Dragon Age: Inquisition!!!

Игри за PC
Аватар
Balerion

Re: Dragon Age: Inquisition!!!

Мнение от Balerion »

В Awakening нямаше ли нещо подобно?
Иначе не знам как DA може да замяса на Skyrim :lol: . То нали разработчиците още в начало правиха някакви изявления, че са се били вдъхновили от нея. По какво, по огромни празни детайлно неразвити райони, в Скайрим проблема до някъде беше решен с планини, много планини, а тук? И изобщо това с отворените пространства изобщо не е много в стила DA, и ме съмнява, че ще е точно така.
moroel

Мнение от moroel »

https://www.youtube.com/watch?v=yHeWOQvVRd8-Нов трйлър от геймском.Вярно че е хайп но си е епично :)
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

И как ме е яд че ще чакаме месец повече ...
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
moroel

Мнение от moroel »

Кофти,да но BW искат да са сигурни,че всичко ще е ок.
moroel

Мнение от moroel »

BW са анонсирали,че ще има ко-оп мултиплеър режим в играта.Поне от това което се вижда,изглежда страхотно:

https://www.youtube.com/watch?v=lZpT3IMnRr0

За повече инфо-http://www.ign.com/articles/2014/08/26/ ... about-loot

Сега,колко ще е добра играта предстои да видим.Едно е истина обаче-Бв са се псотарали този път да изкарат игра тъпкана със разнообразно съдържание.
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

http://m.ign.com/articles/2014/11/05/de ... layer-only
Това обяснява абсолютно всичко. :D
Аватар
DarkAvenger89

Мнение от DarkAvenger89 »

мда,преди имах съмнения, но сега вече съм сигурен - това ще е оптималният шит на bioware. като 3дневно лайно на върха на планина от диария.
(а по дяволите преди ги идолизирах)
moroel

Мнение от moroel »

Как е,конспирацията върви с пълна сила,а :lol: Пророчества и така нататък :lol: Добре,че BW не разчитата на кинтите от продажбата на играта в България :lol:
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Реших да позагледам това https://www.youtube.com/watch?v=4VCJfuY142I и играта се чувства яко gamey - почти добрите анимации, почти добрите пропорции на телата, почти реалистичните цветове... Даже и високата трудност е като в 99% от игрите - лошковците продължават да имат 1 атака (реализъм та дрънка) и стават damage sponges. :lol: Ако има метаскор от 95% и нагоре моооже и да я пробвам, айде.
Аватар
Kirilicata
В момента играе: MoneyCrafta

Мнение от Kirilicata »

Е какво ми постваш метакрикик с купени ревюта? Тъп ли си? Прост ли си? Бавно подрастваш ли си? Айде да се облзаложим, че всики ще я осерат като излезе, даже и тия дето са и дали 10. Тъпанар.
нелегален написа:
Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
не искам да имаме никакви взаиомоотношения.
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Kirilicata написа:Е какво ми постваш метакрикик с купени ревюта? Тъп ли си? Прост ли си? Бавно подрастваш ли си? Айде да се облзаложим, че всики ще я осерат като излезе, даже и тия дето са и дали 10. Тъпанар.
Нищо не поствам за тебе,умнико.Само оценките са купени, някои ревюта са си обективни,но нали английски се иска,а със мисленето ти на третокласник-мисията невъзможна.
Аватар
Alaster
В момента играе: PoE
Dark Souls

Мнение от Alaster »

Kirilicata написа:Е какво ми постваш метакрикик с купени ревюта? Тъп ли си? Прост ли си? Бавно подрастваш ли си? Айде да се облзаложим, че всики ще я осерат като излезе, даже и тия дето са и дали 10. Тъпанар.
Spoiler for :
Излез.
9-ка от Kevin VanOrd е добър знак за играта, поне за мен.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
Аватар
venenum
Обратна връзка:

Мнение от venenum »

След като изгледах ревюто на Vanord се зарибих, hype-нах и overhype-нах. :D
Само малко интерфейса ме притеснява, ама иначе всичко друго изглежда добре.
Сега чакаме да излезе и рецензията на pcgamer.
Аватар
Kirilicata

Мнение от Kirilicata »

Е какво да им чета на тези ревюта, които са явно платени. Не се случва за първи път лайняна игра да има хубави оцени преди да е излязла, не е нужно аз да ти го казвам това. Поне да имаше обществени оценки, щеше да има някакъв смисъл да го постваш тоя линк.

Защо не постна някои от изтеклите видеота? От тях сто пъти повече можеш да си оформиш мнение. Ама забравих, че си доста тъп, и трябва някой да ти каже дали една игра е добра или лоша. Да не говорим че 99% гледат само оценката на играта, без да четат и дума от ревюто.
нелегален написа:
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Kirilicata написа: Защо не постна някои от изтеклите видеота? От тях сто пъти повече можеш да си оформиш мнение. Ама забравих, че си доста тъп, и трябва някой да ти каже дали една игра е добра или лоша. Да не говорим че 99% гледат само оценката на играта, без да четат и дума от ревюто.
А ти що не постна въпросните видеота?Къв си ти,че да ми искаш сметка,бе?Я обратно в дупката.
И ако беше прочел някои ревюта,щеше да разбереш колко са купени.
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Изображение
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Alaster
В момента играе: PoE
Dark Souls

Мнение от Alaster »

Kirilicata написа:Е какво да им чета на тези ревюта, които са явно платени. Не се случва за първи път лайняна игра да има хубави оцени преди да е излязла, не е нужно аз да ти го казвам това. Поне да имаше обществени оценки, щеше да има някакъв смисъл да го постваш тоя линк.

Защо не постна някои от изтеклите видеота? От тях сто пъти повече можеш да си оформиш мнение. Ама забравих, че си доста тъп, и трябва някой да ти каже дали една игра е добра или лоша. Да не говорим че 99% гледат само оценката на играта, без да четат и дума от ревюто.
Тъп си, излез.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
Аватар
Kirilicata

Мнение от Kirilicata »

Nreth написа:
Kirilicata написа: Защо не постна някои от изтеклите видеота? От тях сто пъти повече можеш да си оформиш мнение. Ама забравих, че си доста тъп, и трябва някой да ти каже дали една игра е добра или лоша. Да не говорим че 99% гледат само оценката на играта, без да четат и дума от ревюто.
А ти що не постна въпросните видеота?Къв си ти,че да ми искаш сметка,бе?Я обратно в дупката.
И ако беше прочел някои ревюта,щеше да разбереш колко са купени.
Ей сега те видях пак да постваш някакви изкарани от гъза ревюта в статията за AC Unity. :lol: Аз дори помня, че тези същите сайтове дадоха по-високи оценки, даже и от тези за Inq, за DA2 и това може да се види много лесно в метакритик. Няма смисъл да говоря с тебе повече, личи си че си прекалено заблуден от живота.
нелегален написа:
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Хахах,аз си троля редовно по тая тема и тея ревюта са просто за fun :D Като не знаеш контекста,що пишеш?И какво общо има Unity с Inquisition?Разбра ли най-сетне,че счупи тъпомера?
Публикувай отговор