Автор |
Съобщение |
The Wolf
|
![Аватар](https://i.imgur.com/NDtyfZW.jpg) |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 17 Сеп 2014 19:43
Der Meister написа: Крум педалчето ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Любо Чука го няма ама има някви 2-ма ММА бойци, като единия е някъв муай тайаджия. Доста кораво копеле ми изглежда, аз съм за него ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Мерси, значи изобщо няма да гледам ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) То Сървайвър малко си се изчерпа като идея, за брадърите въобще не ми се говори. Имаше слухове, че Скалата ще влезне в къщата преди време, ако това стане(никъв шанс според мен), знам, че ние двамата ще хвърлим по едно око ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Kirilicata
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=33834_1440943171.jpg) |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 17 Сеп 2014 20:16
Balerion написа: Абе ся се сетих. 25-ят кадър забранен ли в България? Що то на няколко пъти мога да се закълна, че хванах някакви реклами на Сървайвар под формата на 25 кадър по бтв-то. 25 тия кадър е мит. Вече за много филми и предавания стандарта е 30, а някой големи филми като хобита са 48. Повечето игри са в 60 кадъра в секунда. Планът е и филмите да преминат в 60 кадъра след няколко години. Едит: Сега видях какво си имал предвид. Найстина е някакъв доста глупав начин за реклакар особено ако БТВ си вярва, че работи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
Till.Lindemann
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8927_1429466788.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 17 Сеп 2014 22:05
не съм забелязал, я раздуйте?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Soviet Reunion
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=33785_1422900481.jpg) |
В момента играе: най-доброто :P
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 18 Сеп 2014 08:06
Евгени Минчев надърви Месечков Цитат: Сексът на живо в Къщата скоро няма да е мираж! Съдейки по бурния флирт, изпълнен с трели и искри, между танцьора Наско Месечков и Евгени Минчев, нищо чудно скоро зрителите да станат свидетели на първата истинска хомосексуална нежност в българско риалити шоу, пише "Всеки ден".
Че светският хроникьор е мокра мечта за хореографа, си пролича с пълна сила още на втория ден в живота на съквартирантите.
Един уж невинен разговор за това как се гледа на турско кафе между бившия ватман и Наско успя да надърви младока и да го принуди да скрие набъбналото си мъжество с малка декоративна възглавничка.
Дори "Домсъветът" на ВИП Брадър отбеляза, че определено Минчев флиртува с Месечков, а пък последният по никакъв начин не остава безразличен.
"То не беше натискане, то не беше увъртане. Саният Месечков беше много по-активен, отколкото Минчев. Пролича си, че двамата са имали нещо и преди. Хилеха се като гаджета", коментираха зрители на шоуто.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
___________________________________ "Революцията изяжда децата си." - Пиер Вернио
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Image19.gif) |
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 18 Сеп 2014 08:35
25тия кадър е забранен доста отдавна.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
![Аватар](http://files.gamebanana.com/img/ico/sprays/samhdspraz.png) |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 18 Сеп 2014 08:49
Абе що не оборудват някакъв остров с камери едно-друго и всичко останало да си го оставят както си е - джунгла, зверове, ала-бала. Екипа да е акостирал в морето наблизо,така че в случай на нужда да може да се намесят, а всички оцеляващи - да ги захвърлят за три месеца на острова и наистина да оцеляват. Без лигави сценарии, без детски игри и "предизвикателства", гласувания и прочее...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 18 Сеп 2014 09:04
Наистина ли го зададе тоя въпрос или се ебаваш? Нали се сещаш, че на див остров може да се случи нещо преди да реагира екипа и после край с предаването.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 18 Сеп 2014 10:26
Контролирано див, айде..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 18 Сеп 2014 10:31
Щото хората са тъпи и облъчени от сапунки. Не могат да живеят без предварително режисирани фалшиви драми и любови. Тия ако ги пуснат както ти казваш на острова, ще измрат от скука, а зрителите още повече.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 18 Сеп 2014 11:16
Ем аз лично мисля, че истинското оцеляване ще създаде много повече интрига, отколкото режисираната среда. Средата сама ще ги раздели на отбори и лагери. Пък и не е необходимо да знаят, че острова е контролирано "див", нали...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 18 Сеп 2014 11:21
Струва ми се, че ти се гледа някаква щуротия в стил игрите на глада, ама истинско ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Е няма как да стане.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 18 Сеп 2014 11:46
Честно да ти кажа, Игрите на глада само на билборд съм го виждал и ми лъхна на някаква тийнейджърска треторазредна история тип "Здрач" и повече не съм си направил труда да ровя за този филм. Наскоро гледах пародията му и ми допадна като цяло.
Иначе онтопик - да, нещо такова ми се гледа.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Wolf
|
![Аватар](https://i.imgur.com/NDtyfZW.jpg) |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 18 Сеп 2014 12:26
Serious Sam написа: Игрите на глада... Иначе онтопик - да, нещо такова ми се гледа. Освен да ти предложа да те заведа на пернишка дискотека ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Soviet Reunion
|
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 22 Сеп 2014 19:36
Taзи Зорница се оказа голямо курве. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
___________________________________ "Революцията изяжда децата си." - Пиер Вернио
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Nreth
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/dreadmaster.gif) |
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 22 Сеп 2014 20:37
Какво видях...тея са жалки отрепки. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Soviet Reunion
|
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 22 Сеп 2014 21:16
Nreth написа: Какво видях...тея са жалки отрепки. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Ама един по един взеха да се разкриват кво е що е. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Der Meister
|
![Аватар](https://bainiki.blog.bg/photos/138813/Masoni.gif) |
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 22 Сеп 2014 22:06
Гледайте Сървайвър бе, доста по-яко е. Как може ББ да има двойно по-голям рейтинг.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Aware
|
![Аватар](http://prikachi.com/images/767/6488767w.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 22 Сеп 2014 23:14
И двете са помия, но гласувам за биг брадър понеже Сървайвър се излъчва по турско-циганския канал ьТВ ![fingerrr :mfngr:](./images/smilies/icon_321.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Der Meister
|
![Аватар](https://bainiki.blog.bg/photos/138813/Masoni.gif) |
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 22 Сеп 2014 23:19
ти имаш ли изобщо пост у форума, в който да не споменеш нещо за турци/цигани/мюсюлмани?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Aware
|
![Аватар](http://prikachi.com/images/767/6488767w.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: ViP Brother 2014 / Survivor Cambodia официална тема Публикувано на: 22 Сеп 2014 23:28
Der Meister написа: ти имаш ли изобщо пост у форума, в който да не споменеш нещо за турци/цигани/мюсюлмани? Имам по 2-3 на 5 години П.П сера върху корана
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|