KRUM - Edge Of Darkness
KRUM - Edge Of Darkness
Абе, PcMania,
Много сте заспали! Пропускате супер голяма за БГ новина.
Има един българин, който самостоятелно разработва играта KRUM - Edge Of Darkness. Жанрът е - 3D hack & slash. Човека е напреднал супер много и в момента играта се намира в заключителна фаза (polishing). За да успее да я завърши се нуждае от някви си кинти.
Интервю на автора може видите тук:
http://youtu.be/rkXAb9ppdWI?list=PLsu1e ... ELQmI_hrPM
Steam Greenlight кампанията е тук:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =347245948
А тук е IndieGoGo кампанията:
https://www.indiegogo.com/projects/krum ... f-darkness
Ето го и официалния сайт:
http://www.krum-game.com/
Айде вземете да напишете една статийка, че кога друг път ще имате възможност да пишете за БГ игри!
Много сте заспали! Пропускате супер голяма за БГ новина.
Има един българин, който самостоятелно разработва играта KRUM - Edge Of Darkness. Жанрът е - 3D hack & slash. Човека е напреднал супер много и в момента играта се намира в заключителна фаза (polishing). За да успее да я завърши се нуждае от някви си кинти.
Интервю на автора може видите тук:
http://youtu.be/rkXAb9ppdWI?list=PLsu1e ... ELQmI_hrPM
Steam Greenlight кампанията е тук:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =347245948
А тук е IndieGoGo кампанията:
https://www.indiegogo.com/projects/krum ... f-darkness
Ето го и официалния сайт:
http://www.krum-game.com/
Айде вземете да напишете една статийка, че кога друг път ще имате възможност да пишете за БГ игри!
Re: KRUM - Edge Of Darkness
Евала му правя на човека за труда и желанието,но за 5 години разработка(дори и сам),показаното не впечатлява.Графиката е стара,бойната система еднообразна и историята банална.
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
На мен ми изглежда като първия Готик леко. Щом е българско производство заслужава внимание, но като се има предвид на какво ниво е чисто графично, ако не стоеше сънародник зад нея, едва ли щях да и обърна внимание.
Казва се Edge of Darkness...
Изглежда като Blade of Darkness...
Но това май е хубаво?
Изглежда като Blade of Darkness...
Но това май е хубаво?
Има и още един проблем-играта ще е дълга макс час - два
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Ще се пробва, в това НЯМА съмнение? Дано... само... да има вариант да е... на...
български език?
български език?
Какво пък и е на графиката? Добре си изглежда.
- Soviet Reunion
- В момента играе: най-доброто :P
- Обратна връзка:
Мнението е изтрито поради нарушаване на т.5.1 от Правилата на форума.
Модератор
Модератор
"Революцията изяжда децата си." - Пиер Вернио
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Първо, груб си.Toxic von Liverpool написа:Мнението е изтрито поради нарушаване на т.5.1 от Правилата на форума.
Модератор
Второ, като пишеш България с малка буква, дразниш. Ако обичаш, не го прави пак.
Един човек прави играта със собствени ресурси, колкото-толкова. Нямаме право да се оплакваме.
Модератор
Модератор
- Soviet Reunion
- Обратна връзка:
Модератор
Модератор
- Soviet Reunion
- Обратна връзка:
Добре, айде, печелиш тоя път.
Накратко - играта ми изглежда дървена и посредствена, а само фактът, че се прави от българин, не е достатъчен за да викам "УРА".
Накратко - играта ми изглежда дървена и посредствена, а само фактът, че се прави от българин, не е достатъчен за да викам "УРА".
Модераторът има една бира от мене.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
LOL кво стана тука :DDD
Иначе съм и дал (y) в стиим дано да се получи добре.
Иначе съм и дал (y) в стиим дано да се получи добре.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аз ли съм единственият, който ще съди играта не по това дали е забавна, бъгава, красива или дълга, а по резултатът от възможностите на един човек? Много ясно, че като игра няма да става за нищо. Защото очевидно е правена от един човек.
Плс,има сумати игри в стийм,които са направени от един човек и пак са забавни и интересни.Ако си се захванал с нещо,направи го както трябва...
Предполагам да, тъй като тва звучи нелепо. Никой не го е карал сам да прави игра. Ако толко му се правят игри пълно е с обяви за работа в гейм компании. Ако ще си инвестираш времето в нещо, то поне трябва да си струва, иначе е просто загуба.Труповоз написа:Аз ли съм единственият, който ще съди играта не по това дали е забавна, бъгава, красива или дълга, а по резултатът от възможностите на един човек?
Възмутен съм от вашето плоско и повърхностно мислене.
. Един българин се опитва да постигне нещо, като по този начин прославя България като място, в което живеят къдърни и можещи хора, а не като държава от третия свят. И на всичкото отгоре ние сами го дърпаме обратно в калта, като очерняме резултата от неговия труд! Сега разбрахте ли защо над 900 000 българи са избрали да живеят и работят в чужбина? Не е защото държава е пумия...
За сравнение мога да попитам всеки от вас - Какви са вашите цели и амбиции? Отговорете си на този въпрос в предстоящото навечерие на Нова Година... И все пак се надявам мечтите ви да не се просират до Half-Life 3 или Call of Duty 15...
А сега по същество. В посоченото интервю авторът на играта споменава, че професията му е свързана с работата по геймплея на различни игри. От това може да се направи заключение, че този човек работи по играта в свободното си време. Т.е. докато някои от нас трепят орки, гледат 9gag, пушат марихуана по парковете и т.н., човекът се бори за да постигне нещо...
А ако продължавате да го опреквате, че е сам... Знаете ли как се прави "бизнес" в България? Никак. Тук няма нито бизнес ангели, нито дарения или инвестиции. Това не е Wall Street от някой тъп, американски филм. Единствения начин е да вложиш собствени сили и средства.
Това, че не искате да признаете успехите на един човек, и по този начин да пизнаете, че той е по-добър от вас и ви предхожда в някой (доста) отношения е характерна българска черта, която може да се опише като егоизъм или комплексираност. И така, като оставим на страна вашият егоизъм, или по-точно мнението ви за неговия труд, авторът на играта се е справил доста добре с поставената си задача, като в момента играта се намира в заключителна фаза. Не знам как си направихте заключение, че подължителността ѝ ще бъде 1-2 часа. Все пак се разработа от доста дълго време.
Надявам се, че този пост ви е накарал да се замислите поне малко за стойността на труда и времето. Лично аз вече съжалявам, че си направих регистрация във вашия сайт...![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
ПС: Не обвинявам никого, нито соча някой с пръст. Споменавам само Токсик, защото той се е станал като Ким Чен Ун в този сайт...
И какво следва от това? Човек да погребе собствените си амбиции, мечти и цели? Та нали това ни отличава от животните (и ТоксикНикой не го е карал сам да прави игра.
За сравнение мога да попитам всеки от вас - Какви са вашите цели и амбиции? Отговорете си на този въпрос в предстоящото навечерие на Нова Година... И все пак се надявам мечтите ви да не се просират до Half-Life 3 или Call of Duty 15...
А сега по същество. В посоченото интервю авторът на играта споменава, че професията му е свързана с работата по геймплея на различни игри. От това може да се направи заключение, че този човек работи по играта в свободното си време. Т.е. докато някои от нас трепят орки, гледат 9gag, пушат марихуана по парковете и т.н., човекът се бори за да постигне нещо...
А ако продължавате да го опреквате, че е сам... Знаете ли как се прави "бизнес" в България? Никак. Тук няма нито бизнес ангели, нито дарения или инвестиции. Това не е Wall Street от някой тъп, американски филм. Единствения начин е да вложиш собствени сили и средства.
Това, че не искате да признаете успехите на един човек, и по този начин да пизнаете, че той е по-добър от вас и ви предхожда в някой (доста) отношения е характерна българска черта, която може да се опише като егоизъм или комплексираност. И така, като оставим на страна вашият егоизъм, или по-точно мнението ви за неговия труд, авторът на играта се е справил доста добре с поставената си задача, като в момента играта се намира в заключителна фаза. Не знам как си направихте заключение, че подължителността ѝ ще бъде 1-2 часа. Все пак се разработа от доста дълго време.
Надявам се, че този пост ви е накарал да се замислите поне малко за стойността на труда и времето. Лично аз вече съжалявам, че си направих регистрация във вашия сайт...
ПС: Не обвинявам никого, нито соча някой с пръст. Споменавам само Токсик, защото той се е станал като Ким Чен Ун в този сайт...
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Има огромна разлика между Half-Life 3 и Call of Duty 15... Така че, ако мечтите ми се простират до първата не виждам какъв е проблема. 
¯\_(ツ)_/ ¯