deistur написа:ся се върнах у фитнеса и имам некъв протеин мех дет ми е толкоз гаден че ще го фърлям
май, дайба тоя аспартам
Какъв е тоя MEX, дето е гаден на вкус бре? Аз чувам доста добри отзиви, особено откакто са заменили подсладителия със стевия по някое време миналата година.
ЕДИТ: За яденето
Не искам да съм жувотно(с орг), а да съм релефен и да не прекалявам с килограмите, щото ми пречат за футбола. Хапвам въглехидрат основно преди обяд (тоест със закуската), през останалата част от деня (+ и сутринта) наблягам на белтъчините и мазнините. В ден с тренировка хапвам въглехидрати и с яденето преди тренировката, за да има гориво за напъването

. Сладкото съм го ограничил до 1-2 сладоледа седмично (Единственото сладко, без което наистина не мога). Това хранене ми позволява да ям всякакви меса, ядки, салати, бобови, млечни, яйчни... на корем. Просто си гледам въглехидратите, това е. Плодовете са ок, защото са много бърз въглехидрат и са подходящи сутрин и преди тренировка.
Не пия прясно мляко, защото не се усвоява от тялото добре. А пък е тъпо да се пие и с протеинов шейк, защото забавя усвояването на суроватката и по тоя начин малко я обезмисля (за какво ти е най-бързия протеин като изкуствено ще му забавяш действието с прясно мляко).