The Wolf написа:Аз съм си малко луд по душа и често правя странни неща.Deprivd написа:АРЕ МЛЪКНИ ВЕ
Бате аз не се треса от злоба, най-чистосъречно ти казах да млъкнеш. Не ме послуша и виж ся какво написа. Не те ли е срам?
The Wolf написа:Аз съм си малко луд по душа и често правя странни неща.Deprivd написа:АРЕ МЛЪКНИ ВЕ
ахахаххахх аз чаках да постне продължението или поне обяснение кое точно от написаното е по тематабаце Морко написа:Аз ли изпуснах нещо или това е историята?
Значи добри въпроси, един път и ти да отбележиш прогрес. Да знаехме, че е далече, ама на 18 очакваш здрав разум ли да проявим. Втория въпрос е бая логичен, обаче бяхме премръзнали и като моя познат даде тая идея, веднага се съгласих, чак после усетих последиците, които бяха доста тежки. Подпомагахме си с ръце много ясно, да не очакваш от кулата надолу да се спуснем директно като с шейна. И в планината декември май не си ходил, щото кал баш тогава изобщо няма. Какво такси към 21-22 часа ще намерим в шибаното Княжево бе брат, май и там не си ходил.NoName написа:
Мани бе ... и аз го изчетох цялото.
Мене много работи ми се сториха странни обаче ...
1-во. Защо тръгвате да търсите хижа пеша , зимата, при положение че знаете че е далече ?
2-ро. Ако изобщо е истина, защото малко ме съмнява. Колко трябва да си прост да решиш да се хлъзгаш по гъз по пътека покрита със сняг и кал ? При положение че предполагам сте били облечени с обикновени дрехи. Не вярвам да сте били със скиорски костюми или някакви непромокаеми долнища.
Пътеката трябва да е била супер стръмна че да се лузгаш по гъз вече ... ако е била такава , то как сте я изкачили на отиване ? Трябва да сте бягали нагоре.
3-то. Като сте толкова премръзнали , след като сте слезли долу, не е ли най-нормално да си хванете такси , а не да висите за рейса. Поне аз не бих висял на спирката ...
И аз това се чудя.The Wolf написа: Защо ще си измислям за нещо толкова срамно от което не бих получил никакви дивиденти тука, а само подигравки?
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...