Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Проблем със слушалки
Публикувано на: 18 Юли 2014 18:12

Ок, старите ми, най-обикновени слушалки след 2 години вярна служба се прецакаха. Излязох и си купих първите слушалки, които видях. Оказаха се някакви fancy pants шумоизолиращи слушалки, уви появи се проблем. Басът се откроява прекалено много и изобщо звуците на преден план заглушават почти всякакъв звук на заден. Прост пример - саундтракът на The Dark Knight Rises - оркестъра ми гърми в ушите, а "Deshi Basara" просто не се чува. Изобщо звукът, който вадят много напомня на звукът в киносалон.
Пробвах с еквалайзера да направя някакви промени, но проблемът си остана. Помощ? :)
Едит: Тонколони не ползвам, ако е от някакво значение и в аудио устройствата слушалки не ми излизат, само тонколони.

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Проблем със слушалки
Публикувано на: 19 Юли 2014 17:16

Fenrir написа:
Ок, старите ми, най-обикновени слушалки след 2 години вярна служба се прецакаха. Излязох и си купих първите слушалки, които видях. Оказаха се някакви fancy pants шумоизолиращи слушалки, уви появи се проблем. Басът се откроява прекалено много и изобщо звуците на преден план заглушават почти всякакъв звук на заден. Прост пример - саундтракът на The Dark Knight Rises - оркестъра ми гърми в ушите, а "Deshi Basara" просто не се чува. Изобщо звукът, който вадят много напомня на звукът в киносалон.
Тва обикновено се случва когато са некачествени слушалките, и не мисля че може да се оправи с еквалайзер. За кви пари ги взе?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие: Re: Проблем със слушалки
Публикувано на: 20 Юли 2014 18:42

'Ми 21 или 22, нещо такова. :lol: Явно с предните извадих някакъв як късмет - за 10 лева, изкараха 2 години и си вадеха ебати якия звук.

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com