Warhammer игра - коя?
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Re: Warhammer игра - коя?
space marine ще те изкефи май най-много
ма не знам дали питаш за 40к или само warhammer
ма не знам дали питаш за 40к или само warhammer
джумерки
Даун оф уар е една от най-яките ртс игри. Ако си я купиш оригинална двойката ще може да цъкаш мултиплеър в стиим, но ще те сплескат от бои и пак ще ти е тъпо.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
http://en.wikipedia.org/wiki/Warhammer_ ... _of_War_IIDante написа:Като пълният нууб в тази вселена, от чиста обща култура и интерес, коя от по-новичките игри (след 2007, да речем), бихте препоръчали да цъкна?
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Dawn of War игрите и Space Marine. Друго за момента и без това няма. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Преди dawn of war 2, препоръчвам Dawn of War 1: Dark Crusade. Двете са коренно различни реално -времеви стратегии, но еднакво добри.
Още не мога да повярвам колко огромна и богата атмосфера имат уархамърите-фентъзито и 40к а колко малко игри има по тях.Ама те ГУ затова и не им върви бизнеса,защото вместо да натиснат яко на пазара на видео игри те още се занимават с пластмасови фигурки при това на безбожни цени докато конкуренцията им набира яко скорост.Да не говорим,че имат и огромна вина за затварянето на уархамър ммо-то.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Почваш от това което колегата предлага и се размазвашExcess написа:Преди dawn of war 2, препоръчвам Dawn of War 1: Dark Crusade. Двете са коренно различни реално -времеви стратегии, но еднакво добри.
It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
- Alaster
- В момента играе: PoE
Dark Souls - Местоположение: Terra
И за мен лично Dark Crusade е най-добрата игра излизала за PC с WH40k лиценза.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Eldar. Dark Eldar.
Препоръчвам Soulstorm.
Препоръчвам Soulstorm.