Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 29 Авг 2014 12:37
Не е ли тази вечер към 10?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 30 Авг 2014 02:03
С тея сезони няма се занимавам за сега - страшно ме мързи да вдигам герои, ама пробвах great rift-овете и е пълна размазвация, но е за препоръчване да играеш хора, с които ги знаеш, че стават, щото иначе ще се дъните яко. Без поне 2ма, които да вкарват по 15М~ и някъв чудовищен танк не става работата. С 17М+ тъфнес елитките накрая ме издухваха(струва ми се, че демиджа им расте прогресивно) и това на Т4. На Т6 ще е нещо страшно.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Сеп 2014 06:16
Ами ти си меле, нормално е да не ти стига толкова тъфнес. Аз с дхто имам толкова, че съм рейндж клас и бягам от мобовете, докато сентритата свършат работата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 02 Сеп 2014 15:24
DarkAvenger89 написа: С тея сезони няма се занимавам за сега - страшно ме мързи да вдигам герои, ама пробвах great rift-овете и е пълна размазвация, но е за препоръчване да играеш хора, с които ги знаеш, че стават, щото иначе ще се дъните яко. Без поне 2ма, които да вкарват по 15М~ и някъв чудовищен танк не става работата. С 17М+ тъфнес елитките накрая ме издухваха(струва ми се, че демиджа им расте прогресивно) и това на Т4. На Т6 ще е нещо страшно. Трудността на Great rift-овете не се влияе от това дали си на T4 или 6. Значение има само tier-а на rift-a.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Сеп 2014 07:44
М, да, това не го бях видял. До тук на хардкор най-високия лвл рифт, в който съм ходил е 32, беше ми притеснено през цялото време . Имахме късмет с гъстотата на елитките (имаше ги много) и го завършихме сравнително бързо. Един монк танкваше доста добре. Добре беше, като за публик парти.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Сеп 2014 08:16
Мхмм и аз това не го знаех. Най-ниският тиър на който съм бил е 24 и пак ми беше зор(главно, щото танквах 3 сорсера с дпс колкото мен ). Най-големият на който съм бил е 29 с доста добър отбор и пак умряхме всички по 1,2(някои по 3пъти) пъти някъде. И деба, почти винаги попадам на монкове, които са решили, че трябва да играят на фул дпс буилд и резултата е просто трагичен. Като видя нещо такова направо лефтвам. а на хардкор ми се струва немислимо да се пусна на грейт, че и толкова висок тиър. Можеш ли да си дадеш тага, да ти видя героя ?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Сеп 2014 09:16
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gipo-2706/hero/46574166Не е нищо особено в момента, облечен е с много по-кофти ролове от тези, които имах с 500 часовия герой, който умря наскоро. Имам доста по-добър амулет, но реших да изпробвам Камео'то снощи. Много е забавно да седиш на топчето на лазера и да се хийлваш като луд Вчера реших да си вдигна софткор героя 60-70 и случайно набарах някакво парти в публик. Останах изумен хората на ск колко ги мързи да бягат от опасности и как умират през 2 минути на супер елементарни ситуации. Чукнах 66 и не издържах повече, някой път ще пробвам да го довдигам
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Сеп 2014 09:53
софткора преди Т3, че и там си е пълен фейл в парти. Само за баунтита става. Кефи ме героя, ама някак си ме дразни, че всички са с stone of jordan и ring of royal grandeur. Щеше да е хубаво да има няква алтернатива, а сега май ся някви задължителни за всеки герой лейт гейм
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Сеп 2014 10:21
Ами RoRG е абсолютно задължителен, защото трябва да екипираш 5 мара предмета + таскър ръкавиците (по-добра комбинация няма). SoJ няма какво да го коментирам, той си е абсолютния номер 1. Преди 2.1.0. атак спийда не работеше правилно със спендърите, изстрелвани от сентритата и беше по-добре да си с Fire билд + Magefist. Сега обаче е съвсем различно
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Сеп 2014 19:06
Именно за това говоря, че за всички герои тези 2 пръстена са абсолютно задължителни. Просто щеше да е приятно да има някаква алтернатива на тях за всеки отделен герой напримерно, а не 2 универсални пръстена.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Сеп 2014 09:19
Е на високи трудности на ДХ му се налага да играе соло с unity, вместо SoJ. Слагаш на последователя бижуто, с което не може да умре и му слагаш unity и на него. Така все едно имаш двойно повече тъфнес. Аз не го правя де, защото не играя соло.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Сеп 2014 10:37
По ирония и втория ми DH приключи пътя си под ударите на рифт гардиън. В първия случай беше по време на loading screen, в този случай беше заради спиране на тока. Появи се рифт гардиъна и в този момент баам. Играех с двама приятели, които са се опитали да ме спасят, но в първия момент не са се усетили, че героя ми седи на едно място. В момента, в който успях да звънна по гсма на едно от момчетата е умрял героя ми . С ъпгрейдите от последните дни бях успял да направя по-добра (в повечето отношения) екипировка от предишната, с тази разлика, че предишната беше перфектна fire sentry, а тази cold/fire sentry. Винаги съм си мислел, че с избора си на най-мекия герой за ХК ще умирам доста от мобове... ама ето, за общо 600 часа на хардкор имам само две умирачки и то от независещи от мен обстоятелства. В момента съм леко демотивиран. Софткор е супер тъпня, а в хардкор се случват такива неща. Ако не бяха направили играта толкова яка нямаше да го мисля толкова.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 19 Сеп 2014 12:10
Ееех, много жалко. Това е единствената причина да не играя на хардкор. Сървърите са нестабилни, latency-то често дропва, точно когато не трябва, трябва постоянно да трепериш да не ти спрат нета или тока за секунда, просто за ебавката(при мен често се случва). Просто е твърде рисково някак си и колкото и да си добър все нещо такова ще стане. Абе на софткор не е чак такава тъпня. На Т6 като играеш си е интересно или на грейт рифтове - там поне имаш стимул да не мреш. А и нивото на играчите много се вдига от Т5 нататък. А да те питам има ли някъв работещ буилд за ДХ освен мародера ? Като гледам всички са с него. ОП е вярно, но от това, което наблюдавам ми се вижда доста скучен някак си. би било жалко, ако няма алтернатива.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 19 Сеп 2014 12:39
Не е ОП, а е единственото, с което ДХ може да се покаже на 32+лвл Grift. На т6 може да биеш с какво ли не, включително много забавни стрейф билдове. На т6 в парти сентри билда е доста по-слаб от други герои, защото ДХ почва да прави добър демидж чак след пускането на 3тото сентри, а до тогава мобовете на Т6 са избити. На grift'овете изпъкват ДХтата, защото мобовете са достатъчно корави, за да има време за 4(5) сентрита. Всеки клас има само по един сет/билд, с който е ефективен на по-висок grift, уви. Аз доста харесвам сентри билда и не бих казал, че ми е скучен. Много харесвах трап билда на асасинката в д2 и това малко ми напомня. Наистина това е тъп начин да умреш на хардкор, но цялостно преживяването по време на ХК игра (особено с приятели) е десетки пъти по-интересно. Зарибихме още няколко приятелчета на ХК и от тогава не са си и помисляли да се логват на СК
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Сеп 2014 01:45
Добре бе, мама му да еба, кога се очаква да я играя тая игра. Когато реша да вляза или правят няква поддръжка и сървърът постоянно крашва или просто сървърът постоянно крашва. Само за последните 3 дена ме е изхвърлило над 15пъти или латенсито ми скача до 3000+ изведнъж и съм принуден сам да си изляза. И в пиратска сървър на УоУ не съм имал толкова дропове, for fuck sake. Меееех, nevermind me, просто тъп безмислен рант ...жалко, че не виждам лесна опция да се трият коментарите. Тц.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Сеп 2014 08:08
Нямам идея какво е било между събота сутринта и неделя привечер(не съм играл), но преди това и след това не съм имал никакъв проблем с лаг/краш/ерор на сървъра. Снощи няколко часа бихме убери и евентуален лаг щеше да се изрази в умиране на цялото парти п.п. йей 500+лвл
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Сеп 2014 19:49
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12249084982Eто за тази простотия говоря По едно време даже си помислих, че проблема е в мен, щото сметнах, че е невъзможно близърд да са толкова зле. Очевидно съм грешал. И проблема като гледам варира поне от половин година и то на хора, които са изпълнили всички препоръки от Близърд. WHAT THE FUCK ?!?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Сеп 2014 08:32
Странно. Иначе тая тема е на повече от половин година. Може да има някакви индивидуални неразбирателства с определен компонент на компа. Примерно в PoE преди имаше голям проблем с няколко модела карти nVidia (и звукови карти SB) и аз бях с една от тях. Най-редовно ми даваше син екран. Не знам, откакто играя Д3 не помня да съм имал дискънект, който не е бил причинен от моя нет (затова и го смених де). Само веднъж близард решиха да спрат сървърите за maint без да кажат нищо в играта, а ние точно бяхме пребили рифт гардиъна и се спасихме на косъм.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Сеп 2014 17:35
Колкото и странно да звучи, изключи си VSync-a (да, VSync) - много от disconnect-ите са свързани с VSync в тая игра.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Сеп 2014 12:47
Mерси, ще пробвам.
Най-сетне си събрах аккан сета. Очаквах като че ли повече. Трябваше да го комбинирам с аугхилд, за да не ме изнасят на Т6 елитките, а ДПС ми падна доста. Ако не бяха куулдауните и цената на ресурс за скил, щеше да е голям фейл. Някак си просто ми е тъпо, че е толкова малка разликата между рандом легендарните, които ползвах и считаният за най-добър сет армор на крусейдъра.Ще ролвам тея дни и ще видя до кво ще го докарам. Впечатления от пача положителни : кефя се, че намалиха цената за ролване на пръстените и амулетите. негавитни - новата система при trial-ите е ужасна. Уж щяла да отговаря на чудовищата в рифта, но нищо общо няма.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|