Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 19 Мар 2015 09:56
Добре е, че ги ядеш сурови. Аз поне никога май не съм ял сурови семки. Но ако ще наблягаш на тях, в никакъв случай не яж повече от половин шепа на ден. То това количество важи за всички ядки де, но като цяло повечето хора злоупотребяват предимно с количеството на семките и фъстъците. Доста е дразнещо това, че в повечето случаи печените ядки са по-евтини от суровите, което е тотално нелогично, при положение, че са отделили повече време и ресурс да ги пекат. Ама понеже знаят, че по-здравословно мислещи хора купуват суровите ядки и айде, вземи тия 20-40% цена отгоре... И за да съм по темата - вчера имах едно от тия сранета, при които около 6 пъти си мислех, че съм приключил и почвах отново да сера при вече почистен гъз.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 19 Мар 2015 11:12
Не знам за влизането във форма - за това не ми дреме особено, но ако съветите на Гипо ще направят акането ми по-приятно, залавям се за работа.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 19 Мар 2015 15:02
нелегален написа: бтв, морко, оня ден един брат и по-малката му сестра българи се псуваха от съседни стаи в една тема в /pol/. Разменът на реплики доста наподобяваше ситуацията тук. виноват ли си? нелегален написа: аз лично ако достигна някакъв момент, в който се усетя, че се интересувам от разни чужди работи като жалко архиварче и съм твърде голяма мишка, за да изкажа някакво свое мнение бих се самоубил.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 19 Мар 2015 20:03
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 19 Мар 2015 20:53
/pol/ e cancer и не влизам там
редит е прекрасно място, стига да знаеш как да го използваш - изисква се висок скил, щото примерно във форчан това, което можеш да видиш горе-долу го знаеш какво е, а и си те цапва директно
редит ти влиза в кожата и ти обсебва времето като издига на ново ниво максимата, че някой в интернета греши, следователно заеби си живота докато не го коригираш
пагубен е, особено пък /pol/
или ти за форчанския /pol/ питаш?
там пък не ми е минавало през ума да стъпя
edit: много съм прост, в редит се именуват по друг начин, т.е. питаш за форчан и аз ти отговорих ма нямам време да си редактирам тъпите разсъждения
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 19 Мар 2015 23:14
баце Морко написа: Кабумче, плс.
Акането не е религия, то е нейна абсолютна и непримирима противоположност.
Религията е мръсна и гнила поквара за човешкия разум, унищожител на връзката между човека и природното му начало. Пагубният ефект на религиозните догми върху процеса на опознаване на света са скъсали връзката на човечеството с истинското божество - природата в нейния земен и галактически порядък - за сметка на някакви клаустрофобични формалности в общуването между човека и симплифицираното чучело, наречено Бог. То от своя страна винаги се е проваляло в изпълнение на функцията си на олицетворение на всемирния ред и безкрайността, защото образът му се гради от хора, а техните способности по презумпция са крайни и като такива, никога няма да могат да обхванат това, което е по-голямо от тях.
В тоя смисъл лайното е символ на вечността и на кръговрата на живота. Един сере, друг после го яде. Изсирането е процес, който отваря човека за природата и по този начин го доближава до неговото истинско "божествено" начало. Срането е дълбок поклон към великия космически ред, докато ходенето на църква е просто облъчване с тъпотия, осъществявано от едни тъпи хора над други тъпи хора, в което отдаването на почит пред "Бог" се губи някъде сред хилядите тривиалности и формалности.
С други думи - срането като свещенодействие седи доста по-високо от ходенето на църква и почитането на някакви "богове". Докато посредством религията хората се избиват и чукат малки момченца в дупето, чрез срането се докосваме до всемира, Кабумче. Затова моля те повече да не говориш глупости. Пост на годината!
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 19 Мар 2015 23:47
/pol/ е лайняна дупка на потенциални психопати. Съпричастно съжалявам за вески, който си губи времето от деня там. Като цяло 4chan не е много полезен за психическото здраве. Аз лично влизам там няколко пъти в седмицата, но от лични наблюдения всички познати, който се спрели да влизат там, живота им се е подобрил значително.
Редит е полезен за информация, но човек може да прочете най-тъпите шеги там.
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 20 Мар 2015 01:08
за 4чан използвам /r/4chan
понеже синтезират само най-забавното от там и избягвам 98% от мизерията
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 20 Мар 2015 08:45
Аз съм достатъчно стар, за да нямам и бегла представа какви са тия сайтове
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 20 Мар 2015 10:36
Цитат: /pol/ е място от което можеш да научиш адски много, стига да вземаш абсолютно всяка информация с щипка сол. Като например какво? Че еврейте са зад всичко, и че всеки който не бял, със сини очи и руса коса, трябва да получи бавна и мъчителна смърт? Трудно е да се извлече вярна информация от място, в което съществува само една гледна точка.
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 20 Мар 2015 14:40
Аз не казах, че Редит е по-добро са дискусия на политика. В редит няма смисъл да спориш за нищо, защото мнозинството винаги печели там. Просто системата в сайта така работи, че можеш да погребеш всяко мнение, което не ти харесва, без дори да напишеш аргумент.
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 20 Мар 2015 15:02
Аз не казах, че Редит е по-добро са дискусия на политика. В редит няма смисъл да спориш за нищо, защото мнозинството винаги печели там. Просто системата в сайта така работи, че можеш да погребеш всяко мнение, което не ти харесва, без дори да напишеш аргумент.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 20 Мар 2015 16:07
Айде без офтопик - темата е за лайна И така по темата - изсрах се много яко и лайното беше с абсолютно перфектно естетическа форма Даже се почидих дали да не си направя селфи с него
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 20 Мар 2015 16:11
Добре де, ако сте офтопик, в офтопик тема, тогава не сте ли онтопик?
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 20 Мар 2015 16:38
Мммм...
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 21 Мар 2015 12:27
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 22 Мар 2015 04:29
denik написа: Викам си "ебахти насрания кенеф в Германия", после се светнах, че ми е мръсен монитора.
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 30 Мар 2015 09:44
ахахахахахахаха
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 31 Мар 2015 10:00
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 01 Апр 2015 14:28
Ето една интересна алтернатива на вечния въпрос с тоалетната хартия Не съм убеден обаче, че бих я използвал http://i.imgur.com/GSVLMk5.jpg
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|