Автор |
Съобщение |
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2014 16:48
пия бира
една майка за вечерта ако не ми се спи много ясно
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2014 16:49
1 чаша узо със салатата върви екстра. Мастиката е помия обаче. Доста обичам самбуката, което пак е анасонова напитка но леко сладникава.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2014 17:05
wannabe написа: 1 чаша узо със салатата върви екстра. Мастиката е помия обаче. Доста обичам самбуката, което пак е анасонова напитка но леко сладникава. Ааа да. Съвсем забравих да спомена, че узото/мастиката задължително трябва да се мези с нещо (салата) иначе не става. Ако сте нагъвали просто така нормално да ви е гадно. Иначе узото по принцип се пие с вода да, но аз предпочитам да слагам лед, щото иначе ми се разрежда прекалено много, пък с лед си го изпивам преди да се е стопил леда
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2014 18:04
Аз слагам и лед и вода
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2014 19:03
Розов селянин написа: Аз слагам и лед и вода erek e gei
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2014 19:08
kvi dulgi cigari we stotaci li
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2014 19:29
az haresvam mastika s led, i uzo s led haresvam
dosta rqdko piq ina4e, naprimer dve golemi pitieta na 4-5 meseca ili lqtno vreme 4at pat po edna-dve biri, prez zimata - vino i brendi, 4e tuk nqma rakiq, no pak, mnogo rqdko, kogato se 4uvstvam smazan i otpadnal
liubimoto mi e roma - bql ili 4eren, 4ist, s malko led
menta ne obi4am, 4e edin put mnogo obi4 i otdadoh i... nale
sry pak za zasranata latinica manqci, se u bibliotekata vlizam u forumovo, znam 4e nqma da mi se rasurdite :* ako nqkoi se surdi da go duha
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2014 20:03
Дълги цигари - нищо хомо няма в тях, две години пуших Дънхил преди да ги развалят и сега пуша стотаци Уинстън. Анасон - само като го помириша и ми се догажда, буквално. Гърчолята да се ебат в гъза, има ракия за жегите. Бирички - не, не се броят. Предиобедно пиво.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2014 20:18
Deprivd написа: zasranata latinica ave ei
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2014 22:53
Верно бирите не се броят. Светлата е пикня дето я пият работниците от няма какво да правят, а с тъмната може само да си тренираш пиенето.
|
|
|
bulLshi7
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2014 23:20
На баща ти спермата е пикня, бирите са изкуство, но си има подходящо време за тях. Например изтрезняване, пейкинг или като комплимент към тревата. Обаче когато става дума за пиене нямат място на масата.
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2014 23:22
bulLshi7 написа: На баща ти спермата е пикня, бирите са изкуство, но си има подходящо време за тях. Например изтрезняване, пейкинг или като комплимент към тревата. Обаче когато става дума за пиене нямат място на масата.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 23 Юли 2014 11:17
ко мо е на дънхила е? белия е адски гаден да, ма синия си е чук.
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 23 Юли 2014 12:26
Синия винаги си е бил повърня, но белия и червения, които най-често пушех, ги направиха бетер повърни. Две дръпки правя и почвам да кашлям като невидял. Уинстънчето е друга бира, вкусът им ми е сигурно единствения от всички цигари, без женските слимове, който ми е ненатрапчив и поносим. Марката не е много популярна в България, но по пристанищата ги продават без бандерерол и ми излиза доста тънко. Даже преди малко се видях с дедо ми и вика, че намерил в парка пълна кутия син Уинстън сто и ми я даде, добър старт на деня.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 23 Юли 2014 13:26
щото са "качествени" ?
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 23 Юли 2014 14:02
За мастиката - пие се студена, с малко вода да се белне, лед, вода за разреждане отстрани и тараторче в чаша, най-добре халба за бира. Узото да го духа, не ме кефи. За дългите цигари - не, всичко е ок да пушиш 100мм цигари, стига да не са слим, които ме дразнят в устата на мъж, ама вкусове всякви. Единствените марки, които стават за пушене в момента на българския пазар са Давидоф червен класик, черно Собранийе кутия(плочката ми е гадна, макар че е най-добре изглеждащата цигара) и това е. Всичко друго е мега помия. Макар че последните 2 години се опитват да прецакат Давидоф-а ми Бирата си е бира.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 23 Юли 2014 15:20
what if they get me? написа: Събрание черен пък е моят фаворит. Ама уточни кой черен, плочка или кутия, шото кутията става за пушене, докато плочката не, ама е 10 пъти по гъзарска. Иначе можеш да пробваш едни цигари More, аз съм на червните от време на време, но на теб може би жълтия/бежов ще ти допадне повече, 5.50 е като цена, ама 1 цигара от кутията е равна на 2 нормални като време за пушене.
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 23 Юли 2014 15:23
Нали ви е ясно тая плочка какви са и цената и предназначението.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 23 Юли 2014 15:32
bulLshi7 написа: Нали ви е ясно тая плочка какви са и цената и предназначеноето. Мене не ми е проблем да давам по 10 лева за цигари, а на теб? Няма да ми е приятно, но няма да е проблем, и кво й значението? Всичко скъпо е за 'гъзареене' и евтините продукти са също tolkowa качествени? аре спрете се малко.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 23 Юли 2014 18:25
А аз ти говоря за това -> И двете не ме кефят като тютюн вътре.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|