Форумът се е променил, наистина. Хората свикнаха с идеята за безнаказаност. Съответно, генерират трол акаунти и мажат. Там е работата обаче, че си спомняме за времето, в което самите ние сме били заслужено наказвани за неща, които са страшни дреболии на фона на тъпотиите сега. Изнервени сме заради това, че се лепват тролове, които постват потресаващи неща и в общия случай отнема дни да бъде забелязано. Рипорт бутона го знаем отлично, почти винаги някой го е цъкнал още преди мен, но пак отнема дни за реакция.Stealth написа: Решението на този проблем за момента е същото, каквото и преди 5 години, когато бях модератор тук - сигнализирайте ни за особено груби случаи и ще преценяваме как да действаме. За цялото това време културата тук изцяло се е променила и като чета за аотисти, кенефни теми и т.н. не мога да разбера кое е спам и кое - inside joke. Рипорт бутона го знаете къде е.
Ситуацията във форума ми е сравнително ясна. Нямам желание да стъпквам автономията ви и да предизвиквам гнева ви.
Разбирам, че нямаш желание да стъпкваш автономията, но и ти разбери, че форумът има нужда точно от някой, който да стъпква автономията на провинилите се.
Според мен, издигането на някой член на форума в чин модератор е win-win ситуация.
Вие печелите по-малко мрънкане и по-лицеприятен форум, ние печелим... абе получаваме си обратно кефа от постването в чистия форум
п.п. Кенефната тема е -inside joke, разбира се
ЕДИТ:
Има форуми и форуми, този конкретно се нуждае от човек, който да каже - пичове, тоя трол е алт акаунт на еди кой си, забавлявайте се, ако го видите!