Кубрат Пулев...
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко
Едва ли Виталий ще се откаже от кметсткото място сега, за да покрива брат си ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Едва ли Виталий ще се откаже от кметсткото място сега, за да покрива брат си
И честно казано нашият няма почти никакъв шанс въпреки това е може би най-стойностният му съперник от Дейвид Хей насам... никога не съм вярвал че ще видя български боксьор в мач за който и да е било колан с един от двамата братя... трябва да сме благодарни за всичко което постигна Пулев без значени изхода утре... Зад Кличко стоят много хора и много пари никой не може да допусне краля да загуби мач точно в този момент докато е на върха на кариерата си... Единствения шанс на Пулев е изненадващ нокаут, но за съжаление Пулев не се слави като добър нокаутьор така че шансовете му са още по малки...
За мен мача ако продължи повече от 8 рунда ще е равносилно на победа дано успее да противодейства по някакъв начин на шибаните клиночове на Владимир за да не гледаме поредния скучен двубой както беше пародията с Поветкин...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
- Soviet Reunion
- В момента играе: най-доброто :P
- Обратна връзка:
Закъснението на влака от Пловдив би ме развълнувало повече отколкото мача на Кубрат.
Така наречената „голяма битка” хич не ме интересува, а и Кличко ми е по-симпатичен.
Така наречената „голяма битка” хич не ме интересува, а и Кличко ми е по-симпатичен.
"Революцията изяжда децата си." - Пиер Вернио
Цялата работа около този мач ми прилича малко на кеча.
Мен не ми харесва целият сценарий, който се разиграва в последните 5 дни.
Според мен могат да вдигнат хайпа с по-мъжествени провокации, отколкото с момичешки сапунени караници :S
Иначе Кличко определено е фаворит, но дори и за бокса 38 години вече започват да стават бая..
Според мен могат да вдигнат хайпа с по-мъжествени провокации, отколкото с момичешки сапунени караници :S
Иначе Кличко определено е фаворит, но дори и за бокса 38 години вече започват да стават бая..
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
ония ти ми ръце+клинчове+протакане и все пак е св. шампион заради некъв скилл, ще бие по точки в 12 рундов мач, деба и кличкото деба
едит
освен Занданката да проработи
едит
освен Занданката да проработи
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
по нова ще го дават
38 годишен атлет лекуващ се от разкъсан бицепс срещу 33 годишен бияч, който вече една година го лъжат, че е добър боксьор.
Давам 65/35, предвиждам че ще се боксират бавно и скучно няколко рунда и когато германските треньори усетят, че нашия губи по точки, ще го накарат да излезе да се бие агресивно и Кличко ще го нокаутира.
Давам 65/35, предвиждам че ще се боксират бавно и скучно няколко рунда и когато германските треньори усетят, че нашия губи по точки, ще го накарат да излезе да се бие агресивно и Кличко ще го нокаутира.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
не си го калкулирал добре, баце
аз давам 67,3 на 32,7 за същото
според мене нищо не разбираш от математика
аз давам 67,3 на 32,7 за същото
според мене нищо не разбираш от математика
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Абе смешник, ела ми ма Орлов да видим кой разбира от математика. Ама сам ела, без помагачи. Донеси един молив и триъгълник да те видим колко си мъж, педалче ирегулярно.
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
така ше те засиля, че през две векторни произведения ше идеш в трето, мойто момче
или иначе казано - от мене триъгълника, от тебе транспортира
ясно![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
или иначе казано - от мене триъгълника, от тебе транспортира
ясно
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Май и ти искаш 30 сантиметра линийка в гъза, а? Ела, и на тебе ще ти увелича диаметъра.
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
Бригс ще влезне да разсейва съдията и Кобрата ще го удари с металния стол.Дано Пулев скрие бързо стола, че съдията ако го види, ще има дискфалификация
Упсех Кобра !
Упсех Кобра !
кьорави катерички
На външен вид ли? Не звучи много хетеро тва. Щото иначе е страшно лайно.Irons написа: а и Кличко ми е по-симпатичен.
Абе не е толко лесно да нокаутираш Кличко. Почти невъзможно, с неговия стил на игра. А пък по-точки не го виждам Кобрата да бие. За мене мача си е за Кличко от всякъде, нищо че Кобрата е по-добър боксьор.what if they get me? написа:лесна победа за Кобрата, не виждам кво има да се мисли
Не е проблема, че е трудно Кличко да падне. Всички загуби са му с нокаут, мисля.
Проблема е, че Пулев не може нищо да свали. От всички тежки боксьори сигурно има най-слабия удар.
Единствения начин Пулев да спечели е ако го направи в последните рундове, Клично има проблеми с издръжливостта и се уморява. А и така или иначе Пулев винаги е слаб първите рундове, много пасивен.
Късмет трябва, общо взето. А Кличко може да спечели и без късмет.
Проблема е, че Пулев не може нищо да свали. От всички тежки боксьори сигурно има най-слабия удар.
Единствения начин Пулев да спечели е ако го направи в последните рундове, Клично има проблеми с издръжливостта и се уморява. А и така или иначе Пулев винаги е слаб първите рундове, много пасивен.
Късмет трябва, общо взето. А Кличко може да спечели и без късмет.
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
гласувах 10 лева доверие на кобрата. соз кобра, мнението ми за това до колко има шанс да бие не стигна 15 
kobrata bie li i hrisiq ako specheli evroviziq vijdam minimalnite zaplati pone 1000 evro da stanat
SLAVA NA KLETAMAIKABALGARIA
SLAVA NA KLETAMAIKABALGARIA
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай