Улицата, 1993
помните ли/знаете ли как се казва актрисата която играе скеча който започва на 11:33 ?
мн ме кефи, не за друго, та да ѝ видя някой филм
поне не съм крал кутийки бира, покрити с блат за пица от супермаркетwhat if they get me? написа: Аха, тоест имаш психиката на крадец...
ок.
Не но ако искаш може да си турим Хитлер като аватарSerious Sam написа:Абе
Искате ли партизански септември?
Аха, тоест имаш психиката на крадец...what if they get me? написа:беше действие провокирано от необходимост, а не от егоизъм
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Нокти, това ти ли си на аватара?Nocturno написа:az sam kral moral i chujdite putki sum ql
Ne taka be.Admiral General Hurf написа:kral karl i kralica klara karali kradeni karuci za kalofer
И кво, лигавиш ли ташаците на чиче ти Сам?Rico написа:Anglichankite sa gadni, vuobshte vsichko svurzano s Angliq me otvrushtava.
Zavisi spored tova kakvo razbirash pod "ligavish tashacite na chiche Sam"Люх Скайуокър написа:И кво, лигавиш ли ташаците на чиче ти Сам?Rico написа:Anglichankite sa gadni, vuobshte vsichko svurzano s Angliq me otvrushtava.
Penny написа:ave isus e pokemon ve
А някаква реална разлика между англичани, шотландци и уелсци има ли или само те си вярват, че има?what if they get me? написа:Английската младеж е изключително отвратителна, потвърждавам. Просто абсолютни изроди.