Препоръчайте телефон
Re: Препоръчайте телефон
Мнението е изтрито поради нарушаване на т.4.1 от Раздел I на Правилата за форума и сайта.
тежки нокаути
- VALEN7INVS
- Цар
Мнението е изтрито поради нарушаване на т.4.1 от Раздел I на Правилата за форума и сайта.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- VALEN7INVS
- Цар
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
- VALEN7INVS
- Цар
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- VALEN7INVS
- Цар
Бахти, май пак трябва да я заключат. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Намокрих си телефона (LG G2) и сега се зарежда само на бавна скорост (както когато го зареждам от компа примерно). Някакви идеи как се оправя? 
- Till.Lindemann
кога стана тва, дали е хубаво изсъхнал?
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Стана малко преди да напиша поста. Вече се зарежда нормално. Ама се притеснявам да няма някви трайни последици в последствие. Щото отначало и звука не му работеше хубаво. Уж се оправи ама ддз, ако има няква останала вода вътре. А той не може да се отваря по принцип, да му махаш батерията и т.н.
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
изключи го веднага и го сложи в един буркан с ориз
извади го утре и всичко ще е перфектно
извади го утре и всичко ще е перфектно
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
След година WP8 и 3 месеца с iPhone 6, който бе продаден, направиh грандиозно завръщане към Android. Бях забравил колко е яко да имаш тонове качествени и интересни приложения.
тежки нокаути
- Till.Lindemann
стабилни ли са новите андроиди? мойта S3-ка почва да забива дразнещо често и почвам да се замислям за нещо с Windows май. тука ппц доста народ с уиндоус се събра, дайте мнения, бързо ли работят, приложенията как са, а у
Windows като система е много по-стабилен от андроид, но съм чувал че бил много беден от към приложения. Зимай iphone.
Аз лично си взех М9, много добро телефонче. Относно WP8.1: самата операционна система е много добра, върви изключително гладко дори на по-стари модели и бюджетни устройства, а батерията държи поне три дена, като съм стигал и до цяла работна седмица без да го заредя един път. Дали Windows-а ще ти свърши работа зависи от това за какво използваш телефона: ако е най-вече за музика, снимки, социални мрежи и разговори ще ти свърши отлична работа. Но ако обичаш да ползваш по-специфични програми няма да стане. Може да прегледаш детайлните постове на Княза по назад из темата. На мен лично iOS и iPhone не ми харесаха, не мисля да се връщам към тази платформа.
тежки нокаути
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Супер са особено Лолипопец с добър хардуер си e красота... По-стабилен от iOS 8. До края на годината чакаме и Android "M" който също трябва да предложи доста нови глезотии.Till.Lindemann написа:стабилни ли са новите андроиди?
БТВ сигурно сте чули, но Google предлагат безплатен неограничен "облак" за снимки и видео (16Mpix/1080p). Не че и до сега не предлагаха същото, но резолюцията на снимките беше твърде ограничена (2Mpix) сега вече буквално ще сринат повечето подобни платени услуги
Колкото до S3-ката хардуер на 3 години ... и само 1gb RAM... новите приложения за съжаление са оптимизирани основно за текущия хардуер и са все по-лакоми от към ресурси. Положението е същото както игри<->видео ускорители в PC сегмента - бизнес лакомия
Все пак с root+custom rom + разни апп-ове от сорта на Greenify и Leandroid и т.н. може да му вдъхнат нов живот
тук има някви примерни http://joyofandroid.com/10-best-custom- ... galaxy-s3/
и дори с Lolipop http://www.naldotech.com/best-lollipop- ... galaxy-s3/ макар че не съм сигурен дали ще се държи добре с него.
За повече инфо XDA-то.
Ако ще взимаш нещо ново задължително заложи на процесор с 64битова архитектура.
И за човек свикнал с андроид преминаването към iOS камо ли пък Win си е равносилно на "ампутация на крайници"

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Монка, зависи.
Аз днес бих си взел телефон с Уиндоус. Защо?
Другия месец излиза безплатната десятка. Безплатна -- защото, това е маркетингов подход да се популяризира мобилната и таблетна версия, апп стора и т.н.
Да, Уиндоус изоставаше и продължава да изостава откъм приложения, но нещата ще се обърнат на 180 градуса, щом всички получат безплатно десятката на пц-тата си, която ще е бъкана с реклами на апп стора, а и отделно че връзката между пц и телефон с уиндоус най-вероятно ще е мега мега мазна.
Аз днес бих си взел телефон с Уиндоус. Защо?
Другия месец излиза безплатната десятка. Безплатна -- защото, това е маркетингов подход да се популяризира мобилната и таблетна версия, апп стора и т.н.
Да, Уиндоус изоставаше и продължава да изостава откъм приложения, но нещата ще се обърнат на 180 градуса, щом всички получат безплатно десятката на пц-тата си, която ще е бъкана с реклами на апп стора, а и отделно че връзката между пц и телефон с уиндоус най-вероятно ще е мега мега мазна.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Днес се навършва една година откакто си взех телефона (LG G2), заради който направих тази тема!
Почти никакви оплаквания не съм имал, освен, че понякога като има много хора на едно място губи обхват докато други телефони не са губили, но като цяло мисля, че мега много си заслужаваше съотношението цена-качество. Пожелавам му да ми върши работа още дълги години!