Не, дори не знам кой е този пичбаце Морко написа: и дънера (който е баце рийд, нали?)
Общи политически приказки
- австриискиа дънер
- В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
Re: Украйна – General thread
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
Дюнера е някой смешник, когото го беше срам да си поства тъпотиите от мейн акаунтабаце Морко написа:...дънера (който е баце рийд, нали?)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Айде, антиправителствените сили разполагат вече и с танкове
https://www.youtube.com/watch?v=PMmkkh3v-gc
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Ахахахах, култ!Gen.Toast написа:Айде, антиправителствените сили разполагат вече и с танкове![]()
¯\_(ツ)_/ ¯
- австриискиа дънер
хаха един написал ако смъкнат всеки паметник в Новорусия могат да стигнат до Киев 
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Те Алфа тв на прогнозата за времето показаха преди няколко дни България в границите й от Симеоново време. Какво ли биха казали за това Великите сили?
Само да подчертая, не ги харесвам, не им симпатизирам, но от време на време си пускам телевизията им, да се подигравам на тяхната шизофрения. Нямат равни, толкова са болни!
Само да подчертая, не ги харесвам, не им симпатизирам, но от време на време си пускам телевизията им, да се подигравам на тяхната шизофрения. Нямат равни, толкова са болни!
- австриискиа дънер
Това ме подсети за нещо. Някой така каза, че веднъж метнал едно око на някакво от последните малоумни реалитита и се оправда, че уж за първи път, уж за малко... а 2 дни по-късно вече защитаваше реалитито все едно майка му и баща му участват в негоnewcomer написа:Те Алфа тв на прогнозата за времето показаха преди няколко дни България в границите й от Симеоново време. Какво ли биха казали за това Великите сили?![]()
Та внимавай, явно болестта на ТВ-тъпотата е силно заразна
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Gipo написа:Това ме подсети за нещо. Някой така каза, че веднъж метнал едно око на някакво от последните малоумни реалитита и се оправда, че уж за първи път, уж за малко... а 2 дни по-късно вече защитаваше реалитито все едно майка му и баща му участват в негоnewcomer написа:Те Алфа тв на прогнозата за времето показаха преди няколко дни България в границите й от Симеоново време. Какво ли биха казали за това Великите сили?![]()
Само да подчертая, не ги харесвам, не им симпатизирам, но от време на време си пускам телевизията им, да се подигравам на тяхната шизофрения. Нямат равни, толкова са болни!![]()
Та внимавай, явно болестта на ТВ-тъпотата е силно заразна
¯\_(ツ)_/ ¯
- австриискиа дънер
сепаратистите свалят самолет на украйнската гвардия - разузнавателен еwhat if they get me? написа:кой кого сваля?
и т'ва не е ли невоенен самолет?
+ класическото безочливо месене във вътрешните работи от страна на САЩ
http://www.dnes.bg/bulgaria/2014/06/06/ ... rmi.228158
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Бахти наглата курва. Аре да видим, какво смешно оправдание ще измисли Андрей този път.австриискиа дънер написа:сепаратистите свалят самолет на украйнската гвардия - разузнавателен еwhat if they get me? написа:кой кого сваля?
и т'ва не е ли невоенен самолет?
+ класическото безочливо месене във вътрешните работи от страна на САЩ
http://www.dnes.bg/bulgaria/2014/06/06/ ... rmi.228158
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- австриискиа дънер
Путлер иска да зароби България и да наложи к0м0низам а САЩ ни помагат ? 
Тая не знам какви глупости говори, ама обществената поръчка беше супер прозрачна и беше публично достояние, всяка фирма можеше да кандидатства.
А, също така една от фирмите е приближена на бойко
А, също така една от фирмите е приближена на бойко
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Gen.Toast
Изражението му не може да се опише с думиwhat if they get me? написа:
Путин не е от Тях.
Между другото украинската авиация загуби толкова хеликоптери колкото има в активния състав на наш'те ВВС.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
Gen.Toast
Е значи по тая логика циганите са истински българиSerious Sam написа:Тоя Атила кърти миФки:
Spoiler for :
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Ебахти гъзара, на "ga" му завърша URLто.Serious Sam написа: http://www.bulgaria.ga
По принцип се старая на избягвам такива статии, като в ленатата, дето само се оплакват колко е насрана е държавата и как няма надежда за оправяне. Нищо ново няма в тях, и те рядко предлагат решение на каквито и да е проблеми.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- австриискиа дънер
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
И аз това се чудя, абе в България национализма всеки си го разбира как си искаGipo написа:Защо изобщо коментирате някакъв неграмотен психопат?
И са много отворени и не им пука от нищо, ама сигурно редовно си плаща данъците и сметките за да си поддържа миризливия блог тоя.
И има хора дето му вярват сигурно, макар че той самия е "славянска тор".
Българи арийци