Когато се гледат и двете крайности, нещата почват да се проясняват.

Това биха го казали консерваторите, вземи научи политическия спектър най-сетне.Serious Sam написа:Доктринирани либерали веднага биха ти казали, че света не е разделен на различни култури, а на Цивилизация със столица Вашингтон и варварска останала част.
Просто си некомпетентен. Либералите, като Тони Блеър примерно, са поддръжници на мултикулторизма. Т.е. няма как да кажат това което ти написа. Хора като Дейвид Камерън например, които са консерватори по-скоро биха изразили подобно мнение.Serious Sam написа:Знам го по-добре от теб, знам неговото историческо зараждане и развитие по-добре от теб, и за разлика от теб съм избрал по-стар прочит за ляво и дясно, много по-всеобхватни и ясни от днешния изцяло погрешен поглед на нещата. За това казах "Доктринираните" т.е. също част от това съвременно, ограничено, натъпкано в тясна дефиниция, разполагащо със малка ниша, някъде вътре в дадена зонИЧКА на спектъра схващане за "либерализъм".
Пак повтарям - днешното схващане за спектъра е погрешно и не бива да се използва.
Подробности - помня ли, спорихме с тебе някъде по тая тема.
Заеш ли, май ми даде идея за следващата ми научна стъпкаLiberty написа: Просто си некомпетентен. Либералите, като Тони Блеър примерно, са поддръжници на мултикулторизма. Т.е. няма как да кажат това което ти написа. Хора като Дейвид Камерън например, които са консерватори по-скоро биха изразили подобно мнение.
Генерално на въпроса ти мога да отговоря, че когато едно нещо е добро, то се пипа, за да се направи още по-добро. Понякога това води до развалянето му, но в перспектива така се извършва прогресът. Опитай се да се върнеш пет-шест години назад и да посочиш един софтуер, който тогава е бил по-добър отколкото в момента. Про тип - не можеш.Der Meister написа:Новия скайп е мега зле. Някви мега огромни емотиконки, които изглеждат абсолютно нелепо. При пращане на файлове в общи чатове не може да се вижда кой човек тегли, кой не, кой докъде е стигнал и т.н. Освен това е някъв мега бавен - чакам около минута когато ми излезе прозорец със съобщение. За Андроид пък да не говорим колко е зле. Просто не мога да разбера защо нещо, което работи трябва да се променя (към лошо).
Олелебаце Морко написа:Впрочем, емотиконите също могат да се изключват, което ви съветвам да направите. Педерасите са единствената част от мъжете, които ползват емотикони, когато не общуват с жени. Тука много добре знаем, че никой не общува с жени, за тва аре малко по-сериозно и да не изпедерастяваме.
По тая логика всичките ми познати и приятели в скайп са педераси, аз също съм педал, а 99% от форума са гей ориентирани.баце Морко написа:Впрочем, емотиконите също могат да се изключват, което ви съветвам да направите. Педерасите са единствената част от мъжете, които ползват емотикони, когато не общуват с жени. Тука много добре знаем, че никой не общува с жени, за тва аре малко по-сериозно и да не изпедерастяваме.