а, забравихThe Wolf написа:Много си безличен, един сплескан някак, радостта в живота ти е да се занимаваш с мен, не задобряваш обачеDeprivd написа: wat
kav si tap maika
Цецо щом си му ментор, кажи му да излезе
izlez we
а, забравихThe Wolf написа:Много си безличен, един сплескан някак, радостта в живота ти е да се занимаваш с мен, не задобряваш обачеDeprivd написа: wat
kav si tap maika
Цецо щом си му ментор, кажи му да излезе
Не мога, ти си пътеводната светлина дето следвам и тук и във форплея. Само ако не дай боже спреш да пишеш, тогава ще си отида и азебаце Морко написа: izlez we
Nocturno написа: кат си малко далеч от тва дето си мислиш просто спри да си го мислиш
az sam maikatikaboom написа:a ti koi si we
bonak>?
Nocturno написа: кат си малко далеч от тва дето си мислиш просто спри да си го мислиш
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Kirilicata написа:Тоя форум се е напълнил с пишлемета.
bei we botKirilicata написа:Тоя форум се е напълнил с пишлемета.
да уточня само, че не съм аз товаDesolare написа:Kirilicata написа:Тоя форум се е напълнил с пишлемета.
По всяко време можеш да хващаш пътя, щом не ти харесва.
а-у
сеш' се
Иска ти се.Deprivd написа: да уточня само, че не съм аз това
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Емчо, брат, защо трее да побързаш да се оправдаеш, се едно некой ше те разпне на кръст ако не го направишDeprivd написа: да уточня само, че не съм аз това
v na maika ti putkata eDesolare написа:Емчо, брат, защо трее да побързаш да се оправдаеш, се едно некой ше те разпне на кръст ако не го направишDeprivd написа: да уточня само, че не съм аз това![]()
или у Глазгоу така правят?![]()
като се замисля, ти все още ли си в Глазгоу?
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
ahahahah, детска радостDesolare написа:az sam maikatikaboom написа:a ti koi si we
bonak>?
ahahahh
tapo li ti stana bonak
![]()
въобще не ми говори бе, шуменски кретен.Oy vey, my shekels написа: v na maika ti putkata e
bastun
Desolare написа:Емчо, брат, защо трее да побързаш да се оправдаеш, се едно некой ше те разпне на кръст ако не го направишDeprivd написа: да уточня само, че не съм аз това![]()
Desolare написа:въобще не ми говори бе, шуменски кретен.Oy vey, my shekels написа: v na maika ti putkata e
bastun
мозъко ти е изветрел на тебе.
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай