Аз гласувах нестандартно и наказателно против БСП. Следователно пуснах за техен голям враг. И се водя от максимата, че БСП са пред разпад и това ще им помогне да тръгнат точно натам. Скоро ще са трета-четвърта партия, защото си предадоха твърдия електорат, а вече го няма Станишката, да ги залъгва и кътка тактично. Сегашния им водач е тотален неадекватник, пълен ръб и селянин, в сравнение с който Бойко, Барека и Волен седят като доктор хонорис кауза.
Така метнах моя глас, понеже знам, че този парламент няма да изкара много.
Мислех да гласувам за реформаторите по едно време, ама не. Там се е събрала бая паплач и ако се сдушат с Герб сега, умират. Няма добро за страната, няма добро за Атлантика, Атлантида и тем подобни простоти, просто им пада двойно резултата ако го направят и ще се върнат, където Костов ги остави, малко над(под) 4% бариера. Хората са злопаметни, когато не ги купуваш 

За Барека получих сигнали като Яни Янев 

Мои роднини и работници, които работят в Перник за Ковашки са карани да гласуват под строй за Цензурата. Сега естествено Ковачки най-после успя да влезе в парламента, нещо, което не успя сам и с Кошлуков. Дори не им купуват гласовете - просто не гласуват ли, уволняват...
Патриотичния фронт е една странна комбинация - от една страна Валери Симеонов, който ми прави впечатление на човек, наясно с целите си и политиката, която изповядва. От друга страна обаче Каракачанов, дето е най-голямата възможна политическа курва, слагала се на Янев, Барека, Гергьовден и още 200 партии. Толкова низък човек, който без коалиция не може да влезе в парламента. Очаквам фронта да се разпадне точно заради тоя човек.
Факта, че Волен Сидеров влезе, малко ме натъжи. Имам приятели, които са за тази партия и ще ги поздравя. Но тук Андрейчо е прав. Ето как може да обърнеш палачинката и да влезеш. Всичко е заради русофилите, понеже предишните му гласоподаватели бяха разочаровани от него и това, което прави с ДПС. Тези хора тотално не си спомнят какво говореше Волен доскоро. Не помнят как подкрепяше Америка преди да се занимава с политика пряко, когато беше прост журналист. Как призоваваше да пращаме войници в Ирак, Афганистан. Какъв националист е той остава загадка поне за мен, та той се уповава на Русия, а преди на Америка! А аз все още гласувам за България, няма как да ме спечели. И следва още един въпрос - щом човек, променящ мнението си многократно в полза на други държави може въпреки всичко да се нарече националист, то тогава и Барека ли е националист? И какво ще правят тия двамата националисти плюс Каракачанов в парламента? Още отсега усещам, че ще има зрелища, чудят се с кой да се коалират и как да се завъртят и нищо не е изключено.
Моя лична прогноза: ДПС-Барека-Каракачанов-БСП-Атака - широка коалиция за благото на клета майка България и Делян Пеевски за новия премиер на България! Дано ме опровергаят, но не храня големи надежди вече