Автор |
Съобщение |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 07 Юни 2013 07:38
Azathot написа: има World of Tanks... Там grind-а е в пъти по-зловещ от всяко друго ММО, ама е голяма краста... Не си играл азиатско ММО, явно  Пробвай примерно Lineage 2 и после говори за гринд в танковете 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Azathot
|
 |
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 07 Юни 2013 10:48
Това го бях пробвал навремето и именно гринда ме отказа. Благодаря за поправката 
___________________________________ Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
|
|
|
|
 |
Apothecary
|
 |
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Авг 2013 01:28
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Авг 2013 01:48
Замисли се и сам ще си отговориш
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 17 Яну 2014 15:57
Sorry za latinicata, nqmam Cyrillic ot kudeto pisha v momenta.
Nqkoi probval li e novite kosmicheski bitki da kaje za kvo stava vupros i kak se aktivira tva i tn?
Inache pochvam na Progenitor (toq evropeiskiq roleplay server) sega edin Jedi Guardian (tanko demek) i Imperial Agent, sniper nai veroqtno shte bude. Ako ima naviti za party up neshto a u pishete.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
gua543
|
 |
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Фев 2014 19:30
Starfighter-a e като Battlefront 2, обаче тия gunship-ове са много големи гадини - седи си над бойното поле и ти скапва деня. Откакто пуснаха и бомбардировачите не съм го играл, но предполагам че и тях си ги бива и в правилните ръце ще ти скъса нервите.
И преди да дойдат тия дето ще кажат "Ма това още ли го играе някой?" - да, още се играе. Малко, много, играе се.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 12 Фев 2014 00:29
Всъщност swtor за 2013 година се е представил доста добре-финансовите отчети са за 139 милиона $ приходи,което го нарежда директно на второ място след уоу.Играта определено не е умряла и има доста народ в нея.Аз лично я разцъквам с кеф от време на време и за мен определено ф2п модела е бъдещето на ммо пазара(макар че в сутор е с много гадни рестрикции но ай пи-то си е ай пи:)).В тоя ред на мисли очаквам тесо ДО 1 година да е ф2п.
|
|
|
|
 |
kaboom
|
 |
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 12 Фев 2014 01:01
World of tanks...  нема такъв ташак. Играя я от 2010 и макс танковете ми са IS и тоя след стуг 3 забрайх как се казва.... Цъках преди по 1 2 игри на ден, ама като от 2 години съм на едни и същи танкчета малко ми отмре желанието 
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Мар 2014 08:01
F2P рестрикциите въобще не са проблем, само трябва да френднеш някой който е subscriber. Евалата на Bioware за което, в момента нямам почти нямам абсолютно никакви рестрикции на целия ми акаунт. Реално съм sub без да плащам  В Galactic Trade Network-а редовно се намират unlock-ве за каквото ти трябва. Просто намираш човек за банка, който да ти трупа парите или просто ти купува предмета и му изплащаш по 200к кредита докато не изплатиш целия unlock. А кредити се правят супер лесно и бързо. Иначе снайпера е направо безумно добър (и то след як nerf, направо не знам как е било преди) - на warzone редовно правя между 30-40 кила / 0-5 смърти  Уникално добър клас и супер фън. А историята на Imperial Agent-a е сигурно най добрата. За момента минах Sith Inquisitor-a и Jedi Sage-a. В сравнение с агента, просто бледнеят. Съмнявам се другите да са по добри. (Сейджа беше безумно тъпа историята, инквизитора имаше свойте моменти ама някои части си бяха скучни)
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Мар 2014 12:25
Да,наистина е добра тази врътка с приятел събскрайбър но все пак в цялото уравнение трябва да има един който да плаща.И наистина трябва да си имате доверие,за да няма измами....нещо доста рядко срещано явление тези дни в ммо-тата.
p.s. И все пак ф2п модела им е доста смотан.Ако го направят като рифт-а,съм сигурен,че хем базата от играчи ще се увеличи,хем ще правят много повече кинти.....ама ЕА,нали...
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Мар 2014 15:48
Влизаш в някоя една идея по сериозна гилдия (която не рекруитва е така буквално всеки / обикновено са с по малко на брой хора ама далеч по добри quality-wise) и си лафиш с хората и готово. Аз така в момента имам около 5-6 човека и винаги мога да дам кредитите на някой като стигна лимита. Иначе единствения ми проблем от към рестрикции е този с парите. Нелогично е unlock-вете да се продават толкова скъпо при положение, че реално F2P-рите не могат да стигнат тия пари заради лимита, а на sub-вете не им трябват същевременно изобщо. Но пак имаш ли желание, има начин 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 10 Фев 2015 18:17
Някой от що-годе свестните хора тук играе ли го това чудо? 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Фев 2015 11:04
Аз се пробвах наскоро, F2P-то е осрало играта ужасно. Ако не вкараш поне някакви пари, ще имаш най-ужасния експириънс евър. Но ако си платиш и имаш с кой да си куестваш, играта е ок. Поне на геймплейно ниво нямам проблеми с нея. Не е нещо велико, но познатите механики работят добре, има някакъв фън в ПвЕ-то, макар и да е заучената комбинация 1-2-3-4-5, repeat. Историята е готина, макар към 30-40 ниво да е по-нарядко като че ли. Има и корабчета.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 12 Фев 2015 12:05
Супер голям фен съм на Звездните Войни, ама тая игра грам не ми хареса, ама грам. 
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 26 Фев 2015 00:28
Principno cukam ot vreme na vreme ama rqdko che ne ostava vreme pokrai rabotata. Ako ima naviti da spretneme nekva drujinka moe da se vurnem obratno.
|
|
|
|
 |
gua543
|
 |
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 01 Апр 2015 18:41
Ако искаш да си я цъкаш като чист F2P играч, вероятно ще се издразниш много и ще я захвърлиш преди да си стигнал 30-то ниво. Има разни дребни неща, които са само за sub-ове (да си криеш каската, да си правиш бронята в един цвят и тем подобни нещица) и мене лично ме подразват. Ако си цъкаш casual обаче, 3-4 часа на седмица примерно и си само заради историята, ще ти е добре като F2P (и успееш да преглътнеш гореспоменатите дразнения).
За ендгейм обаче вече ще трябва да кихнеш пари. Няма как. Или това, или прекарваш десетки човекочаса в гриндване за да отключиш по-важните неща (пасове за raid-ове или за PvP че имаш само по 5 мача на седмица, а пък в raid-ове въобще не можеш да стъпваш, да си отключиш правото да ползваш шукаритетни бронички и оръжийца). И в крайна сметка пак ще трябва да кихнеш пари, макар и по-малко ако директно си станеш субскрайбър.
Лично мнение относно играта - според мен не се различава много от останалите MMO-та на пазара. Аз лично я играя защото съм фен на Междузвездни войни и ме кефи историята. С ендгейм не се занимавам много-много, но съм го пробвал и има предизвикателства, а ако групата ти е смотана става супер купон (веднъж един от хийлърите трябваше да играе и ролята на заместник-танк. Не знам как, ама утрепахме боса). Това последното важи за всякакъв тип игри май. Anyway.
Tl;dr - историята е най-силния коз на играта, всичко останало вероятно си го виждал и преди.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 02 Апр 2015 19:01
(Sorry za lat, ne sum si na kompa)
Tva izobshto ne e vqrno. Vsichko ot tova koeto spomenavash moje da se otkluchi s game currency-to bez da dadesh stotinka realni pari. I ne govorq naizust shoto az si otkluchih 99% ot neshtata bez da sum dal edin lev.
Nai malkoto za warzone-ve, flashpoints i tn. mojesh da se que-vash bezkraino edinstveno se iziskva da si v party sus sub i toi da que-ne sled koeto picha ne e nujno da vliza ako ne iska i taka do bezkrai.
Za customization-ite, da nosish elitni predmeti i vuobshte vsichki extri gledash na pazara za unlock-ve. Koito dosta chesto sa na dostupni a ponqkoga i na bezumno evtini ceni stiga da ocelish momenta.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 02 Апр 2015 21:33
Въобще не е вярно,че всичко може да се отключи с ингейм кърънси.Може да се отключат само някакви основни неща.Много ми е любопитно как си постигнал това което пишеш,дай пример,че ми е любопитно.А ънлоковете за лилавия гиър и кустомизация на компаньоните не ми е ясно как можеш да ги вземеш от ГТН-а,при положение,че кап-а на кредитите за преферед статус играчите е 300к кредита а цените в ГТН-а са от милион нагоре.
|
|
|
|
 |
gua543
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 03 Апр 2015 18:00
Exploit-а за PvP-то е верен, но за целта ти трябва някой субскрайбър. Това може да звучи лесна работа, ама не винаги е. И просто няма начин да не дадеш пари. Дори да изгриндиш 20 милиона, те си седят в escrow-а. Трябва и ти да станеш sub за да ги използваш. Варианта, в който не даваш и стотинка реални пари, е изключително тегъв и ще ти увеличи гринденето многократно - трябва да купуваш доста escrow transfer-и, които хич не са евтини ама пък поне са под 350к през повечето време. Или пък да имаш приятел sub, на който да му прехвърляш пари и той да ти купува unlock-ите вместо тебе, ама пък за тая цел трябва да му вярваш доста. Ако не си някой адски запален фен на играта няма да вкарваш толкова труд вътре.
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Апр 2015 18:28
Mi elementarno chestno kazano. Vlizash v nqkoq gildiq (kolkoto po malka tolkova po dobre shoto obiknoveno sa seriozni hora koito veche se poznavat, a ne masov recruitment pri koito nikoi ne se znae ot 300-tata + choveka) sedish primerno sedmica, dve dokato si izgradish nekvo mnenie koi sa po svestnite i ot tam natatuka pravish transferi. V koqto i da e gildiq da vleznesh nqma variant da nqma nito edin sub. Ot tam natatuka nishto ne prechi na choveka da te que-va za kakvoto poiskash pri polojenie che toi ne e nujno da vliza s teb. Kato si napravish nekva precenka za koi sa svestnite, ot tam natatuka im davash pari kato stignesh limita i taka bez problem si pravish milionite ot vsichkite story quest-ove, flashpoint-ve, warzone-ve, weekly-ta i suma ti prostotii oshte. Ot tam sub-a ti kupuva kakvoto ti trqbva polzvaiki kreditite koito si subral pri nego. Ako puk e oshte poveche pich, ti kupuva kvoto ti trqbva i ti prosto mu prashtash kinti kogato stignesh limita i taka dokato ne mu izplatish kvoto ti e zel. Kato stignesh nqkude 45 level pochvash da subirash za weekly pass (ne si spomnqm kvo beshe tochno shoto otdavna ne sum cukal) za end content / bonus misiite koito samo pri izpulnqvaneto im vednuj + daily-tata plus weekly-tata *edin put* ti e dostatuchno da suberesh parite za edin weekly access za sledvashtata sedmica. Ako puk tolkova si go zakusal finansovo - endless flashpoints ili warzones. Realno imam okolo 5 geroq na koito imam 99% otklucheno (primerno nqmam nekvi emotikoni otklucheni koeto ne me burka izobshto). V GTN ako sledish cenite mojesh da kupuvash chesto unlock-ve (za kakvoto se setish) bez problem i za bezcennica. Primerno posledniq put popadnah na Pure Sith unlock za 50k (koeto e nishto) za vsichki geroi. Varianta sub da te precaka e super minimalen shtoto edin sub go boli fara za parshivite ti 250k  Puk chesto na subs sushto im se nalaga da razchitat na drugi igrachi i kato znae che moje da ti razchita na teb oshte po dobre i za nego. Az taka si vurtqh oferti mejdu igrachi ot 2-3 razlichni guildii bez problem. Realno nqmashe moment v koito da nqmah nqkoi da me que-ne, da mi kupi predmeti ili da mi subira parite i po edno vreme bqh subral okolo 150 miliona v 4-5-ma razlichni igracha dokato na ediniq ne mu trqbvaha speshno pari za nqkva mnogo rqdka oferta i mi vika da mi zaema 30 miliona puk toi shte me sub-ne za 3 meseca  (a 30 mil se pravqt za den, dva stiga da znaesh kak i to ot pref!). EDIT: Eto i screens ot lubimata mi sniperka. http://i.imgur.com/69HNQiM.jpghttp://i.imgur.com/vIi2iwE.jpghttp://i.imgur.com/dxyhOzx.jpghttp://i.imgur.com/JZzhpw0.jpghttp://i.imgur.com/caYVJ2N.jpg
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|