Някой разбира ли от велосипеди :S
Някой разбира ли от велосипеди :S
http://prodavalnik.com/velosiped-drag-i44646567
довечера мисля да отида да видя това и направо да го взема
трябва ми нещо обикновено и градско, с което да ходя до работа без някви изгъзици амортисьори и т.н.
седалката изглежда удобна и ми харесва това, че е с подсилени капли
а и доколкото знам, драговете са си адски качествени
довечера мисля да отида да видя това и направо да го взема
трябва ми нещо обикновено и градско, с което да ходя до работа без някви изгъзици амортисьори и т.н.
седалката изглежда удобна и ми харесва това, че е с подсилени капли
а и доколкото знам, драговете са си адски качествени
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Re: Някой разбира ли от велосипеди :S
karam karam kololo
anasreshta mi guvno
ha nalqvo hana dqsno
ha v lainoto prqsno
anasreshta mi guvno
ha nalqvo hana dqsno
ha v lainoto prqsno
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- австриискиа дънер
- В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
Хм не е ли малко скъпичък... Моят е 1:1 Драг и го взех преди 4-5 години някъде и беше към 120 лева някъде. Този не предлага никакви екстри, а струва като за такъв 
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
- Till.Lindemann
да ве, и на мене ми се вижда много пара
направо иди и си вземи нов от магазина
направо иди и си вземи нов от магазина
тоя модел струваше 380 в магазина на драг
искам нещо по-качествено, винаги мога да си взема за 150 от Метро или от някой пазар и да се потроши след 1 година :Х
искам нещо по-качествено, винаги мога да си взема за 150 от Метро или от някой пазар и да се потроши след 1 година :Х
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
За конкретните компоненти не мога да кажа нищо, но обикновено скоростите тип 'врътка' са калпави.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Цените на велосипедите в Бг през годините се качиха бая. Cross rebrand-наха и сега тяхно колело не можеш да намериш под 350 лева, но пък са български и по-качествени от всякога. Щом си готов да дадеш 260 за втора ръка колело, виж каталога на Cross и Sprint.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Не ми отваря обявата и не мога да дам мнение, с което да помогна.
Преди два месеца взех доста изгодно това: http://www.crosscycle.com/bg/catalog/mt ... vb-57.html - почти като ново, 250лв (търговска цена 470лв). Доволно. Имай на ум, че трябва да приготвиш още 50-100 кинта за сносен катинар, фарче, кет ай, смазки и разни други нужни джаджи.
Преди два месеца взех доста изгодно това: http://www.crosscycle.com/bg/catalog/mt ... vb-57.html - почти като ново, 250лв (търговска цена 470лв). Доволно. Имай на ум, че трябва да приготвиш още 50-100 кинта за сносен катинар, фарче, кет ай, смазки и разни други нужни джаджи.
Не е обикновено, а винаги. Също така наличието на заден амортисьор в ниския ценови клас велосипеди е друга ахилесова пета. Хубаво е да е с олекотена рамка, но там цените вече са по-нагоре.За конкретните компоненти не мога да кажа нищо, но обикновено скоростите тип 'врътка' са калпави.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Ей тия с врътките били калпави... Кой ти каза, келеш? На колело качвал ли си се, за да ми се правиш на компетентен?AcTivE написа:Не ми отваря обявата и не мога да дам мнение, с което да помогна.
Не е обикновено, а винаги. Също така наличието на заден амортисьор в ниския ценови клас велосипеди е друга ахилесова пета. Хубаво е да е с олекотена рамка, но там цените вече са по-нагоре.За конкретните компоненти не мога да кажа нищо, но обикновено скоростите тип 'врътка' са калпави.
Шоту мойте са с врътки (СРАМ 5.0) и от около 7-8 години си ги карам и не правят никви ядове...
П.С. Колелото ми е подобно на това http://www.ram-bikes.com/bg/view_bikes.php?bikes_id=8 , но на 7-8 години, от най-първите в беге
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ей Багерист,
три неща трябва да ти кажа.
Първо, за друг тип врътки ставаше въпрос.
Второ, Shimano > SRAM.
Трето, говоря ти за надеждно колело, а не за колело, което да караш три пъти през лятото до кварталното магазинче. Щото с твоите умствени и физически възможности кварталното магазинче е най-далечното място, до което можеш да стигнеш.
три неща трябва да ти кажа.
Първо, за друг тип врътки ставаше въпрос.
Второ, Shimano > SRAM.
Трето, говоря ти за надеждно колело, а не за колело, което да караш три пъти през лятото до кварталното магазинче. Щото с твоите умствени и физически възможности кварталното магазинче е най-далечното място, до което можеш да стигнеш.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Абе до сега винаги съм бил с шимано, ама повечето high-end колела са с SRAM, така че не съм сигурен.AcTivE написа: Второ, Shimano > SRAM.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Тоя Багериста е ебати досадното, язвително говно. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS