Wolfenstein: The New Order
-
Мr.Anderson
Re: Wolfenstein: The New Order
След катастрофата, която беше последния Wolfenstein, нямам очаквания.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
абе стааше последния
ся не може да се сравнява с култовия RTCW
ама си беше доста прилична игрица
ся не може да се сравнява с култовия RTCW
ама си беше доста прилична игрица
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
От това, което видях изглежда като CoD с тази разлика, че можеш да мъкнеш много оръжия наведнъж. Освен това е хубаво, че има и аптечки и брони. И хубавите неща свършват до тук.
Зачертавам още една "иновация" която, според мен се проваля с гръм и трясък - MegaTexture технологията.
Зачертавам още една "иновация" която, според мен се проваля с гръм и трясък - MegaTexture технологията.
¯\_(ツ)_/ ¯
Използват култовото име на Wolfenstein поредицата, за да продават по-лесно средняшките си шутъри. Дано и с DooM да не направят така.
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
hehe Вие сте ебаси спецовете.. COD, средняшки шутър... или просто хейтърчета? Как го преценихте преди да е излезла и да се играли. Тва, че чрез кът сцени са решили да разкажат история не значи нищо, те сами по себе си не правят една игра лоша или добра. Ако ги няма ще ревете, че няма история, смисъл и тн. Угодия няма. Колкото до енджина и технологията... когато направят по добър ми се обади и може да го обсъждаме... да, има недостатъци, но тва е най уникалния до момента и най мазния и бърз. С огромен потенциал който тепърва ще се види.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Определено е мазен, в смисъл на кофти резолюция на текстурите.Ten Bears написа:hehe Вие сте ебаси спецовете.. COD, средняшки шутър... или просто хейтърчета? Как го преценихте преди да е излезла и да се играли. Тва, че чрез кът сцени са решили да разкажат история не значи нищо, те сами по себе си не правят една игра лоша или добра. Ако ги няма ще ревете, че няма история, смисъл и тн. Угодия няма. Колкото до енджина и технологията... когато направят по добър ми се обади и може да го обсъждаме... да, има недостатъци, но тва е най уникалния до момента и най мазния и бърз. С огромен потенциал който тепърва ще се види.
Да, мегатекстурите могат да дадат невероятна обща картина, обаче в близък план са размазани картини, с кофти детайли. Тва се забелязва още в Quake Wars.
Освен това не го прави id, пък и да го правеха те, хората, които създдоха тези игри отдавна вече не са в id, което пък ми е все тая какво ще избълват.
¯\_(ツ)_/ ¯
http://goo.gl/ctSK2x
Мисля че това решава проблема с линейността.
Мисля че това решава проблема с линейността.
http://goo.gl/DdKa2M
И дори не е цензурирана(поне не за България)
И дори не е цензурирана(поне не за България)
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Като ги видях тия геймплей клипове играта не ми изглежда нищо ново, нито оригинално, нито нищо.
Просто поредния безмислен шутър, която единствена надежда е, че носи името Wolfenstein.
Ако трябва да сравня Return to castle Wolfenstein с тази нова бозица, то старата я маже по всеки параграф.
Даже оная боза от преди няколко години също не се сравнява със старата.
Въх
Просто поредния безмислен шутър, която единствена надежда е, че носи името Wolfenstein.
Ако трябва да сравня Return to castle Wolfenstein с тази нова бозица, то старата я маже по всеки параграф.
Въх
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
doggymien4o написа:Като ги видях тия геймплей клипове играта не ми изглежда нищо ново, нито оригинално, нито нищо.
Въх
И кога я изигра? Да излезе и тогаз хейт.А и не трябва всяка игра да е оригинална и единствена по рода си.Виж Rouge Trooper не е нищо иновативно,но е приятна за игра,а и мултито става.Това, че носи името Wolfenstein не значи нищо.Сегашните "геймъри" не знаят за shooter по стар от Call of Duty 4
- doggymien4o
Сегашните "геймъри" са 13-годишни сополанковци, които играят на конзоли и мама и тате им купуват всяка нова излязла игра.
Истинските геймъри играят качествени игри, а не всяка нова излязла боза.
...master freakout...
...master freakout...
doggymien4o написа:Сегашните "геймъри" са 13-годишни сополанковци, които играят на конзоли и мама и тате им купуват всяка нова излязла игра.
Изчакай да излезе бе.Аз така хейтих и по Dishonored ама видях какво е и сега съжалявам
- doggymien4o
Хм, пък аз очаквах Dishonored да е читава игра, но ме разочарова
...master freakout...
...master freakout...
И какво те разочарова?
http://pcmania.bg/Dishonored/?go=games& ... cleId=7067
http://pcmania.bg/Dishonored/?go=games& ... cleId=7067
-
Der Meister
- Обратна връзка:
И аз много се дразня когато се казва за неизлязла игра какъв боклук ще е и т.н. Изчакай да излезе, поиграй малко и тогава се изказвай, какви са тия простотии? Принципно, най-вероятно няма да е нивото на RTCW, тъй като такава култова атмосфера трудно може да се постигне отново, но нищо не пречи да си е доста приличен шутър. И за предния Волфенщайн се говореше ква боза ще е, пък на мен ми хареса.
http://pcmania.bg/Wolfenstein/?go=games ... cleId=2285
А и малко "бози" са оценявани така
Но най ми е тъпо, че няма да има мулти в новата
А и малко "бози" са оценявани така
Но най ми е тъпо, че няма да има мулти в новата
http://goo.gl/0e6MZe
Това ме разби....
Това ме разби....
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Че и продължение ще има...тя играта не е излязла,2 ще има.Но нали е с мулти..
Стига да не са повърхностни изборченца, ше е много яко.
А ако някой може да ми разясни тоя сайт какво общо има с калта, калниците и/или Калоян, ама много ще го тача во веки.
А ако някой може да ми разясни тоя сайт какво общо има с калта, калниците и/или Калоян, ама много ще го тача во веки.