Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: junglist
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die
Публикувано на: 21 Юли 2014 19:54

dr_gilotin написа:
Абе хора ако закупя сефа ключ за стийм, а играта вече е няма в стийм, няма да имам проблем с ключа нали ?!? Че се чудя.

И някой продава ли читав геймпад от 360 за пц ?

ма тя никога не е била в стийм за нашия регион, ве ман. самата игра няма регион лок. активираш и си пееш. деба размислите му вкара за 16 лева... :lol:
а падове има за 20-30 лева. за какво ти е да даваш толкова пари за 360?

между другото, вече съм в blighttown! 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2014 20:19

Тук много добре е пародирано случващото се в Blighttown > https://www.youtube.com/watch?v=6M9ONL6BcbU

\\o//

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2014 22:47

BaronZlovon написа:
dr_gilotin написа:
Абе хора ако закупя сефа ключ за стийм, а играта вече е няма в стийм, няма да имам проблем с ключа нали ?!? Че се чудя.

И някой продава ли читав геймпад от 360 за пц ?

ма тя никога не е била в стийм за нашия регион, ве ман. самата игра няма регион лок. активираш и си пееш. деба размислите му вкара за 16 лева... :lol:
а падове има за 20-30 лева. за какво ти е да даваш толкова пари за 360?

между другото, вече съм в blighttown! 8)

преди месец можех да си я купя от там или поне ми излизаше в търсачката, така де....

А контролер такъв ми предложика като най-читав и ми казаха за около 40 лева че мога да си намеря, отворен съм за предложения никогане съм ползвал за пц такава дивотия така че ако дадеш няколко линка ще съм благодарен.

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 22 Юли 2014 10:28

Абе да си го кажем правичката...

Играта ми седи от панти века на компа....

И ме е страх да я пусна даже...

:D

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юли 2014 12:19

sho be gotin, apetitut idva s qdeneto ;)
sry malko nqmam kirilica na telefona

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юли 2014 12:00

Деба мама му, минах The Pursuer. Отне ми "само" 3,4 часа :shock: . За справка драгън райдъра го накечих за по-малко от 10минути(което даже е много, като се има предвид, че като го убих дори не успя да ме удари), а драгън слейъра за около половин час, просто щото ми трябваше време да осъзная, че изобщо не ставам със щит. ама туй нещо ми еба майката отвсякъде. Почти се изкуших да използвам спийд хак. Ако всеки бос става толкова по-труден от предишният накрая и 10 хака няма да могат да ми помогнат.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юли 2014 12:24

Един приятел ми каза преди време, че тая игра и с хакове не може да се мине
Играл с хак за безсмъртие и първият бос го е убил някъде 2-3 пъти :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юли 2014 13:37

глупости!
първия бос... :lol: :lol: :lol:
играта е трудна само, докато разбереш какво трябва да правиш. просто сама те учи да я играеш. това, което съм го минал дотук за 20+ часа, сега, ако я почна наново, ще го мина за около 3 часа сигурно без да умра веднъж, след като съм научил врътките.

сега съм в sen's fortress btw. 8)
shit just got deep.

най-доброто нещо, което съм играл в последните 10 години може би!!!
и не преувеличавам!

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юли 2014 17:26

Като ви слушам чак нямам търпение да взема утре контролера и да почвам :evil: :evil: :twisted:

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2014 10:20

ne preuvelichavash DS1 e fe no me nal na
na sens fortress na dunoto te chaka mnogo losha iznenada :twisted:
the pursuer go ubih ot vtoriq put samo sjoto mi se nabi na balistata i tq mu vze 95 % ot healtha i posle charge-nah i toi beshe ggnore

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2014 16:18

намерих боунфайъра и не мисля да се връщам за нищо на света. :nooo:
иначе "стигнах дъното" няколко пъти. :lol: в кратките мигове преди да умра, видях само, че има от онези демоните с опашка и един крак. и много змиеглавци.
довечера минавам iron golem-а и anor londo, здравей!
иначе поне засега, босовете са най-лесното нещо в играта. пътят до тях, за сметка на това е кървав и болезнен. :bumsem:

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2014 18:42

хах, при мен е обратното. Пътят до всеки бос досега ми е бил съвсем лесен, без да умра и веднъж, докато при босовете поне 5 опита ми трябват(само при гиганта бяха по-малко)да ги мина.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2014 17:39

Обратното ми е на мен - при DS пътят беше г/д ОК, босовете ме смилаха първите 3 пъти ПОНЕ ( с май 2 изключения). В DS2 сега ми е обратното, (чувам че и Demon's Souls е като ДС2), с изключение на говняните гаргойли НО! Почти на средата съм и вече имам материал да сипвам по тая помия дето осра поредицата. Очаквайте днеска-утре грандиозен обяснителен пост със скрийншотове, че луд на шотове се радва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2014 00:52

Защо ще ви е по-забавно да си играете с пликче лайна отколкото с Dark Souls 2

Тъй като има спойлери и скрийншотове, за да не разтеглям форума до незнайност, цъкайте на спойлера:

Spoiler for :
Вече съм на повече от 1/3, а съм се хванал за главата колко е разочароваща - казвам го като човек, започнал в деня, в който е свършил ДС1.
Също така да се има предвид, че бях доста надъхан за нея - справка - по-назад в коментарите един относто Twinblade-a.

Та:
Играта има един ГИГАНТСКИ недостатък: тя е "количество > качество". Защо:
1. за моите засега 20 часа видях сигурно поне 10 места, в които са струпани между 4 и 8 лошковци от един тип, на някои места буквално ви скачат от тавана без да можете да ги видите преди това. + небалансираност: сложени тия дето са като костенурки нинджа и после онези дето имат като наметало и са като гърбушко с 1 дълъг жезъл (?) са 10 пъти по-лесни от тях, просто...
2. босовете: 3 sentinels - lost bastille
~4 gargoyles - тука вече си пролича какви олигофрени са правилите играта - ОСНОВНО правило на ДС е да не се биеш с повече от 2-ма лошковци, а те за БОС ти дават една камара такива, просто нямам думи
skeleton lords - 3 и раждат допълнилтено скелети!!!!!!

При други босове пък са осрали физиката - ако при DS1 имаше съответствие на това големина на бос и какви крайници има - бързина/движение, то тук няма такова нещо. Арториас може да беше маааалко бърз за г/д обикновен човек, но да кажем че абисът му е повлиял. Тука някъв тупан, дето е прекарал ненам си колко години в бастилия и окован скача с ебати скоростта, просто
ARE
YOU
FUCKING
KIDDING
ME
...

Да добавим и на места ултраскучните гледки, тук и 4К текстури няма да ги оправят - докато в ДС1 почти не е имало място, на което поне да извъртя камерата и да си кажа едно "найс", то тук изобилстват uninspired dull vistas или ниски текстури я по стени, я по камъни + адски светлия камък дето явно блести, щом и в пещери с почти 0 осветяемост ти вади очите, заради което игратя трябва от Dark Souls 2 да се преименува на Light Source (2):

Друга шибана простотия:
Не стига, че играта е сравнително празна за пространствата си, ми и немалко лошковци като умрат и се разтварят.
Когато не го правят - еми аре повече за да не подритвате трупове, вече ше умират на място, което обезмисля така рекламирания в началото Havok. И затова често гадовете умират на 4 крака или да речем направили дъга на крака и глава или след релоуд на игра са застанали еднакво, абе даже и външен енджин да осереш яко зле треа да си:

Това можеше да се компенсира, ако наистина се бяха придържали към тъмната атмосфера на поредицата като тук, но тези моменти са аааааааааааааааааааааааааадски редки в Light Source 2 (за 20 часа само това отдолу ме впечатли повече. ЗА. ДВАЙСЕТ. ШИБАНИ. ЧАСА!!!) и съответно не притежава и 10% от въздействието на 1-цата:

Следващото нещо е сакатият ефект, дето замазва нещата на по-далеч и прави 3Д обекти в далечината да изглеждат като ръчно нарисувани 2Д. Тук тъй като явно е само на зададени места имаме сцени, в които ефектът го няма, съответно я няма и мистиката "това сега декор ли е или мога да ида там" и се получавам тъпи сцени с обекти, които стоят като изрязани от дете с отклонения, каквито - вече не се съмянвам - създателите на Light Source 2 са:

И за финал любимата ми лъжа, която е последният пирон (засега) в ковчега на поредицата: дистанциите. Вмъквам тук и че в бастилията видях нещо като птичка да прелита, ма видях някакъв обект, който нереалистично се подхвърляше рязко нагоре и надолу и бях ДАФАК, това трябва да ме... изплаши? Стресне? Разбуди любопитство? Просто се захилих сещайки се колко добре бяха летящите нещав ДС1 и продължих (смятайте щом на рандъм се сетих колко ме е впечатлил - 0).
Та лъжата за дистанциите: докато в ДС1 виждаш място и минаваш реалната дистанция до него, тук явно играта е разделена на нива и те прави на идиот, като минаваш от Маджула едно тунелче за 90 секунди МАКС и се оказваш на 3 км навътре в морето
КАКВИ
ИДИОТИ
НЕДОКЛАТЕНИ
СА ПРАВИЛИ
ТАЗИ
"ИГРА"
?!?!?!??!

И тайните врати дето дето отиваш и после се дръпваш и чакаш да видиш дали ше се отвори... то цялата игра може да ти мине в чакане.
АМИ ОРЪЖИЯТА? В ДС1 усещаш иделно тежестта на оръжията без да се износват за 20 удара, тука един Twinblade се чупи на 6-7 моба, а един ultra great sword го замахваш като във Final Fantasy,
ПРОСТО
НЕ
НЕ
НЕ

Знам какви идиоти са правили играта - такива, които са искали да доят пари от франчайза. 1-цате е правена от хора с визия, креативни, с цел качествто, двойката - боли ме кура като му върви 60 фпс всичко на макс. Играта издиша на толкова фронтове дотук, че с мъка я доигравам. Много мъка по тоя свят наистина...

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2014 01:56

За някои неща съм съгласен, за някои не.
съгласен съм, че са се опитали да завишат трудността по доста тъп и евтин начин(ако това визираш с примерите с гаргойлите и скелетите) . Това че гадовете имат навика да изникват зад гърба ти от нищото и съм съгласен донякъде. Принципно е доста дразнещо, особено вече като си мислиш, че си разчистил някой район, но повечето пъти, ако наистина наблюдаваш околната среда, ще можеш да ги видиш, някой път обаче така е направено, че просто си е педалско.
За другите ти оплаквания по-скоро ми се струва, че преиграваш под въздействие на някакъв афект.
Ще се престраша да изкажа някакво пълно мнение подобно на ревю за играта, едва когато мина половината и.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2014 07:14

Dark Souls 2 се минава с dual shields и билда работи. Ваябъл е, бие щети и пази достатъчно, без да убива стамината.
Критиките ви са невалидни.
P.S. все още чакам youtube да ми обясни историята.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2014 09:19

@труповз - апф начи има 1 билд от 923 възможни работи, току-що засра играта и я сложи в кучи гъз. и бтв критиките са валидни.

@DarkAvenger89 - тва с гадовете са ситуации, дето не мога да ги видя, като при вкаменената сорсерка. Приемам всякакви оспорвания иначе. Аз ше цъкам и ако набера пак яки материали, ше пусна един такъв километричен пост да ми олекне.

Профил

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 26 Юли 2014 10:39

Кефи ме как хора, които имаха меко казано негативно отношение към играта, след малко прекарано време с нея намират за една от най-добрите игри. Souls поредицата винаги е била такава, че трябва лично да се докоснеш до играта, за да разбереш величието и.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2014 14:07

не, играта те изпълва с такова усещане за култ, каквото не съм усещал от много години. направо верно ми става патицата! от всичко в нея! саунд, брони, дизайн на мобовете, ГЕЙМПЛЕЙ, ОООО HOLY ГЕЙМПЛЕЙ!...абе зачерквам всичко, което съм играл до момента!

а хипер това, дето го казва за двойката много ме уплаши. :(
слагал ли си фиксове-миксове, ман? щото наистина текстурите на околната среда са потресающи. също така в първия dark souls, трудността е отвратително справедлива. доколкото разбирам в новия някой се е изсрал на внимателно пипания баланс...

а такива неща, като няколко работещи билда, просто не признавам! за никоя игра! особено за ТАЗИ игра!

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2014 17:11

Спокойно, не е толкова зле, колкото я описва. Определено е на по-ниско ниво от първата ДС, но това не я прави слаба игра. В момента ми се нарежда на 3то място в класацията най-велики РПГ-та, които съм играл.Като първата е първият Дарк соулс, а 2рата е DA:O, на която съм навъртял към 500 часа игра.
Ако тръгнеш непосредствено да я сравняваш с първата естествено, че ще и намираш кусури постоянно, но подобно нещо ми се струва изключително тъпо и ограничено.

А трудността сама по себе си(поне до където съм в момента)не е нищо особено, освен ако нарочно не са решили да се ебават с теб, като почти нулеви куулдауни между атаките.Досега освен при босове, не съм умрял нито веднъж поради причина различна от моя собствена грешка. Единствено босовете ме пердашат повече, но досега при всеки един от тях, с който съм се сблъсквал е имало някакъв трик, който значително да улесни битката.
Самата бойна механика, която е най-важното в тази игра ми се струва също толкова, ако не и по-добра от първата ДС, където освен при редки изключения(имаше един гаден бос, който май само щита ти вършеше работа), можеше да се измъкнеш от всичко с рол, а тук времето в, което си неуязвим, докато се търкаляш е доста малко, което те кара да мислиш малко повече преди да си пилееш стамината за ненужни действия, което за мен си е бонус.
И така...играта определено си струва да се играе според мен.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com