Автор |
Съобщение |
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 07 Юни 2014 15:32
в началото на века имаше голям бум на гейминга в България компютърните игри станаха много популярни особено Wc3 след като Здравко Георгиев стана шампион на WCB , ако помните имаше интервюта в ПСМ , а Здравко го каниха и в предавания на национални телевизии , като предаването "Споко", което беше тийн предаване, също успехите на българските прогеймъри се съобщаваха по гейм предаване на БНТ забравих как се казваше(онова в което накрая играеха двубой на плеистейшън (сетихте се)).И в следващите години голямо затишие с мимолетни проблясъци, надеждата е тенденцията да не се запази ,например появата на гейминг телевизията афк-тв популярна във Вбокс (нивото и все още е доста ниско) може за в бъдеще да хвърли светлина върху това как се става прогеймър в България , ако условията за това действително се подобрят,а и щом ние се питаме тук, как може електроните спортове да се развият значи и много други вече го правят. http://vbox7.com/play:af5f0cf3Wildbeast доколкото разбрах си си поставил за цел да станеш професионалист на дота 2 ,ако е така всичко хубаво и дано пътя ти до целта не е особено трънлив
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 07 Юни 2014 16:04
what if they get me? написа: Motorolaz написа: в началото на века имаше голям бум на гейминга в България компютърните игри станаха много популярни особено Wc3 след като Здравко Георгиев стана шампион на WCB , ако помните имаше интервюта в ПСМ , а Здравко го каниха и в предавания на национални телевизии , като предаването "Споко", което беше тийн предаване, също успехите на българските прогеймъри се съобщаваха по гейм предаване на БНТ забравих как се казваше(онова в което накрая играеха двубой на плеистейшън (сетихте се)).И в следващите години голямо затишие с мимолетни проблясъци.... Това се случи, защото БФЕС беше узурпирана от един педал наречен Николай Славчев, който изцоца всички финанси и прати свои роднини на международни състезания, без да организира местни квалификации. Помня всичко. Тогава играех масово ВЦ3. Българска работа. И ни липсваше "гражданско общество", което да се противопостави на тази схема. Като цяло гейминг ядрото ни беше супер раздробено и се крепеше на вражди, вместо на подкрепа. Е нали знаеш защо в Ада, при казана на българите няма дявол, дето да го пази?
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 08 Юни 2014 18:34
Motorolaz написа: Wildbeast доколкото разбрах си си поставил за цел да станеш професионалист на дота 2 ,ако е така всичко хубаво и дано пътя ти до целта не е особено трънлив Не, нямам за цел да ставам професионален играч на Dota 2. Занимавам се с развитието на играта в България, като организирам турнири (засега).
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 08 Юни 2014 20:04
да успех и в това начинание
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 09 Юни 2014 00:00
Motorolaz написа: :D да успех и в това начинание Благодаря! Цитат: The International 4 на български? Защо не? Dota 2 България се погрижи това да се превърне в реалност - да, част от нашият екип заминава за Букурещ, Румъния, от където ще предава на живо за вас срещите от най-голямото гейминг събитие за всички времена. Скоро ще ви разкрием кои ще бъдат тези двама души!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 09 Юни 2014 00:50
Начи, и от мене имаш морална подкрепа за начинанията Ама цялата концепция за Дота на български е потресаваща Самата терминология, вмъкването на чуждици и побългаряването им звучи адски смешно В
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 09 Юни 2014 15:14
Ръкопашна сган и далекобойна сган ;д
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 20 Юни 2014 11:45
някакви представители от псм в тоя турнир ?
ще ги подкрепяме
ПП.подочух че noes отнесъл много flame вчера нях-нях-нях
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 25 Юни 2014 16:31
Wildbeast полу-финала и финалите ще ги излъчвате ли ? Ако не качете реповете в тубата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Юни 2014 18:30
Motorolaz написа: Wildbeast полу-финала и финалите ще ги излъчвате ли ? Ако не качете реповете в тубата Полуфиналите и финалите се местят за 27-ми юни от 18:30 часа и 20:00 часа, като ще се предават на живо от http://live.dota2-bg.net/. Записите ще ги качим във Vbox7 профила ни - http://vbox7.com/user:dota2bg
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 26 Юни 2014 19:37
momcheta dotata vze da mi pisva :S
i to sq bash pokrai internationala
wat do
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 27 Юни 2014 00:06
Oy vey, my shekels написа: momcheta dotata vze da mi pisva :S
i to sq bash pokrai internationala
wat do bace za sichkoto tva vreme edin put ne sme igrali s teb mai verno che si slab i shte se psuvame, ama spoko
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 27 Юни 2014 13:46
10 000 000 $$$$$$$$
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
Excess
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 28 Юни 2014 21:54
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 01 Юли 2014 19:15
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Me
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 08 Юли 2014 17:58
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 08 Юли 2014 17:59
тва от Сам в къщи ли беше?
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
австриискиа дънер
|
|
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 08 Юли 2014 18:05
ми Google search images ми отваря tomahawk ракетата П.П. хаха всеки кадър от гифа отваря рандом неща
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
|
Me
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 08 Юли 2014 18:06
Serious Sam написа: тва от Сам в къщи ли беше? Stuart little, ако не се лъжа. P.S. dendi vs rtz 1v1 puck! P.P.S. REKT!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|