Better Call Saul

Какво да гледаме
Аватар
Tranquil
В момента играе: нищо, мързи ме

Better Call Saul

Мнение от Tranquil »

Изображение

Някой гледа ли го? На който му е харесало Breaking Bad, най-вероятно ще хареса и този. Има си ги готините герои, атмосферата, диалозите, голяма доза черен хумор. Бие повече на черна комедия отколкото хардкор драма. След втората серия вече тотално мога да заявя, че съм фен :D Пичът дето играе Saul е супер и ми беше и без това едно от любимите неща в BB и според мен може спокойно да изкери цял сериал като главен герой. Стискам палци да продължи да радва :D
Spoiler for Майк:
е badass копеле дори и като охранител на паркинг :D
:O
Der Meister
Обратна връзка:

Re: Better Call Saul

Мнение от Der Meister »

Определено един от най-колоритните герои от BB. Може да му хвърля едно око :)
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

Сериала е добър поне от тези два епизода които са излезли загатва за потенциал... Все пак не очаквайте втори BB. Сол си беше комедиен персонаж та и този сериал си се води комедия/драма. Прави се от същия екип до колкото знам, та се надявам отново да видим на какво са способни в тва число слагам дори операторите които за мен си бяха просто велики в Breaking Bad уникални кадри, уникални сцени най-добрите които съм гледал в тв сериал...
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

+1 за операторите в BB. Някви уж дребни детайли, направиха някои от сцените велики.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Spoiler for offtopic:
Бях гледал BB до средата на 3 сезон (после просто забравих да го гледам, не че не ми е харесвал адски много) и сега почнах да го гледам от началото, за да се филмирам мега мн :D Това е във връзка с Better Call Saul, въпреки че е stand alone, искам да се потопя в атмосферата, а и да видя най-накрая хипер ултра скандално бесния край на BB.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Tranquil
В момента играе: нищо, мързи ме

Мнение от Tranquil »

Наминавам да кажа, че последния епизод беше силно центриран върху Майк. Беше най-BB епизода от всички досега.
Spoiler for :
и си еба майката
:O
Публикувай отговор