7/10
Костенурките
Костенурките
Искам само да кажа, че адски много се забавлявах и филмчето надвиши иначе ниските ми очаквания! Препоръчвам го 
7/10
7/10
Spoiler for :
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: Костенурките
Като видях трейлъра, преди Expendables, ми се стори, че ще е горе-долу приличен филма. Костенурките бяха добре направени, имаше и доза хумор. Вече друг в въпроса, че подобни филми ако не ги гледам на кино с приятели, където да се изкефя на ефектите, изобщо няма да ми се занимава да ги тегля на компа и т.н.
Историята 1/10
Ефекти, благинки и тн. 6/10
Хумор 4/10
Меган фокс като външен вид 10/10
Меган фокс като актриса 0/10
Ейприл Онийл с черна коса?!? 0/10
Шрьодер 10/10
Обща оценка на база на горното 4,4
Заслужава ли си да гледате филма? Да, ама като го пуснат по диема
Ефекти, благинки и тн. 6/10
Хумор 4/10
Меган фокс като външен вид 10/10
Меган фокс като актриса 0/10
Ейприл Онийл с черна коса?!? 0/10
Шрьодер 10/10
Обща оценка на база на горното 4,4
Заслужава ли си да гледате филма? Да, ама като го пуснат по диема
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Ето този арт ме кефи - 
Филма няма да го гледам.

Филма няма да го гледам.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Аз пък точно такива посредствени филмчета предпочитам на кино да ги гледам. Щото принципно ся хем ми се гледа тоя филм (тъй като съм горе-долу фен на костенурките от малък още), хем пък да го гледам в нас никъв шанс няма, при положение, че в нас реално мога да си пусна каквото си искам, и то със сигурност ще е нещо, което да ме кефи повечеGipo написа:Заслужава ли си да гледате филма? Да, ама като го пуснат по диема
Компенсира с това, че не възнаграждаваш тоалетното творение на някого с парите си 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Е аз нямайки очаквания към филма, знам че е възможно да се окаже боза и съм подготвен психически, за това че може да съм си дал парите на вятъра
Пък ако съм зле финансово просто няма да ходя, но като цяло 6-8 лв., или там колкото бяха билетите, не са кой знае какво, особено за човек като мене, който принципно рядко ходи на кино
А и ако не друго, поне това ще е било повод да изляза с приятели, което в общия случай винаги е по-добро от това да си стоя вкъщи
Както и да е, много се задълбах по темата нещо 
- Till.Lindemann
абе готино си беше, кво
уил арнет не го знам с ква идея беше там, можеше да изберат къде къде по-дебилен актьор точно за тая роля
уил арнет не го знам с ква идея беше там, можеше да изберат къде къде по-дебилен актьор точно за тая роля
бтв наречете ме грешник, но като чуя ейприл онийл не се сещам първо за костенурките вече :S
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Филмът държеше някакво ниво, до преди последните 30 минути или там колкото бяха след сегмента с тирът. После беш мега зле филмчето, още повече че никой не умря. Шрьодер също май не пукна, учителят им не пукна и той. Впрочем в него има потенциал, като го видях се смях. Хумора като за тийнейджъри - финалната сцена малко биеше на Невероятният Спайдърмен първия, но пък за сметка на това Меган Фокс се дупеше на камерата, припадна и скача на батут. Заслужава си едно 4.5/10
Така и не бяха решили, дали ще правят детско филмче или филм за възрастни. Щото историята плоска и наивна като за деца, а напъните за хумор като за възрастни...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )