[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Да, това за Ванга е фейк енд гей.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Ходих на втори ушо-носо-гърлар и ми каза, че не вижда възпалени сливици, но зачервено гърло
Тия доктори ме разбиха - единият сливици, без гърло, втория обратно - или е и двете, или нито едно. Пуснах си гърлен секрет в две лаборатории и от едната имам стафилококи, които причиняват точно възпаления ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Мене все ме питат "Абе на теб защо са ти извадили и трите сливици?", на което аз се опулвам и казвам "Не са ги вадили, там са си..." и обикновенно отговора е "Олелее, ама те са ти атрофирали и трите"... 
¯\_(ツ)_/ ¯
- Till.Lindemann
кво значи да ти атрофират сливиците
в смисъл
те нали имат инунозащитна функция ппц
в смисъл
те нали имат инунозащитна функция ппц
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Ддз, рядко ме хваща толко сериозно гърлото, че да ходя на лекар... Смалили са се и не се виждат. Като бях малък щяха да ми махат третата, но така и не я манаха.
¯\_(ツ)_/ ¯
То и мен не ме хваща сериозно, даже и сега, но се замислих защо повече от месец имам дразнене, а не кашлям и ей така на шега отидох, пък какво ми сервираха ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Мен така или иначе все ме плашат ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Сигурно работят и в алпийска фирма "Дъглас".
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
На мен по-скоро ми изглежда като да сме в топ 5 на най-тъпите на континента, ама айде... ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
ти не си от наще :S
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Отразява много повече качеството на образователната система, а не някакво естествено IQ.
Не е съвпадение, че Финландия и Швейцария са там, където са.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
сичките сме тракиNocturno написа:ти не си от наще :S
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
баце Морко написа:Отразява много повече качеството на образователната система, а не някакво естествено IQ.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Да си миеш само веднъж дневно зъбите?
Аз като малък си миех зъбите два пъти дневно, хапвах си сладки работи (без да прекалявам) и имах кариеси. След това продължих все така с миенето и хапването, обаче проблемите със зъбите спряха рязко. Към днешна дата последната ми пломба е на около 10 години (преди това сигурно не бях имал 5). Но понеже не пия кафета и лайна, нямам и зъбен камък. Ходя на контролен преглед веднъж на 6 месеца (веднъж зимата и веднъж лятото).
Сякаш в един момент се изчерпаха генетично заложените дефекти в зъбите ми и след като ги оправиха нямам нови, защото поддържам добра устна хигиена. Едва ли е точно така, ама...
Не мога да си представя как си миеш зъбите с паста само веднъж дневно. Ако човек обичайно се буди с вкус на лайна (буквално), заради бактериите в устата, то ако не си си мил зъбите вечерта, според мен ще се събудиш с вкус на лайната на лайната...
Идеята за някакъв под 60 годишен човек, който да не си мие два пъти зъбите дневно, ме потриса, честно.
Аз като малък си миех зъбите два пъти дневно, хапвах си сладки работи (без да прекалявам) и имах кариеси. След това продължих все така с миенето и хапването, обаче проблемите със зъбите спряха рязко. Към днешна дата последната ми пломба е на около 10 години (преди това сигурно не бях имал 5). Но понеже не пия кафета и лайна, нямам и зъбен камък. Ходя на контролен преглед веднъж на 6 месеца (веднъж зимата и веднъж лятото).
Сякаш в един момент се изчерпаха генетично заложените дефекти в зъбите ми и след като ги оправиха нямам нови, защото поддържам добра устна хигиена. Едва ли е точно така, ама...
Не мога да си представя как си миеш зъбите с паста само веднъж дневно. Ако човек обичайно се буди с вкус на лайна (буквално), заради бактериите в устата, то ако не си си мил зъбите вечерта, според мен ще се събудиш с вкус на лайната на лайната...
Идеята за някакъв под 60 годишен човек, който да не си мие два пъти зъбите дневно, ме потриса, честно.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Ако съм вкъщи си мия зъбите почти винаги след като се храня, и сутрин като стана. Ама мозъци, млечните зъби се развалят свръх лесно, не са като постоянните
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Е логично е, че не говорим за млечните зъби...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Копеле искам да живея сам
Тва е ебати наказанието, съквартиранта само цапа в кухнята и цъка wow, съквартирантката и тя маже из кухнята само и се лакира и си говори с приятелките по скайп
Аз във времето в което не съм на работа или на университет трябва да чистя апартамента за да не завъдим всякаквите му там прости и сложни организми
полодях
Тва е ебати наказанието, съквартиранта само цапа в кухнята и цъка wow, съквартирантката и тя маже из кухнята само и се лакира и си говори с приятелките по скайп
Аз във времето в което не съм на работа или на университет трябва да чистя апартамента за да не завъдим всякаквите му там прости и сложни организми
полодях
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Аз от миналия семестър живея сам и се чувствам като крал 
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Аз миналата учебна година си бях в самостоятелен апартамент, сега последната учебна година пак така. Кеф.
тежки нокаути
- Till.Lindemann
Deprivd написа: съквартирантката и тя маже из кухнята само и се лакира и си говори с приятелките по скайп
полодях