Автор |
Съобщение |
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Срещу потока Публикувано на: 28 Мар 2014 15:53
Значи нашият съфорумец, който отдавна не е поствал тук Жоро, издаде нов музикален клип. Човека е пуснал тема в творческия, но понеже знам, че никой не влиза там, реших да пусна тема тук. Трябва скромно да призная, че имам пръст в цялата работа, аз снимах и монтирах клипа, а в огнената част участват мои колеги: Клипа: http://vbox7.com/play:0b0f9fdd8fОригиналната тема: viewtopic.php?f=3&t=71500
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 28 Мар 2014 16:47
Не е нещо особено песничката, но хич не е зле, пък и клипче сте направили
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 28 Мар 2014 21:10
Хич не ме кефи, ама браво за ентусиазма
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 28 Мар 2014 21:25
Между другото, като видях въртящите се огньове си рекох "Андрей има пръст в тая работа" ако щеш вярвай
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 28 Мар 2014 21:26
Това Joro_K ли е?
Определено има подобрение от едно време.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 28 Мар 2014 23:18
Колко смотан трябва да си измислиш, изпееш или да слушаш такава музика. Ако човекът си има за хоби, добре, но защо трябва да се дава публичност на такова творение. В България всеки олигофрен трябва да се покаже публично. Андрей, не ти прави чест да се гавриш с това момче с ментални проблеми. Разбира се, това е мое мнение и който не е съгласен да си слуша хита
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 29 Мар 2014 12:04
срещу патока не се върви
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 29 Мар 2014 18:19
хора андрей и тука май си ВЯРВА да имаш пръст в тая помия не ти прави чест напротив, затвърждава колко си тъп шот тоя клип и тая песен са трагедия
и се надявам да оцениш мнението ми шот можех да кажа само sreshtu na maika ti putoka sehse
ебати ретардите мен чак ми става тъжно шот напоследък се повече се убеждавам, че само такива дебили остават в България много тъжно
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 29 Мар 2014 19:23
начи играх си да пиша некъв психо анализ на тия тъпотии в Бг, изобщо що се раждат, що няма кой да ги спре и как даже хората с желание, които се бъхтят здраво, много често не постигат нищо
и как това е резултат от твърде криворазбраната "западна" култура, която тук я тълкуваме като пълната слободия да изразяваш себе си по всеки кретенски и бездарен начин, за който сам смяташ, че е океен
вместо да свършиш нещо наистина КОНСТРУКТИВНО
и после като станеш за смях - те хората ти виновни, останал си неразбран, българинът все гледа да оплюе и т.н.
ма накрая ме хвана срам, че мога да направя пост с дължината на Андреевите и пак нищо ново да не кажа
за тва само:
Андро, ще ми се да кажа нещо хубаво, щото евала за ТРУДА, евала за ЖЕЛАНИЕТО на момчето, ма истината си е истина: тая простотия просто не струва и колкото по-бързо спрете да си губите времето, толкова по-добре
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 29 Мар 2014 21:31
ок де, Морко беше в пъти по-умерен в приказките си от мене, ама се пак
просто ми е мъка как може да има такива хора без никакъв усет за самооценка не е срамно всеки има неща, за които не става ама защо тряя напиняш и да се излагаш многократно и в продължение на години?
аре, няма се излагам и аз с некви генерализации за българската музикална култура то е ясно че положението е трудно за рисуване с популярността на лайна кат криско и т.н. ама защо тряя напъвате и вие към крисковщината бе тъпи ли сте кви сте тва музика ли е? оставете музиката на музикантите
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 29 Мар 2014 22:11
na maika ti potoka xDDDDD
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 29 Мар 2014 22:20
Oy vey, my shekels написа: na maika ti potoka xDDDDD na maika ti pAtoka
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 30 Мар 2014 00:14
Е па груби сте, може това видео да не ви харесва, може и да е пълен шит, ама разните обиди според мен не са заслужени. Защото човекът прави нещо, не претендира че е голямата работа, нито го натрапва по някакъв дразнещ начин, просто може да му е кеф да си пее и да поства у вбокса. Колкото и да е калпава песента, нали на никой не вреди, не ощетява и т.н. Не е казано, че нещо трябва да е "консруктивно" за да доставя удоволствие, лошото е когато е деструктивно. В случая става дума само за някакво си пеене и някакъв клип. И аз ги намирам за пълен шит, ами вие хейтите все едно ви е ебал в гъза Какви ти западни ценности... Да не говорим че нета е залят с подобни простотии от цял свят, какво намесихте България, която дори е много назад в това отношение
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 30 Мар 2014 00:32
западни, щото ако живееше в Китай, нямаше да има време за глупости, а щеше да се труди и да прави нещо полезно - смартфони например - вместо да "преследва личното си щастие" и да "гребе с пълни шепи от живота" е за тва
|
|
|
|
|
Dr.Panda
|
|
В момента играе: Психотерапевт
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 30 Мар 2014 00:51
razmazah se
___________________________________ Zheko
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 30 Мар 2014 09:00
mani maina ostei che pesenta e nekva..naprao nikva, ebi q u guza pesenta kofti mi e che ima bol komentari i che sichkite sa nekvi pozitivni ebasi no mi e chudno tiq hora ... s kuv akul sa, nqkvo, tolkoa sa tupi che im haresva i daje s kef slushat podobni laina ili go praqt po navik, tei nqkoi kato se opita da naprai neshto i ti go pozdravqvash ei taka shtoto e opital, bez znachenie kuv shit e....deeebamaikamu
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 30 Мар 2014 10:02
Тоалетен маг написа: хора андрей и тука май си ВЯРВА
Тука аз съм само в качеството си на техническо лице. За всякакви идейно-философски въпроси, вкл. тези засягащи вярата, се обръщайте към Жорето. Иначе в тази тема, някои наши съфорумци доказаха (за пореден път), че са просто едни комплексирани хейтъри, които нямат друга работа, освен да си драпат ташаците по цял ден и да плюят когато видят, че някой е направил нещо креативно. Казвам го защото: 1) Песента не само че влезна в музикалната класация на Vbox7.com, но и излезе на първо място (Криско беше на второ). Коментарите на потребителите са позитивни. Сега според някои тези потребители били ретарди, но опита ми показва че %-тът на ретардите в този форум е значително по-висок. 2) Музиката е добра, направена е от професионалист, който се занимава с това. Жорето се справя добре с пеенето (така де рапирането). Ако не друго, не звучи по-зле от коя да е бг-рап песен. 3) Песента е смислена. Даже е по-смислена от 90% от бг песните, които се въртят в момента и в последните 10 години по чартовете. Сега може да не ви харесва и да не сте съгласни с идейно-философското и послание. Аз лично също имам някои възражения. Например ако наще бяха емигрирали в Канада, когато бях 6-ти клас (имаше такава вероятност) щях да съм най-щастливия човек на света и нямаше и да си помисля да се връщам. Само че песента си е на Жорето и той си разказва за неговия живот. Пиша това защото някой трябваше да го напише. Разбирам хората на които песента не им харесва, но не и безхаберните, тролове пишещи от чиста злоба. Не смятам да се впускам в по-задълбочени спорове по темата, първо защото Жоро по-добре от мен може да защити творбата си, но няма да го направи понеже пет пари не дава за мнението ви и второ понеже аз също не давам пет пари за мнението ви
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 30 Мар 2014 10:11
Идеята е хубава, реализацията - обратнопропорционална на идеята. Да вземе да почете малко поезия, белким се научи да реди рими. Щото само с мерак не става. Ей в това отношение не е мръднал от ония първите си клипове и продължава просто да изсипва някаква дузина думи... Все едно да изсипеш различни продукти, без да ги обработиш, без да ги претеглиш в необходими количества, да ги залееш с вода и да започнеш да бъркаш, претендирайки, че готвиш. Нали се сещаш какво ще стане? Нищо няма да стане, точно така. Та и при него така. И след като не си взема бележка и не заляга над това което трябва - ще го хейтим, ако ще и милиони да сипе в "клиповете" си. Liberty написа: Не смятам да се впускам в по-задълбочени спорове по темата, първо защото Жоро по-добре от мен може да защити творбата си, но няма да го направи понеже пет пари не дава за мнението ви и второ понеже аз също не давам пет пари за мнението ви Спокойно, и ние за твоето.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 30 Мар 2014 10:51
vanmx написа: Е па груби сте, може това видео да не ви харесва, може и да е пълен шит, ама разните обиди според мен не са заслужени. Защото човекът прави нещо, не претендира че е голямата работа, нито го натрапва по някакъв дразнещ начин, просто може да му е кеф да си пее и да поства у вбокса. Колкото и да е калпава песента, нали на никой не вреди, не ощетява и т.н. Не е казано, че нещо трябва да е "консруктивно" за да доставя удоволствие, лошото е когато е деструктивно. В случая става дума само за някакво си пеене и някакъв клип. И аз ги намирам за пълен шит, ами вие хейтите все едно ви е ебал в гъза Какви ти западни ценности... Да не говорим че нета е залят с подобни простотии от цял свят, какво намесихте България, която дори е много назад в това отношение +1 По мое мнение и чеп за зеле не става от песента, още повече, че намирам за глупава идея пича да си разказва личния живот (с подробности) в лириките, при положение, че на никой не му пука за него. Ама все пак човека си е свободен да прави каквото си иска. Проблема (ако изобщо може да се говори, че има някакъв проблем в случая) по-скоро е, че има хора, които се кефят на песента. Щото естествено, че като му се кефят хората ще прави още песни. Щом тая песен и била на 1-во място, а Криско на 2-ро, смятайте за какво става въпрос. Докато има хора харесващи такава музика ще има и още от същата тази музика. Това е положението. Пазара определя продукта.
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Срещу потока Публикувано на: 30 Мар 2014 11:01
да си в топа на вбокса... че то там са най-големите утайки и слушат най утаечната музика. Нормалните хора си цъкат ютуб, а вбокса само ретарди и деца, който са просто тъпи или недоразвити. Песента не струва, ако изобщо е песен тва. нито го познавам тоя нито го хейтя просто това което нарича песен е адската помия, ама като има олигофрени да му се кефят ше продължава
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|