Колкото за глупостите дето свободата почна да ги дрънка, онази снимка е от кампанията в Чечня, че си е пропаганда - лицето на младия войник си го показва. Но това са си редови руски военни но от различен период, а за онези снимки с многото танкове дето те "мързи" да покажеш - те са от войната с Грузия. Колкото до "функциониращата ти Рада", управляващта коялиция се разпадна преди седмици, а "Десен сектор" са "неформални подразделения" от по-голямата в парламента - Свобода. Тези убавци създадохa националната гвардия, орган вземащ правомощията и от полиция и армията, и точно тя сега води щурма срещу размирните райони и щурма специално за мястото на катастрофата на боинга. Постнал съм клипчетата за "руските танкове", които в последствие се оказаха заловени от опълченците баш украински Т-64.
Още нещо дезертюри от украинската армия има и те бяха доста около - 3000 +/- по памет със своето оръжие и техника. И още техника ще дойде при опълченците, защото те обкръжиха и почти разбиха украинксите части които се опитваха да ги поставят в чувал. Затова беше и последната новина по всички сайтове за 400 украински военни отишли на руска територия - не беше защото се уморили от войната, както Киев тръбеше. Гледам нещо си поспрял от блитц да постваш да не би заради това -
http://www.blitz.bg/news/article/283199 или щом не казват хубави неща за хунтата и не са обективни за положението в Киев и в останалите части от страна не струват
За балистичните ракети просто няма да коментирам такива измислици, нито НАТО, нито Русия, нито Пентагона дори и самите опълченци не казаха нещо. Впрочем руснаците излязоха с доста интересна преконференция, с данни, с информация абе със всичко, а пентагона все така си и мълчи, няма значение че руснаците казаха за американския шпионски сателит минаващ точно тогава над мястото на инцидента.
И сега имаме това бижу
http://infobalkani.wordpress.com/2014/0 ... %80%D0%B0/.
За мен този конфликт можеше да бъде решен още в началото или изцяло избегнат, много от хората писали страници по-напред казаха много умни подходи за решаване на ескалиращата ситуация още от майдана през зимата, пък и според мен лично пред Янукович се появи възможност хем от Европа и от Русия да цуца пари, ама не си изигра картите правилно, пък и тези глупости от майдана станаха. Но в крайна сметка имаме тотално мазало сега в Украйна.