Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 12 Мар 2015 08:16
мъ и мен ни мъ ибе ве, лек
ей са изедох 3 филии с пастет и едно кафе и че го стръсим много жестоко
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 12 Мар 2015 09:14
Мда, ние софиянци имаме навика да пишем някакви неща с "е" накрая. Навремето ме изненада това, че противно на знанията ми дотогава - правилно е да се каже "слизам в мазата", а не "слизам в мазето". И въпреки, че го знам, пак казвам мазето, защото съм свикнал, а и ще ме гледат странно иначе. Много е противно погрешното поставяне на ударенията и винаги съм правил забележки на хората около мен като го направят . Това също си е типична черта на тоя регион. Ама от друга страна не разбирам и как на други места може да знаят, че дадена дума се пише с "е", а те да му казват "и", примерно . Ако ги накараш да кажат азбуката, ще си го кажат "е", ама видят ли го в дума - вземи това "и"
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 12 Мар 2015 16:24
кво е тва шано бе, бате
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 12 Мар 2015 17:13
Нещо като много "тънко" в смисъла на евтино.
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 12 Мар 2015 18:26
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 12 Мар 2015 19:08
шано тука се използва в смисъл НА АВАНТА или БЕЗ ПАРИ и се използва най-често в израза "пуших коз шано", "пих шано бира" и т.н. демек лаф за повърнянки
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 12 Мар 2015 19:23
shub niggurat написа: филии това го прочетох като фекалии първоначално и стига с тая тема за диалектите бе това е тема за ЛАЙНА
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 12 Мар 2015 19:25
Gipo написа: Мда, ние софиянци имаме навика да пишем някакви неща с "е" накрая. Навремето ме изненада това, че противно на знанията ми дотогава - правилно е да се каже "слизам в мазата", а не "слизам в мазето". И въпреки, че го знам, пак казвам мазето, защото съм свикнал, а и ще ме гледат странно иначе. Много е противно погрешното поставяне на ударенията и винаги съм правил забележки на хората около мен като го направят . Това също си е типична черта на тоя регион. Ама от друга страна не разбирам и как на други места може да знаят, че дадена дума се пише с "е", а те да му казват "и", примерно . Ако ги накараш да кажат азбуката, ще си го кажат "е", ама видят ли го в дума - вземи това "и" То е несъзнателно смекчаването на "е"-то. Може би от малки в нашия край се учим на мързелив говор и да не изговаряме докрай звука на "е" и то се получава "и" (слънцИто пИче, можИ би и т.н.). То дори не е чисто "и", ами по-скоро между "е" и "и". Въпреки че има някои доста хардкор хора (като майка ми примерно), която е level 9000 по мечене. Аз вече от 5 години съм в София и що-годе съм положил някакъв труд да си оправя мекото говорене, но все още го чувствам неестествено и отвътре ми идва да си меча (когато се напия, това е друг въпрос, тогава човек е такъв какъвто е )
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 13 Мар 2015 03:53
Леле, това е било епично, радвам се, че всичко е било наред след това и си издържал Аз преди няколко дни изсрах толкова голямо лайно, че се наложи да прекъсвам екскремента на три пъти и се получи доста интересно, едно масивно. Камара лайна, както казват в Северозапада
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 13 Мар 2015 08:13
mazda написа: Кафето си го изпил. толко гъсто го прайм, че мо го режеш кат турта
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 13 Мар 2015 08:45
нелегален написа: не осирайте темата с отклонения бе! ми дохажда на ум сега една история, покрай разговорите за запичане и т.н. преди няколко години имаше един случай... изсрах една тегава фъшкия - буцава, твърда - да ти съдере гъза. И като я изсрах, нещо гъза ми наистина почна да се раздира от болка. Ама за умиране. По едно време усетих, че почвам да губя съзнание и с последни сили дотърчах до стаята си и се проснах на леглото. Освестих се някъде 20 минути по-късно. сметайте кво е било Преди години изсрах нещо, чиято най-предна част беше сигурно колкото юмрука ми. В кенефа едва ли не на челна стойка не застанах, за да го изсера. След това се проснах на леглото и около 30 минути лежах като мощно изнасилен Така и не ми стана как успях да образувам такава аномалия
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 13 Мар 2015 21:14
При мен се е получавало подобно ама след много задържане После и не мога да седна, все едно са ме таковали в гъза
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 13 Мар 2015 21:28
Аз след брутална диария съм така изнемощял... лятото пипнах нещо в Созопол и като се почна един дрискосер... в чудо се видях...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 13 Мар 2015 21:31
Правил ли си тест на фъшкии след тази случка
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 13 Мар 2015 21:45
Човече, бях на ръба да вляза в инфекциозна болница... Един месец бях като марсол...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 13 Мар 2015 21:53
Изводът е, че на море човек може да пипне всякакви гадости
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 13 Мар 2015 22:05
Абсолютно, за това тва лято не мърдам от вкъщи!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 13 Мар 2015 22:27
нелегален написа: бтв, горния пост на цецо ме подсети да направя едно дискретно откритие за себе си
а именно че доскоро винаги като съм чувал думата "запек" съм си представял че просто значи, че ти отнема малко повече време от нормалното да се изсереш.
А за мен нормалното е 1 минута макс. Следователно съм си мислел, че запек значи 3-4 минути сране.
и едва наскоро като чух някои истории оттука или от други хора ми стана ясно, че има хора дето висят по половин час в кенефа
странно ми е аз днеска имах нещо като запек, сигурно 20-30 мин съм седял в кенефа иначе средно сигурно около 10 мин сера не мога да повярвам че сереш за 1 минута и включваш ли бърсането и подмиването (ако го правиш) на гъза ? щото на мен само това ми отнема 5 минути някъде бтв предлагам пак да сложим аватарите с кенефите и да пишем на латиница!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 14 Мар 2015 01:02
Стига с тая латиница, даже и като бяхте на по 12 не беше смешно.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 14 Мар 2015 09:46
Gipo написа: даже и като бяхте на по 12 Бате Гипо е бил на 17
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|