Партизан септември бе

Нещата от живота

Навити?

За Родину!
5
29%
Еби си майката бе, боклук комуняшки.
12
71%

Общо гласове: 17

Аватар
Till.Lindemann

Re: Партизан септември бе

Мнение от Till.Lindemann »

newcomer написа:
ти си неадекватен бе момче

лявата идея е едно, как се реализира е друго :wink:

всички сте по равно бедни, няма злоба и завист и сте в мир, не виждаш зад желязната завеса и не знаеш какво нямаш. хляб(понякога) и зрелища(руска телевизия в петък и соц кино за промиване на мозъка) и толко. и не, няма да можеш спокойно да си говориш с другаря от кооперацията, щото той по всяка вероятност е доносник и, а си се изпуснал да кажеш нещо против режима, а отидеш в белене.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ама и ти пък му се върза на глупостите :(
Виж, че или троли, или е някакъв повреден (всеки проповядващ някакви такива крайности е повреден).
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
newcomer
В момента играе: Футбол, ама навън

Мнение от newcomer »

Пораснете, бе.
Пръч

Мнение от Пръч »

newcomer написа:
shub niggurat написа:kak si predstaash nekoi drug osven tebe da se zaribi po tva :?
Сега трябва да се обяснявам.
Аз подкрепям лявата идея, защото за мен е правилната за обществото. За мен позитивите надминават негативите. Човек наистина би могъл да се гордее с държавата си, ако е комунистическа или социалистическа: то е армия, то е близост с братски, славянски народ (да, русофил съм, какво да се прави), то е един повече от добър доход за всички, чистота, ред.
Проблемите (сериозните такива) на комунизма/соца са три:
- много от производствата/заводите са били вредни за околната среда, т.е. не бих казал, че сега светът щеше да е по-чист, ако бяхме днес под сърп и чук.
- волята за световна доминация: мега себично желание, никоя идеология не е успяла и няма и да успее.
- фактът, че всичко е насилено с диктаторска принуда. А си враг на режима, а отиваш в Белене и те дават за храна на прасетата. "Народна" република реално няма. Има само партията.
Сега искам да раззеям някои съмнения и стереотипи.
Не, не членувам в и не гласувам за БСП. Всъщност българските политици, начело с БСП, станаха материалисти за сметка на народа. Материализмът идва от капитализма, тоест БСП са толкова леви, колкото аз съм Дядо Коледа.
Искам също да кажа, че не съм враг на демокрацията. Не и по начина, по който Андрей смята.
Демокрацията има много положителни страни - свободата да работиш каквото искаш, да работиш като какъвто искаш, да слушаш каквато музика искаш и д.р. Аз харесвам американска музика от 80-те и не съжалявам, че мога да я слушам. Проблемът ми с демокрацията е само един: ако не успееш да просперираш в системата и станеш, не дай си Боже, просяк, всички се правят, че те няма, вкл. държавата.
Какво е това отношение към различните, бе? И като казвам различни, нямам предвид педали, а хора с редки болести, просяци и хора с увреждания. Всеки ден хората минават покрай тях, все едно, че ги няма. Те искат само внимание и грижа, но хората разсъждават по следния начин: аз имам нещо( в повечето случаи пари), ти нямаш, съответно си под моето ниво. Кажете ми, колко пъти сте дарявали пари за благотворителна кауза или сте дали пари на молещите за милостиня? Именно. Хората станаха студени и това аз лично не мога да го простя.
Предпочитам едно общество, където ще си викам другарю с хората от блока, ще членувам в партията-единак и ще съм ходил в казарма, отколкото едно общество, където на всеки ъгъл има свити, дрипави и плачеши хора, отритнати от държавата-мащеха.
Мисля, че казах, каквото имам да казвам.
Мрън мрън. Ходи са образовай. Социализма във всичките му форми засяга съотношението във властовите и икономически позиции между нискоквалифицираните работници и висококвалифицирани / управленски "класи". Разлика в отношението към социално изключени прослойки няма - за тях винаги е "каквото остане" и "основни човешки права". Даже най-бруталния капитализъм може да е по-добър за тях, защото може да ги ангажира в икономиката по някакъв начин, възползвайки се от тяхното положение. В крайния комунизъм не е дефинирано те с какво ще се занимават - на подаяния, колкото решат да отделят останалите, и това е.
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

<- istinata e v ke4istite, batki
WeAreGettingClose
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

слушайте Декстъра, поумнял е значително откакто почна да влиза по-рядко
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Dexter
Футболен разбирач

Мнение от Dexter »

баце Морко написа:слушайте Декстъра, поумнял е значително откакто почна да влиза по-рядко
Долавя се някаква зависимост, викаш :D
WeAreGettingClose
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

тоо па
ти да не помисли верно, че си поумнял ся :o :o
джумерки
Dexter
Футболен разбирач

Мнение от Dexter »

da, problem?
WeAreGettingClose
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Samo tiq deto u4at pravo
v gaza
imat pravo /v gaza/ da se s4itat za umni.
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

newcomer написа:Пораснете, бе.
Пишеш някакви простотии на тема комунистическа утопия и ни викаш на нас да пораснем :D
Айде малко на ниво! Или просто отиди и си спори с другата промивка - Liberty :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Setih se - Danteto shte e Mitko Palauzov!!! 8)
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Не, не, не, аз определено няма да поствам в тази тема :D Смисъл, всичко хубаво, кефя се на философски/политически дебати, обаче е адски време-губещо и не мога да си го позволя. Една тема ми стига, сериозно.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

И на нас ни стига :D
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Liberty написа:Не, не, не, аз определено няма да поствам в тази тема :D Смисъл, всичко хубаво, кефя се на философски/политически дебати, обаче е адски време-губещо и не мога да си го позволя. Една тема ми стига, сериозно.
A pa ti 6te si Valko Chervenkov, koito shte predava nelegalno ot Moskva po radio Hristo Botev v imeto na pobedata na OF. :evil:
¯\_(ツ)_/ ¯
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
Buttersa
В момента играе: не казвам

Мнение от Buttersa »

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1% ... 0%BB%D1%83
те тоя ми е прачичо, деба :oops:
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

newcomer написа:Проблемът ми с демокрацията е само един: ако не успееш да просперираш в системата и станеш, не дай си Боже, просяк, всички се правят, че те няма, вкл. държавата.
Какво е това отношение към различните, бе? И като казвам различни, нямам предвид педали, а хора с редки болести, просяци и хора с увреждания. Всеки ден хората минават покрай тях, все едно, че ги няма. Те искат само внимание и грижа, но хората разсъждават по следния начин: аз имам нещо( в повечето случаи пари), ти нямаш, съответно си под моето ниво. Кажете ми, колко пъти сте дарявали пари за благотворителна кауза или сте дали пари на молещите за милостиня? Именно. Хората станаха студени и това аз лично не мога да го простя.
https://www.youtube.com/watch?v=c2r4fBEvnmE

П.С. Не се включвам в темата, да знаете...
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Тва беше яко тъпо да го постнеш, типично в твой стил.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Buttersa написа:http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D1%8E_%D0%9D%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%87%D0%B5%D0%B2-%D0%A7%D0%BE%D1%87%D0%BE%D0%BE%D0%BB%D1%83
те тоя ми е прачичо, деба :oops:
Батка, честно ли бе? Яла на честванията на 7-ми на Копривките, ще те почетем на сцената! :D
¯\_(ツ)_/ ¯
Публикувай отговор