Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Урок
Публикувано на: 09 Мар 2014 19:03

Андрей, ти си тъп и нагъл соросоид! :shock: :stooped:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2014 22:39

Toxic V написа:
Андрей, ти си тъп и нагъл соросоид! :shock: :stooped:

be
i az po pove4eto politi4eski vaprosi ne sam saglasen s andrei
ama
e takiva izkazvaniq adski me draznqt
6oto
nali se se6ta6 4e ne se li argumentira6 kato stava vapros za seriozna diskusiq kato tazi mnenieto ti ima nuleva stoinost
i dori da e tap andrei ti izliza6 po tapiq
kato vi marzi da pi6ete si zapazete mnenieto za sebe
ne kazvaite koi e tap i koi ne 6oto ste sme6ni

i za no name i kaboom debil4etata se otnasq posta mi
aman ot vas
napusnete foroma

az kato cqlo ne sledq mn kvo se slu4va i zatova ne izkazvam mnenie, no moje bi sam nai saglasen s moridina !

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Психотерапевт
Публикувано на: 10 Мар 2014 01:12

za boga vijte

https://www.youtube.com/watch?v=6HzYp3l67UU

:o :o :o :o :o

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2014 01:29

Аз пък съм съгласен с повечето неща които казва Андрей. Разбирам целия хейт към СССР/Русия и всички други подобни форми на управление. Съгласен съм че всеки човек трябва да има свободата самостоятелно да определя своя живот, а не против волята си да бъде част от някакъв режим.

Ама наистина това възхваляване на Америка е смешно. Защото и там си има главатари, които мислят само за своя гъз и не им пука за народа към който са поели отговорност. Използват същата пропаганда и промивка на мозъци и се налагат със сила спрямо тези които не са съгласни с тях

Когато някой каже това на Андрей той го подминава с ебавка, казвайки че това е все едно излязло от руската пропаганда. Все едно че неговите дълги постове, възхваляващи USA не са точно цитати от пропагандата на Америка :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2014 11:22

Цитат:
"Независимая газета": В локална или ядрена война ще ескалира конфликтът между Москва и Запада

Конфликтът между Русия и Запада ще ескалира. Щом не успяваме да решим въпроса по мирен път, остава пътят, който не е мирен, пише руският в. "Независимая газета".

"Не след дълго поредният Сноудън ще публикува документи на Държавния департамент и на ЦРУ, където ще пише и за 5-те милиарда в зелено, платени за киевската революция, и за десетките мълчаливи чужденци с еднакви униформи, воювали професионално на барикадите под прикритието на Майдана. Това обаче ще стане чак после, след войната. Ако бъде локална, а не световна ядрена война", пише "Независимая газета", цитирана от БТА.

Всекидневникът напомня вчерашното изявление на висшия военен в САЩ генерал Мартин Демпси, председателстващ Съвета на началник щабовете на въоръжените сили, че ако се изостри ситуацията в Украйна, армията на САЩ е готова да подкрепи съюзниците си в Европа. "Аз ги уверих, че ако бъдат засегнати договорните ангажименти, ние ще отвърнем", каза генералът.

Щом най-високопоставеният военен прави подобни изявления, а държавният секретар Джон Кери заявява, че дипломатическите възможности за уреждане на кризата са изчерпани, замирисва истински на барут и на кръв, заключава изданието.

Според вестника, неслучайно украинските пучисти, тутакси признати от Запада, започнаха да споменават, че незабавно ще повикат натовците и че искат да влязат в Алианса. Точно затова бе платено идването им на власт.

Бази за ПРО и летища на НАТО в Украйна ще означават напълно и абсолютно да се ликвидира сигурността на Русия. Ще се наложи да живеем с пистолет, насочен в слепоочието, и безпрекословно да изпълняваме заповедите на онзи, който го държи, алармира руският вестник.

"Общо взето, да се откаже от Украйна ще е самоубийство за Русия" и ако тази страна бъде "превзета от натовците", Москва "ще трябва да се оттегли от всички договори, включително СТАРТ-3 и този за ракетите със среден и малък обсег. И да сложи на "Искандерите" си ядрени бойни глави".

Не става въпрос за либералните ценности, свободите и правата на нациите, както изглежда днес в медите и дипломатическите контакти. Всъщност въпросът е "да я бъде или не" Русия. Вече няма какво да губим. Щом не успяваме да решим въпроса по мирен път, остава пътят, който не е мирен. Дори ако после започне нова студена война, оръжейна надпревара, дори ако цяла Европа се покрие с развалини, както през 1945 г., се казва в коментара.

"Американците впрочем ще са напълно доволни от този вариант. Дори с удоволствие ще хвърлят и те някоя бомба, както тогава - през 1945 г.", добавя "Независимая газета".

Окупирана Европа ще бъде хвърлена на кучетата.
Ебаси смешният континент, с велика доминираща история, после разцепен 45 години под източна и западна окупация, и днес арена на нови противопоставяния.
:stooped:
Абе пускайте ракетите и да се свършва, че ме е срам вече от този свят... :roll:

Профил WWW

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 10 Мар 2014 11:37

Абе в светлината на някои мои горни цитати се замислих за следното:

Ако Москва е организирала протеста, с цел да ескалира напрежението, да застраши руското население в Украйна, после под претекст че го защитава да навлезе с военни сили, което да доведе до срива на руската борса т.е. накратко инсцинирала всичко това просто за да си изкупи обратно акциите? :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 10 Мар 2014 16:55

Eвропа бавно, но сигурно се превръща в Еврабия. Токсик, ако наистина е в Ливърпул, знае, че Англия вече е много повече страна на африканци и пакистанци/индийци, отколкото на англичани. Шотландия според мен ще се отдели (казвам според мен, защото всъщност немалко хора твърдят, че шотландците ще си усложнят живота, напускайки Великобритания) посредством референдума за независимост, а Ирландия е почти напълно ирландска, за което казвам евала. Отдели ли се Шотландия, не виждам защо и Северна Ирландия да не се пробва, те и без това само подобен случай чакат.
Западна Германия е арабско-турско-българска колония, а източна е немска, защото е бедна и там са неонацистите, съответно там турче не стъпва.
Франция е страната на африканците от Северна Африка (мюсюлмани).
Италия и тя взе да се поддава.
Мрачни времена, господа. После славяните били лоши...

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 10 Мар 2014 17:42

vanmx написа:
Аз пък съм съгласен с повечето неща които казва Андрей. Разбирам целия хейт към СССР/Русия и всички други подобни форми на управление. Съгласен съм че всеки човек трябва да има свободата самостоятелно да определя своя живот, а не против волята си да бъде част от някакъв режим.

Ама наистина това възхваляване на Америка е смешно. Защото и там си има главатари, които мислят само за своя гъз и не им пука за народа към който са поели отговорност. Използват същата пропаганда и промивка на мозъци и се налагат със сила спрямо тези които не са съгласни с тях

Когато някой каже това на Андрей той го подминава с ебавка, казвайки че това е все едно излязло от руската пропаганда. Все едно че неговите дълги постове, възхваляващи USA не са точно цитати от пропагандата на Америка :D

Ще си дам труда да изясня едно две неща, понеже съм забелязал и други твой постове, и смятам че си от малкото хора в този форум който е горе-долу на правилен път. Та за това държа и ти да ме разбереш правилно.

Не възхвалявам Америка. Всъщност съм голям критик, на почти всички американски управници от началото на 20-ти век до сега. Смятам че в голямата си част външната им политика е пълна каша, нещо средно между неразбиране на проблемите и опит те да бъдат контролирани. Във вътрешната им политика се забелязва прогресиращо изневеряване на основните им принципи и катастрофални тенденции на приближаване към модела на Европа, с все по- засилваща се роля на централното правителство. Сегашното правителство на един ляв радикал Барак Обама е типичен пример.

Това което аз застъпвам са определени принципи и идеи. Защото смятам че идеите имат значение. Лошите водят до СССР и последиците от него. Добрите идеи водят до създаването на най-проспериращата страна в света. Разбира се това не означава, че хората живеещи в тази страна са перфектни или че са напълно последователни. В една част от историята си те някак си са съвместявали идеите за свободата и същевременно са притежавали роби. Има и куп други противоречия. Но като цяло, Щатите са стъпили на правилните принципи и водят останалата част от света със себе си.

Имай предвид, че Америка е архи-врагът на всички врагове на свободата, както по света така и в самата Америка. Това е така защото тя е живият пример за това че грешат. И те се стараят всеячески да оплюят и да унищожат този пример. В България анти-американизмът е изключително добре застъпен. Това е така поради непрекъсната анти-американска пропаганда която се лее отвсякъде. Най-лесно това се вижда, когато разговаряш с наивни хора, нямащи по принцип интерес към политиката, историята или философията. Те може нищо да не знаят, но са с негативно отношение към USA заради здраво вкопани в културата ни предубеждения. Нямащи нищо общо с действителността митове и откровени лъжи се считат от повечето хора за чистата истина. Това е така не само у нас ами дори в самата Америка. 21% от младите американци не вярват че мисиите до луната са истина! Не знам си колко % са убедени че атентатите от 9/11 са дело на ЦРУ. И после ми говори за Американска пропаганда. Такова животно няма. По-голямата част от интелектуалният "елит" на Щатите са левичари. Хора които се отвращават от Америка и от американските ценности. Хора които правят всичко по силите си да убедят американското общество че живее по погрешен начин. Сега ти ще кажеш, "ама как Холивуд е пропагандна машина на капитализма". Дали? Замисли се колко филми и детски предавания има в които ролята на злодея се дава на богатия бизнесмен. Особено в новите филми лошите не са руснаците/китайците дори арабските терористи. Лошите са "корпорациите". Разбира се има и обратните примери, но ми схвана мисълта.

Сега за да поставя в правилни контекст мненията които защитавам в този форум виж срещу какво се изправям. Фул-скейл марксити, като Сам и Волтажа. Забележи, че те дори не си дадоха труда да оправдаят по някакъв морален или правен начин инвазията на Русия в една суверенна държава. Единственият им аргумент беше "еми щом САЩ нахлуват където си поискат, защо и Русия да не може".

Между другото Сам, ето списък с престъпленията извършени от Садам Хюсеин.
http://history1900s.about.com/od/saddam ... crimes.htm

Какво основание имаше Путин да нахлуе в Крим?

На всичкото отгоре липсата на принципно мислене у Сам не спира до тук. В темата "Въпроси към Андрей", той изписа ТОНОВЕ материал опитвайки се да докаже, че съветският комунизъм всъщност НЕ Е комунизъм и че всъщност случилото се там не доказва несъстоятелността на марксистките идеи. По неговите собствени думи, Ленин е бил агент на Германия и Стали и всички след него са мошеници. По тази логика той би трябвало да мрази СССР толкова колкото и аз. Той обаче далеч не прави така, ами защитава СССР, днешният режим на Путин и всяка друга кървава диктатура по света, при всеки удобен случай. И разбира се обвинява за всички злини по света лошия запад (в този момент казвам, че повтаря дословно левичарската пропаганда).

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2014 17:52

По темата:

Сталинистките изпълнения вече започнаха в окупираните украински територии:

http://www.vesti.bg/sviat/vylna-ot-bezs ... im-6007114

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 10 Мар 2014 19:18

Браво, Украйна!
Украйна е бойкотирала откриването на Параолимпийските игри в Сочи, изпращайки само един състезател, носещ украинското знаме. В този момент целият стадион е скандирал: "Украйна, Украйна!" Ръководителят на делегацията на Украйна е казал, че ако не се прекрати нахлуването на руснаците, украинските представители ще напуснат Сочи.
Това доказва кой е прав в тази криза. Путин си говори старите глупости за защита на руските граждани, което изобщо не е вярно (освен в Грузия).

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2014 19:29

Тираните не се трогват от скандирания и от символични жестове, само това ще ти кажа :)

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2014 19:30

Liberty написа:
vanmx написа:

На всичкото отгоре липсата на принципно мислене у Сам не спира до тук. В темата "Въпроси към Андрей", той изписа ТОНОВЕ материал опитвайки се да докаже, че съветският комунизъм всъщност НЕ Е комунизъм и че всъщност случилото се там не доказва несъстоятелността на марксистките идеи. По неговите собствени думи, Ленин е бил агент на Германия и Стали и всички след него са мошеници. По тази логика той би трябвало да мрази СССР толкова колкото и аз. Той обаче далеч не прави така, ами защитава СССР, днешният режим на Путин и всяка друга кървава диктатура по света, при всеки удобен случай. И разбира се обвинява за всички злини по света лошия запад (в този момент казвам, че повтаря дословно левичарската пропаганда).

Нещо не си схванал. Ленин е революционер в смисъл на военен водач. Но не и държавник. Нямал е ясна идея какво точно да прави, но през повечето време, ако не е бил на легло е организирал военните действия. Че всичко в СССР е просто електрифициран феодализъм, копиращ средновековния обществен модел, просто с тази разлика, че... има ток.

Че условията в Русия/СССР не подлежат на естествено развитие, а поради "ВОСР" са изкарани от естествения си коловоз. Че след ВСВ това вади дори целия свят от естествения му коловоз. И когато СССР закономерно рухна (след като си проспа шансовете за победа в Студената война) светът бавно и полека започна да навлиза обратно в руслото на закономерностите изказани от Маркс.

Нека уточним нещо. Аз съм русофил дотолкова, доколкото обичам руска култура - музика, литература, вълнувам се от живота и събитията там. Но не забравям, че съм антикапиталист по идеи, като настъплението на Газпром доста ме плаши. Практически в момента се намираме между чука и наковалнята. А САЩ - още една марксистка закономерност - дали ще го наричаме "гръбнак на икономиката" или "производителни сили" - говорим за едно и също нещо. Но те диктуват производствените отношения, а те от своя страна изменят държавната надстройка - сиреч определят формата на управление, определят законовата рамка и прочее. САЩ са най-чудесния пример за правилността на Марксовите трудове и само човек, който носи в себе си наследствена омраза към СССР и всичко свързано с него, поради лични причини, може да говори че Маркс нищо не бил казал за социализма и как да се построи. Лошото на тези книги е, че много малко са тези които ги четат, а още по-малко са тези, които се опитват да ги разберат.

Наскоро в разговор с П. Сименов (предполагам поне на теб не се налага да ти обяснявам кой е той) си говорихме за първа глава от т.1 на "Капиталът" та мнението и на двамата е, че просто тезата вътре е бетон и няма как да кажеш нещо срещу нея. Уви, цялата книга е доста трудносмилаема и се налага често препрочитане за да се усмисли добре идеята, изложена в съответната глава, та... трудничко се чете.

Както ти казах, причината да спра да отговарям в онази другата тема е принципна, просто не мога да го направя, докато се намирам в сегашното си положение.

Между другото, ще се изненадаш, ако разбереш, че Маркс много точно е дефинирал държава от типа на СССР и тя няма нищо общо с понятието му за социализъм/комунизъм. Просто трябва да четеш малко повече. Но едва ли ще го направиш.

Естествено, можеш да слушаш Рейгън и да се надъхваш като нацист при реч на Хитлер, но можеш и да използваш главата си (надявам се някой ден да се абстрахираш от наследствената си обремененост и да започнеш да мислиш по-трезво и научно, с по-малко партизанщина (разбирай - войн-фанатик на дадена идея) и повече размишления.

В момента си просто една купчина назубрени фрази, мантри, които повтаряш до припадък. Толкова си вярваш, че чак ми прави кеф от време на време да ти поствам некви безсмислени глупости в отговор.

Можеш да говориш, колкото си искаш за "престъпления", обективната истина, осъзната от редица лидери, учени и прочее - в арабския свят царуват други правила. Може да са нехуманни според твоето виждане, според тяхното са в реда на нещата. А военните диктатури - те даваха светския облик, те, макар да бяха брутални и прочее, бяха някакъв гарант за поне мъничко цивилизация. Че отношенията вътре в самата мюсюлманска общност са изключително сложни и дълбоки. Има много повече от деление на сунити и шиити, които се мразят зверски. Има родове с история и съперничеството между тях е историческо. Родове които прерастват в племена, племена които ту се качват, ту падат от властта.

И защо не си дадох труд да опровергавам глупостите ти за "нахлуването" на Русия??

Ми Киевска Рус, Московска Рус - един език, история гръб до гръб, не можеш да кажеш къде започва едното, къде свършва другото. Значи щом нелигитимния режим на "комунистите" дава - може, когато легитимно изобраната власт в Русия си го иска - не може, щото към дадения момент така ти отърва.

Аз се опитвам да говоря с формули мой човек, а ти мериш с двойни аршини. "Мое и твое".

Овладей диалектическия материализъм - инструмент за правилното разбиране на света.

А някой ден, когато имам времето и възможността да прегледам документите за учредяването и функционирането на ОНД - тогава ще се произнеса категорично по въпроса с руската "инвазия".

Дотогава имам само един съвет - като за начало поне спри да избираш някаква част от нещо цяло, която на теб ти харесва и да я налагаш над цялото, под предтекст за "свобода и демокрация". Тя не е и никога няма да бъде цялото. Разбери го.

И накрая пак за СССР - за мен това е най-интересната от научна гледна точка държава. И най-слабо изследваната. И про, и анти имат интерес до толкова да я изучават, доколкото да извлекат някакви цифри за пропагандна злоупотреба.

Ето ти един хубав и километричен коментар. Сега, най-вече воден от чуство да е твоя последната дума, ще праснеш и ти нещо километрично в отговор предполагам, та... Ако не смяташ да промениш нещо в себе си или начина си на мислене (което силно ме съмнява) няма смисъл да мерим пишки, щото в крайна сметка всеки си лъска на своята... Не, май сравнението не беше мнгоо удачно, ама все тая.

Liberty написа:
Тираните не се трогват от скандирания и от символични жестове, само това ще ти кажа :)

Нелсън Мандела, да почива в мир, знае най-добре.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2014 19:59

Не, няма да си давам труда да отговарям с километрични постове, на неща на които вече достатъчно обстойно съм отговорил.

Единствено по темата:

Цитат:
Ми Киевска Рус, Московска Рус - един език, история гръб до гръб, не можеш да кажеш къде започва едното, къде свършва другото.

Цяла Европа е пълна с държави чиито народи се преливат от една граница в друга. И не само Европа. Какво ще стане ако всички решат да си вземат териториите които считат че са населени с техни хора? Мисля. че въпросът е риторичен.

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2014 20:37

Liberty написа:
Не, няма да си давам труда да отговарям с километрични постове, на неща на които вече достатъчно обстойно съм отговорил.

Единствено по темата:

Цитат:
Ми Киевска Рус, Московска Рус - един език, история гръб до гръб, не можеш да кажеш къде започва едното, къде свършва другото.

Цяла Европа е пълна с държави чиито народи се преливат от една граница в друга. И не само Европа. Какво ще стане ако всички решат да си вземат териториите които считат че са населени с техни хора? Мисля. че въпросът е риторичен.

Една доста обединена Европа бих казал. :D

Профил Skype

Latinica
Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2014 12:15

Serious Sam написа:
Нещо не си схванал. Ленин е революционер в смисъл на военен водач. Но не и държавник. Нямал е ясна идея какво точно да прави, но през повечето време, ако не е бил на легло е организирал военните действия. Че всичко в СССР е просто електрифициран феодализъм, копиращ средновековния обществен модел, просто с тази разлика, че... има ток.

Че условията в Русия/СССР не подлежат на естествено развитие, а поради "ВОСР" са изкарани от естествения си коловоз. Че след ВСВ това вади дори целия свят от естествения му коловоз. И когато СССР закономерно рухна (след като си проспа шансовете за победа в Студената война) светът бавно и полека започна да навлиза обратно в руслото на закономерностите изказани от Маркс.

Нека уточним нещо. Аз съм русофил дотолкова, доколкото обичам руска култура - музика, литература, вълнувам се от живота и събитията там. Но не забравям, че съм антикапиталист по идеи, като настъплението на Газпром доста ме плаши. Практически в момента се намираме между чука и наковалнята. А САЩ - още една марксистка закономерност - дали ще го наричаме "гръбнак на икономиката" или "производителни сили" - говорим за едно и също нещо. Но те диктуват производствените отношения, а те от своя страна изменят държавната надстройка - сиреч определят формата на управление, определят законовата рамка и прочее. САЩ са най-чудесния пример за правилността на Марксовите трудове и само човек, който носи в себе си наследствена омраза към СССР и всичко свързано с него, поради лични причини, може да говори че Маркс нищо не бил казал за социализма и как да се построи. Лошото на тези книги е, че много малко са тези които ги четат, а още по-малко са тези, които се опитват да ги разберат.

Наскоро в разговор с П. Сименов (предполагам поне на теб не се налага да ти обяснявам кой е той) си говорихме за първа глава от т.1 на "Капиталът" та мнението и на двамата е, че просто тезата вътре е бетон и няма как да кажеш нещо срещу нея. Уви, цялата книга е доста трудносмилаема и се налага често препрочитане за да се усмисли добре идеята, изложена в съответната глава, та... трудничко се чете.

Както ти казах, причината да спра да отговарям в онази другата тема е принципна, просто не мога да го направя, докато се намирам в сегашното си положение.

Между другото, ще се изненадаш, ако разбереш, че Маркс много точно е дефинирал държава от типа на СССР и тя няма нищо общо с понятието му за социализъм/комунизъм. Просто трябва да четеш малко повече. Но едва ли ще го направиш.

Естествено, можеш да слушаш Рейгън и да се надъхваш като нацист при реч на Хитлер, но можеш и да използваш главата си (надявам се някой ден да се абстрахираш от наследствената си обремененост и да започнеш да мислиш по-трезво и научно, с по-малко партизанщина (разбирай - войн-фанатик на дадена идея) и повече размишления.

В момента си просто една купчина назубрени фрази, мантри, които повтаряш до припадък. Толкова си вярваш, че чак ми прави кеф от време на време да ти поствам некви безсмислени глупости в отговор.

Можеш да говориш, колкото си искаш за "престъпления", обективната истина, осъзната от редица лидери, учени и прочее - в арабския свят царуват други правила. Може да са нехуманни според твоето виждане, според тяхното са в реда на нещата. А военните диктатури - те даваха светския облик, те, макар да бяха брутални и прочее, бяха някакъв гарант за поне мъничко цивилизация. Че отношенията вътре в самата мюсюлманска общност са изключително сложни и дълбоки. Има много повече от деление на сунити и шиити, които се мразят зверски. Има родове с история и съперничеството между тях е историческо. Родове които прерастват в племена, племена които ту се качват, ту падат от властта.

И защо не си дадох труд да опровергавам глупостите ти за "нахлуването" на Русия??

Ми Киевска Рус, Московска Рус - един език, история гръб до гръб, не можеш да кажеш къде започва едното, къде свършва другото. Значи щом нелигитимния режим на "комунистите" дава - може, когато легитимно изобраната власт в Русия си го иска - не може, щото към дадения момент така ти отърва.

Аз се опитвам да говоря с формули мой човек, а ти мериш с двойни аршини. "Мое и твое".

Овладей диалектическия материализъм - инструмент за правилното разбиране на света.

А някой ден, когато имам времето и възможността да прегледам документите за учредяването и функционирането на ОНД - тогава ще се произнеса категорично по въпроса с руската "инвазия".

Дотогава имам само един съвет - като за начало поне спри да избираш някаква част от нещо цяло, която на теб ти харесва и да я налагаш над цялото, под предтекст за "свобода и демокрация". Тя не е и никога няма да бъде цялото. Разбери го.

И накрая пак за СССР - за мен това е най-интересната от научна гледна точка държава. И най-слабо изследваната. И про, и анти имат интерес до толкова да я изучават, доколкото да извлекат някакви цифри за пропагандна злоупотреба.

Ето ти един хубав и километричен коментар. Сега, най-вече воден от чуство да е твоя последната дума, ще праснеш и ти нещо километрично в отговор предполагам, та... Ако не смяташ да промениш нещо в себе си или начина си на мислене (което силно ме съмнява) няма смисъл да мерим пишки, щото в крайна сметка всеки си лъска на своята... Не, май сравнението не беше мнгоо удачно, ама все тая.

Liberty написа:

Нелсън Мандела, да почива в мир, знае най-добре.

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 12 Мар 2014 15:24

hahaha
na siriusa avatara kefi :!:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2014 17:54

http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubop ... er-6007324

Смятайте каква напаст са руснаците, щом дори евреите са се били на страната на Германия само и само да се избавят от тях :lol:

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2014 18:02

Liberty написа:
http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/sluchaiat-na-finlandskite-evrei-syiuznici-na-hitler-6007324

Смятайте каква напаст са руснаците, щом дори евреите са се били на страната на Германия само и само да се избавят от тях :lol:

Mason!!!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Мар 2014 16:25

В последните дни стана ясно, че Русия струпва големи количества войски по границата с Украйна. Извършват се непрекъснати бойни учения. Все повече хора се притесняват, че може би Крим е само прелюдия към по-сериозна руска инвазия.

Това е обяснимо, като се има предвид слабата реакция на САЩ и ЕС, която общо взето се заключава в декларации и заплахи за санкции (не става дума за истински санкции, а за това на някой си бюрократ от Москва да му бъде забранено да пътува в ЕС и САЩ, демек чудо голямо).

САЩ пратиха няколко ф 16 в Полша един кораб при нас и два АУАКС-а да бродят в близост до Украинската граница.

Далеч по-обнадеждаваща изглежда решимостта на самите украинци да защитят страната си. Пълната мобилизация и високият боен дух, на украинците може да поохладят ентусиазма на диктатора в Кремъл, ако още му е останал здрав разум.

Страничен ефект от кризата в Украйна е възраждането на идеята за НАТО, която в последните години беше поставяна под въпрос. Путин доказа, че вълка кожата си мени, но нрава никога. С което не искам да кажа, че руснаците и Русия като държава никога няма да се оправят, казвам, че това няма да стане докато не се получи смяна на системата. По същият начин по който нацистка Германия и Япония през ВСВ са били врагове на свободният свят, но сега са част от него. Това един ден неминуемо ще се случи и в Русия, но за сега сме далече от този момент.

Към днешна дата съм съгласен с мнението на латвийският президент " Слава Богу, че сме членове на НАТО". Бих добавил и слава Богу и че имаме американски бази у нас.

Нещата стигат до там, че страни като Швеция, които са вън от всякакви съюзи от 19-ти век насам, обмислят присъединяване към НАТО.

http://www.theatlantic.com/internationa ... to/284362/

Ето един чудесен пример за военно сътрудничество между България и САЩ:

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3632930

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
Публикувано на: 14 Мар 2014 17:18

Хаха боен дух вика :lol: Украйнските БТР-и се самозапалват по улиците, нито 1 самолет не е боеспособен, днес Украйснкото военно командване обяви, че няма дрехи :lol:, само 1% се явиха за мобилзиация и разбираемо - кой му се мре заради олигархо-фашистката хунта :lol:

За сметка на това стратезите в Киев решиха да пуснат цяла орда бесни, диви фашаги срещу про-руския митинг в Донецк, прсяно докарани с автобусите :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com