Автор |
Съобщение |
vanmx
|
|
|
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 10 Ное 2014 22:54
А, за каква арт-педалщина става въпрос (този път) че живях в пещера последните 2 месеца?
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 10 Ное 2014 22:59
Накратко - решили по случай годишнината от падането на тяхната стена да бутат и нашата стена на границата с турция...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 13 Ное 2014 09:19
Цитат: President Obama has asked his national security team for another review of the U.S. policy toward Syria after realizing that ISIS may not be defeated without a political transition in Syria and the removal of President Bashar al Assad Добро, утро, как спа Ако Америка имаш истински президент (Като Джорд Буш), изобщо нямаше да се стигне до тук. БТВ, ако това стане, Русия може да си загуби базата в Сирия. Ебаси гадното, чак ми се къса сърцето.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 13 Ное 2014 09:44
Щатите в момента воюват с последствията от собствената си външна политика от времето на Буш
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 13 Ное 2014 18:07
Serious Sam написа: Щатите в момента воюват с последствията от собствената си външна политика от времето на Буш Не, Щатите понастоящем не воюват. Но им предстои да го направят с последиците от настоящата политика на Обама.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 13 Ное 2014 20:56
what if they get me? написа: http://edition.cnn.com/2014/11/12/politics/obama-syria-strategy-review/index.htmlЦитат: President Obama has asked his national security team for another review of the U.S. policy toward Syria after realizing that ISIS may not be defeated without a political transition in Syria and the removal of President Bashar al Assad Умри, Обонго. Да пукнеш дано. Сирийската армия е единствената сила в региона, която е способна да се противопостави на ИД, а ти искаш да махнеш Асад. Ако Асад бъде премахнат преди ИД да е унищожена, ебала ни се е майката. Ако Асад падне, цялата техника на армията автоматично отива в сбърканите ислямисти, барабар с Тунгуските, осите и ракетите С-300. Тогава Обама ще си стисне ръцете и ще си каже: "Добра работа, Обама." Един месец по-късно, Обама казва: "Ние не можем да си позволим да губим повече пилоти. Прекратявам по-нататъшните бомбардировки." Но преди това да стане, трябва да се консултират с Русия. Не мисля, че изобщо някой висшепоставен политик ще позволи да загубят базата си в Сирия.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
BadZealot
|
|
В момента играе: Според теб?
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 14 Ное 2014 19:15
___________________________________ It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
|
|
|
|
|
BadZealot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 14 Ное 2014 19:58
Не и след това, нареждат се вече на второ място след ИС, постнах го това за приказките за "умерените бойци, които движат революцията" и "за избора който не е избор". По негласно и гузно признание от това здраве му кажи.
___________________________________ It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 16 Ное 2014 15:57
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 16 Ное 2014 18:02
Putin-wannabe
|
|
|
BadZealot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 17 Ное 2014 08:47
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 18 Ное 2014 18:57
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 28 Ное 2014 19:23
чух че давали доста добри заплати. мисля като си презаверя международния паспорт да отида малко на гурбет.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 29 Ное 2014 00:35
burgiite pod noja mangalite na sapun balgarite sami 6a sa zatriqt 6tot sa balgari...
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 01 Дек 2014 01:39
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 02 Дек 2014 20:13
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 04 Дек 2014 20:57
what if they get me? написа: liberty написа: Предвид руското финансово състояние, създават нов изкуствен конфликт в чечня за да пренасочат вниманието на народа.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 05 Дек 2014 09:06
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 05 Дек 2014 22:56
Gen.Toast написа: what if they get me? написа: liberty написа: Предвид руското финансово състояние, създават нов изкуствен конфликт в чечня за да пренасочат вниманието на народа. Ако обичаш, не съм писал подобно нещо!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|