[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Каролев е ебаси пича, имам го като приятели във фейсбук 
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Това не е като да не се очаква за типаж като твоя милост ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Дидо Каролев ли бе? Пич е, пил съм бира с него. 
Мочмета, "Коя нормална тийнейджърка се влюбва в отпадъци, при това метълисти?"
>
>
Spoiler for :
otgovor: vsqka
sichki tendjerki sa nenormalni i tupi razbira se i vsqka pone vednuj ima za gadje nekva utaika
end of story
sichki tendjerki sa nenormalni i tupi razbira se i vsqka pone vednuj ima za gadje nekva utaika
end of story
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
vsqka tenejarka iska mrasen, poten metalist da obrugae portite na devstvenostta i s moga6tiq si bozdugan!
¯\_(ツ)_/ ¯
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
И кво? Абсолютно нищо скандално няма в статията. Някакви размисли на момиче с мозъчен фалитhyper` написа:Мочмета, "Коя нормална тийнейджърка се влюбва в отпадъци, при това метълисти?"
А иначе - по добре металист, отколкото чалгар, циганин или мазен и прост селяк, колкото и дискриминационно да звучи, не мога да асимилирам как има българки, които ходят с такива пропаднали типажи години наред и дори се женят за тях
ПП: Хипере, защо и ти мина у Форплея, братле? Няколко свестни да се завъртят тука и веднага натам мигрират
Не е скандално, просто ни образува смях на нас, дето се кефим на неща като рифа на 3:01. 
Иначе споко, тук съм, чета, пиша, ма просто нямам много време напоследък и затова по-рядко.
иначе
не гледам футбол, но тези сравнения са зла-то!
http://vbox7.com/play:6f131f9423
Иначе споко, тук съм, чета, пиша, ма просто нямам много време напоследък и затова по-рядко.
иначе
не гледам футбол, но тези сравнения са зла-то!
http://vbox7.com/play:6f131f9423
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
пичове, кво мислете за комбинацията хълцане+оригане? По принцип се кефя, като оригам, ама като е с хълцане е бахти и гадното...
¯\_(ツ)_/ ¯
Много причини:
- бързо ядене;
- кофти ядене;
- диспепсия;
Пробвай да ядеш със затоврена уста и да дъвчеш повече и по-бавно, не пий течности с ядене и бъди малко по-внимателен с това, с което се храниш![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
- бързо ядене;
- кофти ядене;
- диспепсия;
Пробвай да ядеш със затоврена уста и да дъвчеш повече и по-бавно, не пий течности с ядене и бъди малко по-внимателен с това, с което се храниш
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Мусаката е по-силна от мен
гълтам я като мисирка...
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Бахти, бях спрял и сега от нищото пак се разхълцах... хлъц-ориг, хлъц-ориг, хлъц-ориг, хлъц-ориг, хлъц-ориг е не се издържа баси... 
¯\_(ツ)_/ ¯
- shub niggurat
- Обратна връзка:
ако щеш ми вервай, ама с няколко още души се убедихме, тествахме го няколко пъти - хълцането спира веднага след като правиш лицеви опориSerious Sam написа:Бахти, бях спрял и сега от нищото пак се разхълцах... хлъц-ориг, хлъц-ориг, хлъц-ориг, хлъц-ориг, хлъц-ориг е не се издържа баси...
не се ебавам, легни за 20-30-40, колкото там можеш и сподели резултата
джумерки
shub niggurat написа:ако щеш ми вервай, ама с няколко още души се убедихме, тествахме го няколко пъти - хълцането спира веднага след като правиш лицеви опориSerious Sam написа:Бахти, бях спрял и сега от нищото пак се разхълцах... хлъц-ориг, хлъц-ориг, хлъц-ориг, хлъц-ориг, хлъц-ориг е не се издържа баси...
не се ебавам, легни за 20-30-40, колкото там можеш и сподели резултата
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
В края на месеца правя 17год и 9 месеца и мога да започна курсове шофьорски курсове с благословията на наще и искам да питам дали да ги почна веднага, тъй като все пак ще имам още 3 месеца до пълнолетие и самият изпит пред ДАЙ или да изчакам да мине още време? Или няма значение толкова?
данке на който ми отговори
данке на който ми отговори
ne hodi v rosen85 ili tam kvoto be6e, nqma da te nau4at
ako si karal dosega i si uveren 6afior e vse taq
ako nikoga ne si stupval v kola - pa poiz4akai da ostane 1 mesec 4e da ne gubi6 navik i inerciq, primerno
ako si karal dosega i si uveren 6afior e vse taq
ako nikoga ne si stupval v kola - pa poiz4akai da ostane 1 mesec 4e da ne gubi6 navik i inerciq, primerno
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
те много хора ми казват, че няма да се науча от инструкторите това и аз си го знам, а иначе относно опита съм карал малко с бащата и бих казал, че мога да тръгвам и да спирам. Интересно ми е ако разпределя часовете да са на по-рядко така би трябвало да мога да го протакам 3 месеца, а и ако ги почна по-рано ще мога и да покарам малко в зимни условия, тоест ще съм подготвен малко и съм в дилема :d
Аз лично си бях изкарал изпита няколко месеца преди да стана на 18 и сутринта на рождения ми ден отидох в кат да си подам документите за книжка
. Бях адски тъжен, че не мога преди това да ги подам и баш в тоя ден да отида да си я взема, ама ми мина
И пак бих направил така - изкарай си изпита и като станеш на 18 просто си подай документите за книжка.
И пак бих направил така - изкарай си изпита и като станеш на 18 просто си подай документите за книжка.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )