[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
- Till.Lindemann

Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici
сериозно ли бе
абсурд бе

абсурд бе
:/ още една причина да не гледам втори сезон и нататък на тоя тъп сериалhyper` написа:@Морко начи на педерастките сцени в Game of Thrones извръщаш глава?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

Как тъп бе, приятел, явно нещо не си падаш по фентъзи или не си бил в хубаво настроение. Пък и това е сериал за темата Момиче, което ви харесва най-малкото. Първите 30 минути на с04е01 - 3 чифта гърди.  

- Omega-x
 - Супер Марио или Смърт

Морко, това за тоя Файрфокс, и хомосексуалистите казаха че е мега педарастия и не го искат това, ама ...

<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.

Taytay.
Първият сезон го изгледах с мъка. Вторият не го издържах. Искам сериал с екшън, клане и въобще някакво действие. Тия политически драми не са ми никак по вкуса. Честна дума, сериалът ми изглежда супер турски, ама ферхунде си има дракон, а доган сдаде лидерството, за да има повече време да се снима тук  

Затова и книгите не съм чел.
Хахаха фентъзи харесвам супер много, ама тоя е турско фентъзи

Затова и книгите не съм чел.
Хахаха фентъзи харесвам супер много, ама тоя е турско фентъзи
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

Явно не съм само аз, едвам едвам изгледах първи два-три епизода. Пък може и сериала да не е правен за хора дето не ас чели книгите, не знам. И нека да има политика в сериалите, примерно House of Cards, ама GoT ми е доста тъп.

тежки нокаути

сериала ме кефеше 1 сезон и до средата на 2ри,после прочетох книгите. сериала ми е тъп в момента  

- 
				Children of Bodom
 - В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson

Да се похваля аз със късмета си !  

Спечелих билети за мач от английското първенство (Челси - Съндерланд), отварям мейла от Barclays и ми искат адрес и пощенски код за да ми ги изпратят... и мноо хуу, ама они треало да бъдат UK адрес и код.
И ся предполагам ше ги дадат на некой друг. fahking britbongs
ma kat sam tup

Спечелих билети за мач от английското първенство (Челси - Съндерланд), отварям мейла от Barclays и ми искат адрес и пощенски код за да ми ги изпратят... и мноо хуу, ама они треало да бъдат UK адрес и код.
И ся предполагам ше ги дадат на некой друг. fahking britbongs
ma kat sam tup
Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died

angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
да ви се пофалим и я со моя късмет - некъв ме нападна в БДЖ и ми насини десното око. Седя аз и си чета, вече се унасям такъв аха да задрямам, и ония скочи и вика "ПРЕД МАЙКА МИ ШЕ МАСТУРБИРАШ ЛИ ВЕЕЕЕ" и ми вкара една тупалка в окото.
аз заклещен между седалките, то в новите влакове кофигурацията е една умряла...
Преместих се, той почнал други хора да напада, да им блъска чантите, а у
И всички поотделно сме звънкали в полицията, че сме им запалили тука централата, чакаха ни 50 ченгета на централна гара, водиха ни мен и едно момиче да пишем обяснения, и него го караха, ма той нали гаменче, та им се отваряше - ами дано го смелят от бой нощеска. Явно някъв социопат, като Бегби от Трейнспотинг
Еби му майката и тъпотии батко
Затова пък един съученик от гимназията ме запозна с някаква негова колежка на кафе, същата вечер я водих на бар, на другия ден се шматкахме из парка и на третия ден я доведох у нас
Ебах я, после я ебах кучешката, после... абе много, много я ебах, пък тя една сексава, страшен рахат
и ми разтри гърба накрая
чиста работа, не като оная детствена шотландка
 ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)

И всички поотделно сме звънкали в полицията, че сме им запалили тука централата, чакаха ни 50 ченгета на централна гара, водиха ни мен и едно момиче да пишем обяснения, и него го караха, ма той нали гаменче, та им се отваряше - ами дано го смелят от бой нощеска. Явно някъв социопат, като Бегби от Трейнспотинг
Затова пък един съученик от гимназията ме запозна с някаква негова колежка на кафе, същата вечер я водих на бар, на другия ден се шматкахме из парка и на третия ден я доведох у нас
Ебах я, после я ебах кучешката, после... абе много, много я ебах, пък тя една сексава, страшен рахат
и ми разтри гърба накрая
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?

- krriiissss
 - В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City

Не ли му отвърна?Deprivd написа:да ви се пофалим и я со моя късмет - некъв ме нападна в БДЖ и ми насини десното око. Седя аз и си чета, вече се унасям такъв аха да задрямам, и ония скочи и вика "ПРЕД МАЙКА МИ ШЕ МАСТУРБИРАШ ЛИ ВЕЕЕЕ" и ми вкара една тупалка в окото.
и ми разтри гърба накрая
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
- 
				Маце Борко
 - В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

бе кво да отвръща
с такива ненормалници като отвърнеш ше се докараш до ситуация да трябва да го претрепеш щото иначе той тебе
по-важното е, че е ебал
мене след една седмица приятелката ми се връща от два месеца и половина еразъм
от днеска съм се зарекъл никви чекии за тия 7 дни
треа се зареди бидоня
щото просто не знам, ше има яко игра после

с такива ненормалници като отвърнеш ше се докараш до ситуация да трябва да го претрепеш щото иначе той тебе
по-важното е, че е ебал
мене след една седмица приятелката ми се връща от два месеца и половина еразъм
от днеска съм се зарекъл никви чекии за тия 7 дни
треа се зареди бидоня
щото просто не знам, ше има яко игра после
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Де'ба май съм скъсал мускул. Левият ми крак е безполезен. 

For all those who said this day would never come, what are they to say now?

Penny написа:ave isus e pokemon ve
Е то мускула ако е скъсан се подува много. Ако само е безполезен, значи може да си разтегнал. Отивай на лекар.

Гипчо ( ◕ Y ◕ )

- 
				Children of Bodom
 - В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson

nachi mu prelichash na exhibiZIONISTDeprivd написа:да ви се пофалим и я со моя късмет - некъв ме нападна в БДЖ и ми насини десното око. Седя аз и си чета, вече се унасям такъв аха да задрямам, и ония скочи и вика "ПРЕД МАЙКА МИ ШЕ МАСТУРБИРАШ ЛИ ВЕЕЕЕ" и ми вкара една тупалка в окото.
Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire

angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
- Till.Lindemann

ми евала, емко, че си се въздържал, аз сигурно, ако не беше много по-едър от мен, щях да го натисна. ама правилно си постъпил де.
аз пак си имам приятелка(с цици) и пак е туркиня, ама като шведка - руса със сини очи. подкрепете ме бе

иначе една бивша днеска има рожден ден и ме покани утре вечер, та вие бихте ли отишли![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)

аз пак си имам приятелка(с цици) и пак е туркиня, ама като шведка - руса със сини очи. подкрепете ме бе
иначе една бивша днеска има рожден ден и ме покани утре вечер, та вие бихте ли отишли
ми доста по-едър беше от мене, ама някъв некоординиран, проблемът не беше, че е по-голям, а че не очаквах, бях унесен и между двете седалки, ни напред, ни назад, ни към него. реално трябваше просто по-бързо да изляза и да направим въргала, ама все едно, те полицаите го запукаха още по пътя към районното, едва ли е имал много приятна вечер
не е за евала, тряаше да му пръсна кашона, ама тогава щяха мене да чакат с патрулките на централна гара
иначе подкрепям приятелки всякакви
 освен скучни и заспали
и бих отишъл ако знам че ще е готино като цяло, ма само заради нейната слива да отида... ддз

не е за евала, тряаше да му пръсна кашона, ама тогава щяха мене да чакат с патрулките на централна гара
иначе подкрепям приятелки всякакви
и бих отишъл ако знам че ще е готино като цяло, ма само заради нейната слива да отида... ддз
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?

Е точно, 'щото едно никакво. И преди съм усуквал мускул, ама така яко не ме е боляло. И е подуто, но не чак толкова. 100% просто по-яко съм го усукал, но това не променя факта, че 1 седмица ще ходя като някой пенсионер.Gipo написа:Е то мускула ако е скъсан се подува много. Ако само е безполезен, значи може да си разтегнал. Отивай на лекар.
Сестра лекар ftw

Какво ти казаха в крайна сметка?

Гипчо ( ◕ Y ◕ )

Оказа се, се е просто разтеглен. След това  лекарят любезно ми каза неговата версия на "walk it off you pussy".