Иначе повечето от форумците ми знаят така по-паметната история за т'ва ще разкажа съвсем накратко:
С една мома правихме тройка с най добрия ми приятел от квартала ама баба ми се оказа точно тогава в апартамента, ма жената си легна към 10 ние правихме кво правихме момичето си тръгна рано за работа а ние и двамата останахме да закусваме ама и двамата със смучки по врата. Баба ми става гледа мене и него, авера си тръгва към 12 при което ме вика и ме пита "И ти кво, гей ли си?"
Иначе истории много:
По принцип никога не сера на публични места, даже не ми се и досира просто. Ама във някой от първоначалните класове (2-4) незнайно що ми се досира зверски а тъпата даскалка не ме пуска до тоалетната съответно се насирам. Добре, че беше последен час по рисуване та боята мирише гадно та целият клас се оплакваше как смърди, а аз се пота братче от срам щото знам че всъщност е от мен. Буквално съм тичал до нас после от срам.
По късно в училищните години на едно зелено адски много харесвах една мацка, най готината беше в целия випуск и беше супер пич много добра на белот и всички момчета я харесваха. Обаче пък се бех заговорил с некви пачи от Пловдив от друго училище аз и едно момче, те пък бяха и две точно. Въпросната мацка дето много харесвах сяда и ми носи бира, а аз директно взимам бирата и сядам на друга маса и двете пачи идват и сядат при мен. Мацката ме поглежда невярващо и си тръгва. Въпросните пък две пачи си тръгнаха след един час а аз си преебах шансовете с момичето което супер много харесвах което в последствие разбирам че също ме харесвало ама съм идиот и въобще не съм зацепил че е дошла да си приказваме (че и ми е купила бира даже
По късно излизах с друго момиче което беше от много преебано семейство и се занимаваше с наркотици и беше фраш с кинти за тия години. 500 лева на пратка които на 16 години бяха ебати парите тогава. Та мацката беше много напред с материала аз тогава да съм бил дечко и половина. Та въпросната мацка ме увещаваше един ден след училище да отидем да си зем чивас ригал и да отидем на мотел да посрещнем сутринта заедно. Аз тъпака и викам че не мога щото имам да уча за утре и щото майка ми няма да ме пусне
Така на един от по сериозните купони пак така да е било 8-9-10 клас сме в ресторант, целия втори етаж за нас пиене бол. Естествено някой олигофрен беше направил "матахари" демек смес от всичкия различен алкохол у една чаша и аз да се направя на пич изпивам половината а то вътре ракия, уиски, водка, вино, бира бе сичко. След точно 2 мин ми се повръща на копеле ама тоалетната заета. Такъв студена пот ме избива докато чакам минават сервиторки съученици аз едва държа. Вратата най накрая се отваря аз още не съм затворил и оповръщам цялата мивка. Добре че никой не видя та в паниката почвам веднага да чистя щото не мога да заключа вратата добре че никой не влезна в промеждутъка от 2-3 мин докато изчистя набързо повръщаното.
Кво друго...в университетските си години в братството имаме купон и 2 сестринства са ни дошли в къщата. Аз естествено само като ме чуят веднага оо ти си руснак и тряя да пиеш много. Аз естествено даааа и сядам с един брат да пиеме щото нали тряя се направя на големия пич. Обръщаме 5 шота тоя се отказва ест, аз викам аре още бе, той не не мога повече. Сяда втори пия още 2 шота обаче усещам че ми се драйфа на куче и се качвам горе на втория етаж под предлог да пуша. Отивам ест веднага повръщам, измивам си зъбите, слизам долу и пак така. 7 шота да се направя на голямата работа, пак ми се драйфа, пак уж за цигара повръщам, мия зъби. Вече на 3-тия път 3 шота само и си хванах неква бира. Тия обаче момичета са във некъв възторг та по късно се уредих с една тъй че тая ситуация е по скоро уин от колкот фейл щото ест никой не знае че съм драйфал като куче 2х ин а роу :Д
Иначе още куп простотии са ми се случвали ама това ми идва така на прима-виста като се сета за нещо по така ше пиша пак.