Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 05 Апр 2014 14:30
Liberty написа: BadZealot написа: Преименува се на Федерация, КГБ стана ФСБ и ебава майката на Запада в момента. Я обясни как по-точно я ебава Както и да е за друго влязох. На руснаците им беше доста забавно да подслушват западни дипломати и да истипосват разговорите им в youtube. Само че получиха малко от собственото си лекарство http://clubz.bg/2485-samo_v_klub_z_rusk ... _bylgariteруските посланици в Еритрея и Зимбабве в частен разговор си приказват как Русия трябва да анексира Каталуния и Маями и да наебе българите и румънците и ти тва се осмеляваш дори да го сравниш с репликата fuck the EU или с разговора между Аштън и естонеца ей, промито мозъче
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 05 Апр 2014 15:19
Всеки може да каже fuck the EU. Контекста беше, че така или иначе ЕС не е в състояние да свърши нищо във връзка с Украйна и за това трябва да се действа без много, много да ги питат. Което си е правилно според мен. Иначе за Естонският разговор там просто се обсъжда едно предположение, нищо повече.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 05 Апр 2014 16:07
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 05 Апр 2014 16:23
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 05 Апр 2014 16:24
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 05 Апр 2014 17:58
ахаха добрия комунизъм го свалят АХАХАХХАХАХА
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 05 Апр 2014 23:03
Serious sam написа: Икономиката на САЩ добави 191 хил. нови работни места през март...По този начин работните места в американския частен сектор достигнаха през март нов рекорден връх от 116,09 милиона, надминавайки предишния исторически връх от 115,98 милиона от януари 2008-а година. Частният сектор загуби 8,8 млн. работни места по време на последната икономическа криза, но след това заетостта се повиши с 8,9 милиона от рекордното дъно през февруари 2010-а, се посочва в доклада на министерството на труда...Texas Sets New Wind Power Record...The Electric Reliability Council of Texas (ERCOT) announced last week that March 26 saw a new wind power record: 10,296 MW at 8:48 PM. This represented close to 29% of the nearly 36,000 MW of electricity on the power grid at that moment, and smashed the record set only weeks ago by 600 MW...
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 05 Апр 2014 23:32
Ем дано да не е само текст Не мога да тая лоши чувства към работническата класа
|
|
|
|
|
BadZealot
|
|
В момента играе: Според теб?
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 06 Апр 2014 10:54
___________________________________ It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 06 Апр 2014 18:46
Руската империя се възражда. Материалистите-отрепки да треперят.
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 06 Апр 2014 19:22
^ бате аре малко по сериозно ? че задминаваш андрей по простота
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 06 Апр 2014 23:15
http://www.bbc.com/news/world-europe-26910210#FBM356331какво стана с теориите за невинните руско-говорящи и лошите украински анархисти/нацисти, момчета
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
австриискиа дънер
|
|
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 07 Апр 2014 10:16
нз бате, чакаме Андрю да поясни ситуацията
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
|
Soviet Reunion
|
|
В момента играе: най-доброто :P
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 07 Апр 2014 11:42
Окупация на цяла Украйна! Това искаме!
___________________________________ "Революцията изяжда децата си." - Пиер Вернио
|
|
|
|
|
Soviet Reunion
|
|
В момента играе: най-доброто :P
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 07 Апр 2014 13:03
___________________________________ "Революцията изяжда децата си." - Пиер Вернио
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 07 Апр 2014 13:48
Steel написа: http://www.bbc.com/news/world-europe-26910210#FBM356331какво стана с теориите за невинните руско-говорящи и лошите украински анархисти/нацисти, момчета Не е изненада това което става в момента. Факта, че руснаците продължаваха да струпват войски по границата, говореше за това, че Крим вероятно не е единствената им амбиция. Това ще продължи докато не срещнат сериозен отпор от Запада.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 07 Апр 2014 14:55
Дано под сериозен отпор не разбираш танкове и изтребители
|
|
|
|
|
BadZealot
|
|
В момента играе: Според теб?
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 07 Апр 2014 15:12
Цитат: http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/04/03/2274528_snaiperistite_v_kiev_sa_bili_ot_berkut_zapodozriana_e/ Цитат: Разполагаме със солидни основания да допускаме, че именно тези групи, които са се намирали на един от полигоните на СБУ, са участвали. Това са 26 сътрудници на ФСБ на Руската федерация... са взимали непосредствено участие в масови убийства", каза Наливайченко. Колкото Десен сектор и Свобода са измислица в момента Steel. И това е стара информация, защо Запада мълчи? "обстоятелства за загиналите" полицаи от Беркут? Това за преди, ама положението излиза извън контрол, освен някакви адекватни мерки от страна на Киев може да се стабилизира положението. Мазало.
___________________________________ It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 07 Апр 2014 22:59
vanmx написа: Дано под сериозен отпор не разбираш танкове и изтребители Kaто за начало можеше да започнат със санкции, които реално биха засегнали икономиката на РФ. Това да забранят на десетина човека да посещават САЩ си е някаква шега. Второ танковете и самолетите не са лоша идея. Нямам предвид да воюват с Русия разбира се. Ако обаче разположат контингент (имаше официално искане от правителството на Украйна за военна помощ, още преди месец) там от където руснаците се канят да минат, вече руснаците ще са тези които ще трябва да мислят "стиска ли ни да започнем 3-та световна война?". Дори да има само един натовски войник на границата с Украйна, повярвай ми те няма да посмеят да я пресекат. Само че това няма да се случи и е много възможно още части от Украйна да отидат в Русия. Сега аз лично изпитвам принципно несъгласие с това, а също така е показателно за жалкото положение в което се намира в момента Запада и как изобщо лидерите на САЩ и ЕС не са в състояние да дадат адекватен отговор на едно такова нагло посегателство. За самата Украйна и за украинците обаче загубата на тези територии няма да е толкова лошо (стига да се размине само с това де). По този начин на следващите избори няма да гласуват про-руските галфони. Няма да има кой да дърпа страната назад и да и пречи да се реформира. Изобщо прехода им ще мине много по-гладко. А ако Донецката област заедно с още няколко преминат в състава на РФ да им е честито. От толкова време са в руската сфера на влияние и не са прокопсали особено (Украйна заедно с Молдова са най-бедните страни в Европа) и не виждам какво ги кара да вярват, че като се сближат с руснаците още повече, ще прокопсат Ама това е положението има си една приказка всеки народ си заслужава управляващите та и те така.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Урок Публикувано на: 10 Апр 2014 12:39
http://glasove.com/komentari/35448-efek ... oluostrovaЦитат: Ужасът на Запада се корени в съмнението, че за Путин Крим не е цел, а средство. Руският президент анексира полуострова не защото се нуждае от допълнителни територии. Истинският му стремеж е така да промени „правилата на играта” в глобален план, че или да наложи тяхната значителна редакция, или да бъдат създадени нови. Досегашното статукво той възприема като формат, при който Русия може да бъде разглеждана за желан партньор само ако гледа безразлично как ѝ отнемат зоните на влияние. В сравнение с това Путин предпочита да възроди образа на руската опасност, но да наложи разбирането, че навлизането на чужди сили в постсъветското пространство си има цена, която трябва да бъде заплатена. Под формата на ангажиране с все по-нестабилна и враждебно настроена среда, изпълнена с вътрешни противоречия и предполагаща перманентна конфронтация с Русия.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|