Риталин за сесията[сериозна тема]
- Till.Lindemann
Re: Риталин за сесията[сериозна тема]
toz verno sa ze za nqkyv dilar mai nale

Ще правя секс с устата ти и според мен ще ти харесва.Notsoeasy написа:...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Тоя прилича на DJ Cat като поведение
Ей, ше те бия бе

Ей, ше те бия бе
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
тNotsoeasy написа: Модафинил в България не се продава ве момче, ти май не си в час а?
Retail цената му в европа е 2 евро на хап прай си сметката.
тапанар
аре да го докладваме тоя в ПОЛИЦИЯТА
и след тва да го ебеме че ако е преди тва ше земе да каже че сме го изнасилили в устата
семеоне каф е тоя троен цикал ем в газа да биеш ем стромби да дъвчеш
саму креатинче да задаржаме вода и да изглеждаме дебели
поне ше иаме оправдание че е от това а не от голямата пица с кюфтета преди лягане
сешсе
ако стана кат делян пеевски жена му ша ми пусне ли, или да си шибам notsoeasy и да ниса занимаам?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Till.Lindemann
креатина е химия
аз съм чист
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
аз съм чист
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
мен пък ми прилича набаце Морко написа:Тоя прилича на DJ Cat като поведение
Ей, ше те бия бе
ШЕРИФА
шибан креатин
изпих цела кофа монохидрат и н6 не стана. дори вода не задържах
Май много ти стана голям уЯ като си ми сърфирал в Гуглето 20тина секунди, че да стигнеш до тоя линк.Розов селянин написа:тNotsoeasy написа: Модафинил в България не се продава ве момче, ти май не си в час а?
Retail цената му в европа е 2 евро на хап прай си сметката.
тапанар
аре да го докладваме тоя в ПОЛИЦИЯТА![]()
и след тва да го ебеме че ако е преди тва ше земе да каже че сме го изнасилили в устата
семеоне каф е тоя троен цикал ем в газа да биеш ем стромби да дъвчеш
саму креатинче да задаржаме вода и да изглеждаме дебели
поне ше иаме оправдание че е от това а не от голямата пица с кюфтета преди лягане
сешсе
ако стана кат делян пеевски жена му ша ми пусне ли, или да си шибам notsoeasy и да ниса занимаам?
НЕ Е В НАЛИЧНОСТ
Виждаш ли ко пише ей там под цената. Мога да ти кажа, че този продукт не е в наличност от 2007ма година насам и чист модафинил никога не е внасян в България / произвеждан. Ама нищо де , ти си големия умник и компетентен детектив (форумна мишка). Ти си правия все пак. Пий една ракия, зимай си 300тях уевчета и се укроти, Ганьо. Тая агресия и арогантност в тия форуми само се свежда до склоността ти и скритата ти мания да бъдеш доминиран от други представители на собствения си пол с иреч си скрит педераст. Не се тревожи, много като теб ги има.
Активното вещество е модафинил (modafinil). Всяка таблетка съдържа 100 mg модафинил.
Другите съставки (помощни вещества) са: лактоза монохидрат, царевично нишесте, кроскармелоза натрий (Е 468), алуминиев магнезиев силикат, повидон К 90 (Е 1201), талк (Е 553Ь), магнезиев стеарат (Е 527).
Да не изключваме и допълнителните Е-та и примеси в твоя всеизвестен медикамент.
Ако не ти е ясно аз продавам чист модафинил. Айде това е от мен. С педали и жалки отрепки като теб не ми се занимава особено много.
Ще гълташ активно вещество през гъза ми се струва.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Notsoeasy написа:...
хахаха как се напиня
момче,
не знам що реши, че ме боли кура за модалфинилите, наличността им и помощните вещества
самият факт, че си тръгнал да се занимаваш с нелегална продажба у форуми те поставя едно звено над циганин продаващ нелегални цигари на кооперативния в люлин
примерно
осъзнай какво мишленце си
не се натегай много
и напосно форома да не се наядеш на лайна
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Черно на бяло къде пише, че в Република България модафинила е контролирана субстанция, май никъде. Вече и закони ли създаваш. Ама дай ако ще изтъкваме факти.. Боли те кура за модафинилите ама идваш тука и си проветряваш устата нали. Пълен СМЕШНИК си. Дори и ти не знаеш какво правиш тука. И това аз какъв съм и какво правя много отдавна съм го осъзнал, ма ти тъй като те гледам не си. Ясен си ми по поведението.Гледай си овцете и козите, не се тревожи за хапчетата.Розов селянин написа:Notsoeasy написа:...
хахаха как се напиня
момче,
не знам що реши, че ме боли кура за модалфинилите, наличността им и помощните вещества
самият факт, че си тръгнал да се занимаваш с нелегална продажба у форуми те поставя едно звено над циганин продаващ нелегални цигари на кооперативния в люлин
примерно
осъзнай какво мишленце си
не се натегай много
и напосно форома да не се наядеш на лайна
Та май говориш ей така да става течение , без покритие и без много да се замисляш, уж факти ще ми изтъкваш , след 2 реда за ядене на лайна ми говориш. Мога единствено да съм благодарен, че мирогледа ми е много по-светъл от твоя равен на маймуна. Просто момента в който реша да спра да коментирам и да ти падам на нивото, ти продължаваш да вбесяваш, много упорито комплексарче си. Агресията на макс, къде са те мачкали като дете , че идваш тука и си изливаш мъките, а? Разбирай ме правилно , аз не те виждам като враг , а като жалко същество търсещо помощ. Проблеми в семейство ли имаш? Майка ти и баща ти май не са те прегръщали като малък?
Сигурен ли си , че не искаш да си купиш малко хапчета? Ще ти подействат добре, а и ще са ти от нужда, мисля.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Черно на бяло не ми изглеждаш като магистър-фармацевт, с разрешение от изпълнителния директор на ИАЛ. Прочети си ЗЛПХМ. А това са закони несъздадени от мен.Notsoeasy написа:
Черно на бяло къде пише, че в Република България модафинила е контролирана субстанция, май никъде. Вече и закони ли създаваш. Ама дай ако ще изтъкваме факти.. Боли те кура за модафинилите ама идваш тука и си проветряваш устата нали. Пълен СМЕШНИК си. Дори и ти не знаеш какво правиш тука. И това аз какъв съм и какво правя много отдавна съм го осъзнал, ма ти тъй като те гледам не си. Ясен си ми по поведението.Гледай си овцете и козите, не се тревожи за хапчетата.
Та май говориш ей така да става течение , без покритие и без много да се замисляш, уж факти ще ми изтъкваш , след 2 реда за ядене на лайна ми говориш. Мога единствено да съм благодарен, че мирогледа ми е много по-светъл от твоя равен на маймуна. Просто момента в който реша да спра да коментирам и да ти падам на нивото, ти продължаваш да вбесяваш, много упорито комплексарче си. Агресията на макс, къде са те мачкали като дете , че идваш тука и си изливаш мъките, а? Разбирай ме правилно , аз не те виждам като враг , а като жалко същество търсещо помощ. Проблеми в семейство ли имаш? Майка ти и баща ти май не са те прегръщали като малък?
Сигурен ли си , че не искаш да си купиш малко хапчета? Ще ти подействат добре, а и ще са ти от нужда, мисля.
Ма кво ти говоря, ти дори нямаш право да извършваш каквато и да е търговия, а ми обясняваш за контролирани субстанции... Ми не, никъде не е нужно да пише, за да се наядеш на хуй заради това. И искрено ти го пожелавам!
Не се напъвай да ме храниш, нямаш идея кой съм и що съм, освен че не обикалям форуми да продавам хапченца за дребна печалба, та явно не съм мишкар като теб. Ся не ми обяснявай и къде да влизам, не видех и мъки да изливам тука, освен да излея неприязънта си към утрепката която си, а събирай шишенцата с хапченцата и марш обратно при тате да му посмучеш кура, па току виж ти простил че си разочарованието на родата и би те приел обратно. И джобни ше ти дава, всяка вечер след като ти го бутне под завивката, както през цялото ти детство. И вече няма да се налага и хапченца да продаваш. Мисля че видя, че тук клиенти няма да си намериш, така че изчезни безследно като бързата пръдня на майка ти, с която те е направила.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Тоя пичага да внимава само да не го взема насериозно, щото би ми бил добро упражнение за професията в прокуратурата...
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Shit just got realбаце Морко написа:Тоя пичага да внимава само да не го взема насериозно, щото би ми бил добро упражнение за професията в прокуратурата...
- Till.Lindemann
Закъса го, момче

Samo ginko biloba, kurvi i srpska skara.
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
нз какво мислиш за себе си и т.нар. светъл мироглед, дето споменаNotsoeasy написа:Просто момента в който реша да спра да коментирам и да ти падам на нивото, ти продължаваш да вбесяваш, много упорито комплексарче си.
ама дори да имаш такъв
току що с таз изцепка се изкендза върху него като пеленак
и май не си научил уроченцето от онлайн етикета, че който много повтаря "жалък комплексар"
почва да лапа на баща си чурката
Дилърчето, излез от тука, молим ти се. И спри лайната, на които си, не ти влияят добре.
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.