Dragon Age: Inquisition!!!

Игри за PC
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Re: Dragon Age: Inquisition!!!

Мнение от -Stormrаge- »

Kirilicata написа:Това дето си слагаш изборите от предишните игри, работи ли с кракнатата версия?
Не! Но се работи по въпроса.
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Успяха да разбият "непробиваемата" защита на Dragon Age, а аз още седя и си чакам фифата... :(
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Dr.Falus
В момента играе: На чичо доктор.

Мнение от Dr.Falus »

denik написа:Успяха да разбият "непробиваемата" защита на Dragon Age, а аз още седя и си чакам фифата... :(
+1 Fuck EA
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Слагам крака,пускам от Launcher и ми иска Origin акаунт...идеи?
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

Nreth написа:Слагам крака,пускам от Launcher и ми иска Origin акаунт...идеи?
Махни Origin ако имаш инсталиран... Десен бутон на папката на играта properties и махни отметката "read only". И преди да сложиш launcher-а трябва да сложиш двата update-а в зависимост кой рилийз ползваш. След това пробвай да стартираш лаунчъра като администратор...
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

Аз я играя оригиналка и изборите от Keep се вписват доста сериозно :)
Наистина съм приятно изненадат от BioWare, като изключим ГЛАВНО факта че пак са слушали педалите от комунитито и са обърнали повече внимание на това да мога да, забележете, ГРИМИРАМ ШИБАНОТО МИ мъжко КУНАРИ!!!! WTFFFFF :shock: :shock: А не да има повече от 2 бради, който между другото изглеждат мега зле....
Като махнем 10 процента от играта другото е просто много добре и с удоволствие ще кажа че е наследник на Origins.
Разбира се още не съм я довършил но според ревюто на ПЦМ съм на най- скучната част а съм там от 4-5 часа вече и имам още поне толкова и не ми е толкова зле :D :D :D
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

30 часа in, чак сега разбирам че играта има изба за вино... ИЗБА ЗА ВИНО БРАААТ :shock: :shock:
Велики, играта е пълна с content и супер много lore и просто постоянно има какво да правиш, та дори и малко overwhelming става... да не повярваш че може да се каже такова нещо в днешно време. Но заради това пък е пълна с малки графични и кодови бъгове, които не чупят играта но можеха да се избегнат ако играта беше пусната няколко месеца по късно.
Некъде на средата съм и давам напред с пълна газ ще постна пак като я свърша да си дам пълното мнение.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
DarkAvenger89

Мнение от DarkAvenger89 »

Еми започнах я и след 4 часа геймплей мога да заява, че поне за мен играта е неиграема на ПС, поне не и по адекватен начин.Имайте предвид, че го казва човек, който превъртя Dark souls2 на new game + без никви затруднения с клавиатура.Ама бойната система на тая игра ме вбесява още в първите 5 секунди на всяка една битка.Няма никакъв ред и структура и колкото и да го планираш всяка битка се превръща в пълен clusterfuck, където си длъжен да паузираш всяка шибана секунда, за да можеш да разбереш какво по дяволите става.И най-ужасното е, че без да разбирам изобщо какво става и какво правя пак си печеля битките на хард и то само с 1,2 героя - другите вече просто почнах да ги заебам да мрат и си правя битките само с Варик и мейджа и даже така ми е по-интересно от колкото да се занимавам да контролирам цялото шибано парти(а именно взаимодействията между различните членове на "отряда" ми, ми беше любимото занимание в origins.) Ако можеше да науча някой от тея да затваря рифтове, сигурно дори нямаше да ми трябват другите...
Интерфейса е по-ужасен от всякога, просто ме отвращава.
Скил системата ми се вижда много по-опростена и затъпяла.
Премахването на ауто атаките е напълно излишно - вместо да мога да следя и да наблюдавам битката в реално време, трябва да седя и да помпя един бутон, за да може героя ми да се сети да направи нещо yeah so much fun :shock:
Левел дизайна за момента изобщо не ме впечатлява - наистина ти предоставят големи територии да обхождаш, в КОИТО НЯМА НИЩО ! Някви полянки, тук-таме някоя пещера или крепост и т;ва е.
Егати, дори и луутинга ме дразни FOR FUCK SAKE !!! Не знам на кой тъпак му е хрумнало това, всеки път да трябва да си навра гъза точно в нещото и тогава да натисна бутона.Малък проблем е, но като се повтаря през цялата игра + цялостното управление на георите...простооо НЕ !. Майната му, пускам си уичъра и заебавам тази абоминация.
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Хах, и аз имах същото усещане за битките, понеже се кефя на риъл тайм боя, но всяка по-сериозна битка ставаше набързо паузaфест. А като излезе гледките бяха hit and miss за мен, но The Witcher 3 й постави надгробен камък и надали някога ще седна пак да я цъкам.
Публикувай отговор