделява, много facepalm.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

според мен не е толкоз въпроса до оптимизация, става дума енджина е на 100 години и е доста оптимизиран. Просто има прекалено много детайли и ефекти и е предназанчено за некст ген машини не само некст ген конзоли, ами и некст ген пц та така да се каже.
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

За това говоря, че някои девове като явно Netherrealm си казват "ок, минимум хардуера в магазина през 2015 е това и това, предполагаме, че всеки е ъпгрейднал преди 3 месеца по Коледа", и други игри имат ефекти и светлини и неща, но за 10х20 метра арена (за дълбочина) това е прекалено.

Погледнах в редит, че ми се включи vsync от нищото и е на забавен кадър сега, а и от nvidia control panerl да го махна, пак си стои, и хора, покриващи препоръчителните, са яко wtf:
https://www.reddit.com/r/MortalKombat/c ... ad/cqcv8c5

"I've got an Intel i7 CPU (960 @ 3.20GHz, not overclocked), an AMD Radeon HD 6950 (1 GB), and 12 GB of RAM. I can typically handle most games in medium-to-high settings with a smooth framerate...
...I'm getting below 20 fps on MKX, even on the lowest settings. What the fuck."

:x
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Е явно е масов проблем, споко, нема да оставят нещата така ... или ба ли го.

Бтв, не съм гледал много за конзоли как е, ама ми се струва, че и на тях падат кадрите жестоко на моменти.

Аз съм с нов комп и играта върви супер, само на моменти из кътсцените има спад за 2-3 секунди, че и се случва да крашне тук-там.

Иначе да фърля и едно мнение за историята :
Spoiler for :
Въобще не се чувствах като в МК игра, играейки с някви нови пикльовци и дъщери на тоя и оня, че и отгоре на всичко да бия прероден елдър год със тъпата каси кейдж :lol: Знам, че иска да се даде ход на новите кадри, ама ми дойде прекалено - още в момента, в който Kung Jin ступва ей така от нищото императора на Outworld, а после и Рейдън ( нищо, че беше ''тест'' това :D ).

Общо взето от новите само D'Vorah е интересна и ''на място'', тъй да се каже, както и най-якия момент в кампанията беше като насра Мълийна :D

Всички персонажи от МК вселената са били емблематични с НЕЩО, което да определя стила им на бой, фаталититата, реплики, и всякакъв там бекграунд и аура около тях. Тия новите изобщо не ми се вписват, като изключим D'Vorah. Каси Кейдж реално е нещо като женския заместник на Stryker. Ма предпочитам Страйкър, ебаси.

Нищо де, да move on-ва историята, че пък с едни и същи щеше да е тъпо, знам ли. Пък и да искаме от историята кой знае какво е като да се иска същото от Expendables филм :D

Тупалки да има.
И те така. Най-якото фаталити е на Кенши, дееба, много се смях.

П.П.
Spoiler for :
Изображение
джумерки
Аватар
Труповоз

Мнение от Труповоз »

Колкото и претупана да е историята, можеха да я изтрият цялата и да оставят само "онзи" момент със Скорпиона и Куан Чи, пак щях да се радвам като кон, наврял в 15 годишна.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Абе кой му дреме за историята. Всеки знае че смисъла в тези игри е мултито.
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Spoiler for :
Изображение
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
demona
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Обратна връзка:

Мнение от demona »

Възможно е да сте го гледали но пък има доста яки реплики

https://www.youtube.com/watch?v=iO_6JqlII58
DEATH IS ONLY THE BEGINING
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Ахахаха, Джо се изсра с право на всички, които претендират, че са над нещата и не се интересуват от историята, а реално са коне с капаци.

Реално точно така си звучат тези индивиди.

p.s. MK хората сбира > https://www.youtube.com/watch?v=hAYcabqXx7k
Аватар
demona
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Обратна връзка:

Мнение от demona »

DEATH IS ONLY THE BEGINING
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

още един 16 гб пач хахах тия са се бъгнали яко
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

“Tomorrow there will be a patch for the PC version. It literally brings the PC version to parity with the console versions and there’s huge improvements coming to that version,” he said.

С 2 думи Ед Буун обещава това да е пачът на пачовете. Айде да видим.
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Тва определено е пачът на пачовете. Не помня PC историята да е имала друг такъв пач. :lol:

btw част втора на ревюто е вече в системата. най-късно утре би трябвало да мине редакция и да стане публично. :D
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

аре днеска втори 15 гб пач излезе ахахаха тия са супер зле. Тва е третия за сега два 15 гб нача и един 16 има тая игра, тия малките паччове не ги броя
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

още 16 гб пач ахахаха
kamengtaiv
n00b playa

Мнение от kamengtaiv »

Геймката си е супер . Кампанията в играта ми се стори по-кратка сравнение с MK9 . Графиката е чудесна, X-Ray ефектите са много по-добри от MK9, но историята можеше да бъде по-добра (не че казвам, че е лоша). Отначало играта беше адски неоптимизирана, мултито беше нестабилно, но слава Богу оня ден NetherRealm пуснаха пач, и оправи доста проблеми в играта .
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Аз разлика след 100 гб пачове на усещам. Иначе историята е супер пародия. Добре че като геймплей и графика е стабилна играта.
Публикувай отговор