Dungeons&dragons3.5 Bulgaria Rising набиране на играчи София

Игри за PC
Аватар
iddqd

Re: Dungeons&dragons3.5 Bulgaria Rising набиране на играчи С

Мнение от iddqd »

Аз бих играл, ама ще ходя скоро на село. Иначе аз исках двоен клас друид барбериан. Да се бие с катани.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Къде ще се осъществяват събиранията и колко време като цяло ще отнеме играта? Да знам ще имам ли време въобще :)

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Аватар
Aragmar
В момента играе: D&D 3.5 Bulgaria Rising

Мнение от Aragmar »

Както споменах преди ще се събираме в центъра, началото на женския пазар живея аз. Определено ще е всяка седмица, задължително поне 2-3 часа трае една игрова сесия. А друид си имате вече. Фенрир ще бъде чист друид до колкото знам. Ако искаш да се биеш с катани iddqd, защо не играеш самурай? Той има определен стил за това без да се налага да използваш от фийтовете си. За другата седмица съм планирал вече да започваме ако сте се решили да играете. Имам няколко поредни свободни дни, като се започне от 17ти до 19ти вкл. До тогава има цяла седмица време да се направят герои, екипират и да им напишете една кратка биография.
Кампанията е разделена на епизоди, като тв сериал например. За всеки епизод качвате по четири нива и после се случва някакво глобално събитие. Направил съм го по този начин за да не се налага осакатяване на сюжетната линия в случай, че някой от вас отпадне от партито и дойде друг. Случва се и да умират герои, да знаете, че не са безсмъртни :) Особено ако играча започне да поема неоправдани или глупави рискове. В началото първия епизод на кампанията ще ви бъде лесно, тъй като всички започвате от 1 левел. Все пак сте нови играчи и немога да ви започна отрано с яките противници.
Пишете ми на Лс всяка допълнителна информация относно героите си, за да ги нагодим към историята на света.
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

аз се включвам с един half orc sorcerer/monk със gauntlets of justice +6 sonic damage и familiar говореща мечка

да ги видим чалмите колко са отворени и кого ще превземат
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Аватар
Aragmar

Мнение от Aragmar »

В първото парти имахме нинджа, който им разбиваше главите с тупаници без никакви предмети:) Иначе самата кампания е лесна в началото, но става доста тежка към средата и края. Аз акцентирам страшно много на roleplay, но битките ще изискат абсолютно цялата ви креативност и ресурси. И не няма да биете само чалми :evil: Препоръчително е да няма power-play, поне не прекален 8) , защото убива настроението на играта. Максималното, което ще ви разреша са двойни класове. Пратете ми Лс ако искате да играете.
Аватар
Aragmar

Мнение от Aragmar »

С Фенрир и другия играч сме се разбрали вече да се видим на 17ти. Все още има място за двама играчи.
Аватар
Aragmar

Мнение от Aragmar »

Здравейте! Днес се получи една много добра сесия, като се вземе на предвид, че сме само с двама играчи :) Фенрир беше друида, а Владо паладин(викинг) когото почти успях да убия :lol: Конска доза стомана в кръвта причинена от проникването на острието на рицар тамплиер в тялото му множество пъти :twisted: Наистина се надявам да се намерят още двама потенциални играчи. Доста по забавно става с четирима герои.
Аватар
Desolare

Мнение от Desolare »

Писах ти лично. :)
Nocturno написа: кат си малко далеч от тва дето си мислиш просто спри да си го мислиш
Аватар
Aragmar

Мнение от Aragmar »

Все още има място за един играч :lol:
Аватар
Aragmar

Мнение от Aragmar »

Новата сесия е този петък 09,05. Все още има място за още един играч. Двамата се справят доста добре, но естествено е много по яко с голямо парти. В момента играчите се намират в стар римски форт, в който се бяха настанили тамплиерски войници. Паладина се преоблече в табарда на тамплиерския рицар, когото победи в предишната сесия. Успя да влезне без да му се налага да лъже, с много добър словоред:) В момента стоят пред телата на победените си врагове и очакват да изследват руините на форта. Знаят ли те какви изненади и благинки има там :roll: ?
Аватар
Aragmar

Мнение от Aragmar »

Последната сесия беше страхотна! Паладина и Друида успяха да се преборят със всичко, което им бях подготвил. И въпреки, че бяха през цялото време на последни капки кръв, се справиха прекрасно. Засега като парти от двама човека се оправят, но както споменах и преди има място за още двама. Регуларните сесии всяка седмица остават задължително. Не се притеснявайте, че незнаете правила или нещо подобно. Играта разтоварва много и е супер забавна.
Публикувай отговор