Проблем със слушалки

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Fenrir

Проблем със слушалки

Мнение от Fenrir »

Ок, старите ми, най-обикновени слушалки след 2 години вярна служба се прецакаха. Излязох и си купих първите слушалки, които видях. Оказаха се някакви fancy pants шумоизолиращи слушалки, уви появи се проблем. Басът се откроява прекалено много и изобщо звуците на преден план заглушават почти всякакъв звук на заден. Прост пример - саундтракът на The Dark Knight Rises - оркестъра ми гърми в ушите, а "Deshi Basara" просто не се чува. Изобщо звукът, който вадят много напомня на звукът в киносалон.
Пробвах с еквалайзера да направя някакви промени, но проблемът си остана. Помощ? :)
Едит: Тонколони не ползвам, ако е от някакво значение и в аудио устройствата слушалки не ми излизат, само тонколони.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Re: Проблем със слушалки

Мнение от wannabe »

Fenrir написа:Ок, старите ми, най-обикновени слушалки след 2 години вярна служба се прецакаха. Излязох и си купих първите слушалки, които видях. Оказаха се някакви fancy pants шумоизолиращи слушалки, уви появи се проблем. Басът се откроява прекалено много и изобщо звуците на преден план заглушават почти всякакъв звук на заден. Прост пример - саундтракът на The Dark Knight Rises - оркестъра ми гърми в ушите, а "Deshi Basara" просто не се чува. Изобщо звукът, който вадят много напомня на звукът в киносалон.
Тва обикновено се случва когато са некачествени слушалките, и не мисля че може да се оправи с еквалайзер. За кви пари ги взе?
Fenrir

Re: Проблем със слушалки

Мнение от Fenrir »

'Ми 21 или 22, нещо такова. :lol: Явно с предните извадих някакъв як късмет - за 10 лева, изкараха 2 години и си вадеха ебати якия звук.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Публикувай отговор