Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Latinica
Аватар
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online
Публикувано на: 12 Фев 2014 21:15

iziris написа:
Deprivd написа:
mene iziris me drazni s tva 4e e tapag

Пише се "тъпак"! Не ми пука за правописа но щом е лично ще се възползвам. Казано от човек с тоалетна чиния за аватар, направо си е комплимент за мен. И аз имам снимка на родното си място ;)

Сега по темата. Ето ви линк към всички филмчета направени от "tapag-a" и колегата му за изминалата бета. http://tesobg.com/novi-filmcheta-ot-betata/

golqm si tapag

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 12 Фев 2014 22:05

само да кажа, че играта се оказа безумно тъпа и според новите поправки от тази година на просветното министерство "тапаг" си е напълно официална и легитимна дума по отношение на правопис :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: Последно играх GW2.
Чакам лънча на TESO
Публикувано на: 12 Фев 2014 22:26

kaboom написа:
само да кажа, че играта се оказа безумно тъпа и според новите поправки от тази година на просветното министерство "тапаг" си е напълно официална и легитимна дума по отношение на правопис :wink:

И според националната телевизия Турския език е задължителен и Хасан е национален герой. И не Крали Марко е закърмен от самодива а комшията Шюсеин.

Опитвам се да ви представя играта а вие се правите на tapag -ци.

Профил

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 12 Фев 2014 22:57

ем евалата за труда ма играта не ме кефи и ми е тъпа. А това, че не носиш на къс бъзик си е твой проблем :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 13 Фев 2014 00:42

Не бе мани друго, ма не ви ли се струва, че Бетесда са сбъркали професията. В смисъл, вижда ми се, че много повече им се удава правенето на фланелки, статуйки... може би писане на романчета и тн. къде иронично къде сериозно го говора. Те са ми безразлични, защото всичките им игри са пълен шит за мен(то кво имат техно измислено освен елдер скрол де), много са далеч от Близард примерно, които си заслужават да бъдат мразени заради това лошо качество "комерсиализма", ама не напълно, защото са доказали, че могат да прават неща които другите не са и сънували. Wow е пример. Не съвършената игра, но е най доброто ММО правено някога, поне за TBC и WoTLK го твърдя. Та да се върна на това което исках да питам без да искам отговор... не ви ли дразни, че, аз примерно от години посещавам бетблога и виждам разликата, виждам какво стана след Скайрим. Метнете един поглед да видите, че само за цицане на пари става въпрос, 80%+ от новините са свързани със статуйки, фланелки и подобен шит. Как може да си трае човек, не ви ли дразни това.
Като гледам интереса към играта тук се кефа, защото чакам с нетърпение тоя провал. Те го заслужават. Тук се вижда, че въпреки името никой не му дреме за тая игра, защото е адското зле.
п.п Много хора хейтват уоу, но може да се запитат колко иновативна е била, нема как въобще да изреждам това е невъзможно. Какво направи тази игра от стратегията преди това, без да съм чел и да съм се вкарал чак толко във филма, но как взе част от историята и я превърна в нещо уникално успешно, абсолютно без аналог. и ПВП и ПВЕ уникален свят. Много трудно това може да се повтори да не кажа невъзможно, от никой даже и от Близард. Същата работа като с Дуум. Тея неща, чудеса, стават един път.
п.п2 друго нещо което адски ме дразни е как замитат неуспешните неща/фирми. Как заметоха Prey и Human Head в кошчето буквално. Виждам как са направили класация сякаш... на първо място е Бетесда със Елдер срол поредицата естесветно и на 2ро изникна френското студио Аркейн. Класация на комерсиализма бих я нарекъл. Тоя който продава най много, другите кучета ги яли. Демек при провал и тея ще последват в кошчето за боклук. Тея са адски гадове да знаете(не съм сигурен само че кой, зенимакс или бетесда, ама аз ги разглеждам като едно цяло. То е явно и ясно от рекламите, новините и тн. че игрите на бетесда са на първо място, даже и комерсиалния успех на Аркейн, въпреки него, виждам как и тех ги считат за нещо сякаш леко чуждо). Не 1 и 2 са уликите за това, като най същественото според мен е Prey2 Human Head
охахаха пп3. Ами кво стана с Сплаш дмг? Brink? Дай са като се провалила в няква степен да ги метнеме в кошчето деа боклучетата мазниците мазни деа

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2014 03:31

тъп ли си е батка
бетесда и никой голям производител на игри няа да почне да ти казва а са почнахме да мислим изискванията, са тука имплементваме мапа на първия град, са модели на героите, ма ето вижте пикове ето ви и кода направо
примерно Р* и ГТА
великите пускат г/д накрая вече нещата си
а през другото време мълчат
деа хлапето не се научи бе а ми пише стени да ми обясява кой е гад кой не е
п.с. 1 приятел вече я е приордърнал, още двама, които се изкефиха на бетата, са обмислят
хора българи дето не сме най-богатите, смятай

Профил

Публикувано на: 13 Фев 2014 13:51

Sentry написа:
Дайте да си говорим за upcomming MMOта. Кое чакате най-много в близък и в дългосрочен план?

Ами аз единственото ммо което наистина очкавам е Camelot Unchained-декември 2015.Всичко друго е been there,done that.Ей го елдер скрола-ммо за 200 милиона,логваш се и правиш същото което си правил в предишните си 15 ммо-та.Надявам се ЕК некст да ме изненада приятно ама да видим,доста съм предубеден засега.Надявам се тесо и уайлдстар да са последните представители на този тип ммо-та,коита са.Не че са лоши сами по себе си но след 10 години едно и също,вече стига.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2014 16:07

Правиш го, но куестовете са по-разнообразни и не малоумни носения на 20 предмета Х.

Профил

Публикувано на: 13 Фев 2014 16:42

Ми аз не видях никакво разнообразие-типичните дженерик ммо куестове-върви говори с еди кой си,спаси/ескорт онзи,спри скелетите...е такива неща.Всмисъл има си атмосфера ама ако не си елдер скрол фен играта е просто добра,нищо особенно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2014 17:23

Аз не съм елдер скрол фен, но атмосферата ми хареса най-много от всичко. Музиката, куестовете - направени са много добре. Това, което не ми хареса е комбата, а също и еднообразието, когато вдигаш нива. Не е като в gw2, с няколко начина за качване на левъл.

А на другия въпрос, аз очаквам Camelot Unchained, като дотогава се надявам наистина да излезе нещо добро от Firefall или поне един експанжън за gw2 (шанса е почти нулев) :D

Профил

Публикувано на: 13 Фев 2014 18:39

Excess написа:
Аз не съм елдер скрол фен, но атмосферата ми хареса най-много от всичко. Музиката, куестовете - направени са много добре. Това, което не ми хареса е комбата, а също и еднообразието, когато вдигаш нива. Не е като в gw2, с няколко начина за качване на левъл.

А на другия въпрос, аз очаквам Camelot Unchained, като дотогава се надявам наистина да излезе нещо добро от Firefall или поне един експанжън за gw2 (шанса е почти нулев) :D

Уоу,не вярвах,че има някой друг който да чака Camelot Unchained! :tuop:

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2014 20:15

moroel написа:
Ми аз не видях никакво разнообразие-типичните дженерик ммо куестове-върви говори с еди кой си,спаси/ескорт онзи,спри скелетите...е такива неща.Всмисъл има си атмосфера ама ако не си елдер скрол фен играта е просто добра,нищо особенно.

Имаше куестове да разследваш престъпления като говориш с герои, да причакаш някого, имаше един дето трябва да гасиш огньове (малко не го бяха доизкусурили), и още един-два по-интересни типа видях, ма не сещам за какво идеше реч в момента.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2014 20:52

В ESO аз лично видях само fetch quest-ове с някакъв малозначителен диалог.

Иначе аз лично в краткосрочен план искам да видя Archeage как е, което сигурно ще направя като влезе следващата седмица в OB в Русия. Може би и Blade & Soul, защото е супер нашумяла и не изглежда много зле(да, стандартен theme park е, но какво от това).

В по-дългосрочен може би Everquest Next искам да видя как ще е и Black Desert. Gloria Victis също ще следя, но не съм много по PvPто.

За Pathfinder Online, Camelot Unchained и Pantheon имам по едно на ум, но за момента и двете ми се виждат на концептуален етап. Докато не покажат някакъв солиден gameplay не мисля, че мога да вярвам на каквото и да е от това, което казват.

Профил

Публикувано на: 13 Фев 2014 21:22

Сентри,като пробваш руския АА пиши как е,че ми е интересно но не ми се занимава.Black Desert изглежда страхотно ама с тея темпове ще я видим в европа 2016 сигурно.Иначе за кикстартер проектите си прав,засега всичко е на хартия но спциално за камелот-а аз имам абсолютно доверие във Марк Джейкъбс.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2014 22:20

Аз имах предвид, че очаквам повече подробности по Camelot, иначе за рилийза на самата игра ще си умра от чакане :)

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 14 Фев 2014 05:00

daahhahah chak dnes vidqh che sym imal key za betata

trqq pochna da go proverqvam toq mail ffs

tva kato hearthstone-a

sled 3 meseca razbrah chak che iam key

nvm

she ima li oshte nekvi beti deto da moga da testvam s toq key ili tva beshe posledno?

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Публикувано на: 20 Фев 2014 23:27

Тъкмо разцъквам два дни новия пач на гу2 с ливинг уърлд сторито и просто разликата с бетата на тесо е шокираща.Тесо с неговия статичен свят в който нищо не се случва и гу2 с неговия постоянно променящ се свят в който дори и най-големия град/централен хъб не е пощаден и не е гаранция за сейф хевън.

Профил

Аватар
В момента играе: Последно играх GW2.
Чакам лънча на TESO
Публикувано на: 21 Фев 2014 10:10

moroel написа:
Тъкмо разцъквам два дни новия пач на гу2 с ливинг уърлд сторито и просто разликата с бетата на тесо е шокираща.Тесо с неговия статичен свят в който нищо не се случва и гу2 с неговия постоянно променящ се свят в който дори и най-големия град/централен хъб не е пощаден и не е гаранция за сейф хевън.

Ливинг сторито е най-слабата част от GW2, но явно си пропуснал тези коментари.
Съгласен съм, че вероятно за теб така изглеждат нещата за игра, която година и половина след официалния лънч още е в БЕТА. Започвам да съжалявам, че я изтрих преди година, но имах всичко от играта и не виждах смисъл да правя джъмпинг пъзели в този беден свят.
За ТЕСО тепърва има много да се говори и няма да сравнявам игрите, защото нямат нищо общо :) Вероятно нямаш 16 години и ТЕСО е забранена за теб. Разбирам те ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Фев 2014 10:54

iziris, разбираме, че си безработен пенсионер и като видиш TESO се удървяш, а като някой каже нещо лошо за нея е все едно някой те е минал отзад, ама всеки си има мнение.

Профил

Аватар
В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
Публикувано на: 21 Фев 2014 11:39

iziris написа:
За ТЕСО тепърва има много да се говори ;)

Да ще се говори- как се е провалила с гръм и трясък:

1) Играта се прави от близо 8 години и за тези 8 години нямат абсолютно никакъв прогрес който да направи играта по-интересна отколкото скайрим или обливион или мороулуинд.Единствената разлика е че ще е онлайн,който спокойно можеше да се постигне с вкарването на мултиплейър (Diablo style) във скайрим.
2) Парите който са хвърлили за играта + парите който ще хвърлят за подръжка никога няма да си ги избият, а дори да си ги избият печалбата ще им бъде толкова минимална че до 2015 играта ще мине в f2p (pay2win) модел.
3) Комбата и скил системата са точно копие на скайрим което беше най-големия проблем в цялата игра.Пускаш я за първи път и след 20 минути комбата омръзва.

Like I believe in pain?
Nobody died for you, somebody pray for me!

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com