Който е измислил тоя трейлър (и е решил да е цели 3:30 мин), може да ме направи своя кучка завинаги.
Deus Ex е една от най-иконичните поредици в гейминг индустрията, евър. Единицата беше изключително иновативна и предлагаща доста интересен и невиждан геймплей за тогава; двойката беше маалко по-слаба, но издържана в същия готин дух. Осем години по-късно поредицата беше преродена с Human Revolution, която може би ми влиза в топ 5 на най-любимите игри. И сега, догодина, очакваме нова игра с това име - Mankind Divided и по трейлъра личи, че се задава нещо голямо.
А това, че е най-добрата видео игра в киберпънк жанра, е неоспорим факт. Въобще, както се набляга (и винаги се е наблягало) на по-конвенционални сай-фай поджанрове, е голям риск да поемеш по пътя на киберпънка и да направиш нещо качествено. Евала на Eidos.
едит: говорейли за киберпънк игри, да не забравяме че сега след приключването на работата по Witcher 3, CD Project RED започват работа по Cyberpunk 2077, което също ще е RPG и няма как да не съм щастлив, че този проект е в ръцете на именно този разработчик