нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
pa koi te e karal :SNoName написа:Бате, ебати лайняната тема, чeстно ...
Кво си постнал три снимки на някаква селска бургия и толкоз. Поне да беше драснал два три реда да разберем за какво става на въпрос. Явно тебе много те вълнува някакъв въпрос , свързан с тази ... но ние нито я знаем коя е , нито сме длъжни да сме запознати за какво става на въпрос.
Накара ме 5 минути да ровя в новият мозък на всеки модиерен човек , гуглето , и да търся аджеба каква е тази сърма. И се оказа че изобщо не ме ебе за какво иде реч ...
Дължиш ми 5 минути живот изгубено в ровене на гуглето + 3 минути докато напиша този лаинян пост. Общо 8 минути живот. Чакам да ми ги върнеш.
Иксам и аз да я ....Kirilicata написа:Колко ли са я лашкали тая, за да го вземе този пост.
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
Топуз дебел ... ти от ирония и майтап май не разбираш, а ? Само ядене и компютри са ти в главата ...Omega-x написа:NoName, не знам дали осъзнаваш колко точно ограничен си. Наистина, моля те самоубий се, само тровиш държавата. Не искам да ти плащам социалните помощи!
Абе служебно назначена протестърка, поради факта, че се лашка с Лукарски. Назначена без конкурс и прочее на ръководна длъжност в ДАБЧ.Gipo написа:Добре бе, каква е тая джофра?