В момента съм на квартира и нямам проблеми с тоалентата. Дори няма нужда да фъргам тоалетна хартия да противодейства на омиването на гъза с вода от засилката на лайнеца.
Кенефната тема - PCM style
Re: Кенефната тема - PCM style
Два пъти съм си задръствал кинефа и то в общака на техническия във Варна. И двата пъти от тоалетна хартия. Кофи вода, оцет гъмза и прахчета за мивки не помогнаха. Купих си Фекалоразбивача (legendary plunger)  той пък не може да направи хубав вакуум на дупката на кинефа. Накрая приех поражението и дадох два пъти по 7 лева за мистър Мускул.
В момента съм на квартира и нямам проблеми с тоалентата. Дори няма нужда да фъргам тоалетна хартия да противодейства на омиването на гъза с вода от засилката на лайнеца.

Spoiler for : 
LA COKA

Добре кви са тия филми с тоалетната хартия? От как се помня винаги си я хвърлям в кенефа  
 . Ама съм виждал по разни заведения по-долнички как до кенефа има кошче и даже е имало табелки да не се хвърля хартия в кенефа?!? тва да имаш лайнени хартиики в кошчето ми изглежда доста гадно и нелогично

- shub niggurat
 - Обратна връзка:

са Хамелеона ако пишеше още, щеше да потвърди
ма и Шефо го помни тва, сигурен съм
бехме запушили клозето мъжката един път, и пикаехме 2-3 дена в мифката и в некви туби
и стоеше некъв слой говна и ратия баш до ръба на кенефа и нито надоле, нито нищо
ръчках с тел, пускахме некви отпушващи препарати - само по-зле стана, сместта се превърна в няква хомогенна слуз от разтопени лайна и хартия
даже изгребвахме с един черпак с Шефо у един дебел голем плик за боклук с идеята да изгребем всичко дето има и да потръгне водата
напълнихме плика до горе с тая смес и тичахме по нощите да го фърляме некъде
мангала дето е влезнал у точно тоо контейнер сигур си е намерил водно легло в лицето на тоо завързан чувал с говна
накрая викнахме неква фирма и тия дойдоха с една помпа и опрайха нещата
и ни зеха 70 кинта за тва нещо
затова, деца, внимавайте как запушвате кенефа, щот е скъпо удоволствие
а в Дания кат бех у един хостел и цял ден бях стискал и вечерта го стръсих и там кенефа общ на етажа, и аз запуших пак и некви хора тропат, че искат да ползват, а аз отвътре се панирам и се чудя кво да направя
накрая видех гуменото там в ъгъла и с него почнах да действам
с 2-3 движения се отпуши работата и си отдъхнах
иначе беше на косъм

ма и Шефо го помни тва, сигурен съм
бехме запушили клозето мъжката един път, и пикаехме 2-3 дена в мифката и в некви туби
и стоеше некъв слой говна и ратия баш до ръба на кенефа и нито надоле, нито нищо
ръчках с тел, пускахме некви отпушващи препарати - само по-зле стана, сместта се превърна в няква хомогенна слуз от разтопени лайна и хартия
даже изгребвахме с един черпак с Шефо у един дебел голем плик за боклук с идеята да изгребем всичко дето има и да потръгне водата
напълнихме плика до горе с тая смес и тичахме по нощите да го фърляме некъде
мангала дето е влезнал у точно тоо контейнер сигур си е намерил водно легло в лицето на тоо завързан чувал с говна
накрая викнахме неква фирма и тия дойдоха с една помпа и опрайха нещата
и ни зеха 70 кинта за тва нещо
затова, деца, внимавайте как запушвате кенефа, щот е скъпо удоволствие
а в Дания кат бех у един хостел и цял ден бях стискал и вечерта го стръсих и там кенефа общ на етажа, и аз запуших пак и некви хора тропат, че искат да ползват, а аз отвътре се панирам и се чудя кво да направя
накрая видех гуменото там в ъгъла и с него почнах да действам
с 2-3 движения се отпуши работата и си отдъхнах
иначе беше на косъм
джумерки

- NoName
 - В момента играе: Белот ...
 - Обратна връзка:

Аз един път като бях на море лятото , така мощно се изсрах в кенефа. После явно съм фъргал много хартия вътре и го задръстих до козирката. 
Нямаше вакум , нямаше нищо под ръка. 30 минути се борих , направих и приспособление. Счупих две закачалки за дрехи и ги вързах с тиксо за да стане нещо като шиш да бръкна с него да избутам хартията
 но не помогна. Оставих кенефа задръстен, изкъпах се и отидох на бар. На другата сутрин си заминавах и върнах ключа на хазяина , ни лук ял, ни лук мирисал. Сигурно после като е видял кенефа, яко ме е редил човека ...  

Нямаше вакум , нямаше нищо под ръка. 30 минути се борих , направих и приспособление. Счупих две закачалки за дрехи и ги вързах с тиксо за да стане нещо като шиш да бръкна с него да избутам хартията
Only god can judge me , is that right ? 
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .

Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
izrovih tazi tema 
http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php? ... 1%82%D1%8F
ima kakvo
da se nau4i
ot neq

http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php? ... 1%82%D1%8F
ima kakvo
da se nau4i
ot neq
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- 
				Der Meister
 - Обратна връзка:

puskam vodataКрал Вуньо написа:Ама рацете като са ти лайняни
после пипаш кранчето с лайняни ръце
измиваш си рацете сас съпун
но после като спреш кранчето пак си омазваш рацете
щото то е омазано още с лайна
така че за целта сигурно миеш кранчето докато тече
ама нз дали си толко умен да се сетиш
miq si gaza
miq si racete
spiram vodata
- 
				Маце Борко
 - В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

то даже по стомаха преди да ми се присере некой път мога да преценя
ма за гъза, че е умен, си прав
и при мене предусеща
са за запушване като си говорим
имам баба и дядо у Лом, виждам ги един път у годината, та ходя при тех за по седмица някъде
имат от ония олдскуул кенефите, дет лайното ти пада връз самия кенеф и ако е много сухо, тряа си го бутнеш със самата вода до долу, иначе не се свлича
ма у всеки случай оставя мазна лайняна следа, която след тва трябва да се търка с четката, която на свой ред се лайнари и прави водата в поставката си лайняна и... грозна история просто
ма тоя кенеф е и с много тесна дупка, която е под такъв странен ъгъл че лайното трябва да мине през нещо като ръкописно "г", за да влезе у тръбата
искам да илюстрирам

^на вашето внимание е нормална цивилизована кенефна чиния

това е бабината
на всеки човек с елементарно познание ще му направи впечатленеи къде пада лайното, откъде и накъде тече водата, ъгълът и ширината на канала, през който трябва да премине
комунизмът по-голема простотия от тия кенефи не е раждал
и са - толкова запушвания съм имал, че ми е писнало вече отсекъде
аз си имам солидни лайна, баба ми готви много и държи да ям всичко, демек - насъбира ми се сериозно - освен тва режима на хранене там ме кара да ходя по-наредко, не знам що
демек като стоваря говнарията, тя е голема, дебела и дълга
и за тва имам едно железо като арматурна тел такова, прегънато на 90 градуса, с което раздробявам говното на малки парчета, та да се прокара
първо го прокарвам, пускам водата два-три пъти и след тва се бърша с тоалетна хартия
ма и с нея не прекалявам - макс четири пъти кинем и бършем и после пускам водата и така докат си не изчистя гъза
щото иначе се запушва и пак с тва железо тряа и хартията да прибутвам
пълнил съм го тоя кенеф догоре как разправя Влад - с лайна и вода до ръба
пет-шест пъти сигурно докато си усъвършенствам процедурата
много е тегаво, момчета
в къщата ти много работи може да не са като хората, ма само не и кенефа
винаги гледайте да имате читаво место за сране
щото у тоя живот срането е константа и даже нищо друго да не ви остане, то ще ви е спътник до края

ма за гъза, че е умен, си прав
и при мене предусеща
са за запушване като си говорим
имам баба и дядо у Лом, виждам ги един път у годината, та ходя при тех за по седмица някъде
имат от ония олдскуул кенефите, дет лайното ти пада връз самия кенеф и ако е много сухо, тряа си го бутнеш със самата вода до долу, иначе не се свлича
ма у всеки случай оставя мазна лайняна следа, която след тва трябва да се търка с четката, която на свой ред се лайнари и прави водата в поставката си лайняна и... грозна история просто
ма тоя кенеф е и с много тесна дупка, която е под такъв странен ъгъл че лайното трябва да мине през нещо като ръкописно "г", за да влезе у тръбата
искам да илюстрирам

^на вашето внимание е нормална цивилизована кенефна чиния

това е бабината
на всеки човек с елементарно познание ще му направи впечатленеи къде пада лайното, откъде и накъде тече водата, ъгълът и ширината на канала, през който трябва да премине
комунизмът по-голема простотия от тия кенефи не е раждал
и са - толкова запушвания съм имал, че ми е писнало вече отсекъде
аз си имам солидни лайна, баба ми готви много и държи да ям всичко, демек - насъбира ми се сериозно - освен тва режима на хранене там ме кара да ходя по-наредко, не знам що
демек като стоваря говнарията, тя е голема, дебела и дълга
и за тва имам едно железо като арматурна тел такова, прегънато на 90 градуса, с което раздробявам говното на малки парчета, та да се прокара
първо го прокарвам, пускам водата два-три пъти и след тва се бърша с тоалетна хартия
ма и с нея не прекалявам - макс четири пъти кинем и бършем и после пускам водата и така докат си не изчистя гъза
щото иначе се запушва и пак с тва железо тряа и хартията да прибутвам
пълнил съм го тоя кенеф догоре как разправя Влад - с лайна и вода до ръба
пет-шест пъти сигурно докато си усъвършенствам процедурата
много е тегаво, момчета
в къщата ти много работи може да не са като хората, ма само не и кенефа
винаги гледайте да имате читаво место за сране
щото у тоя живот срането е константа и даже нищо друго да не ви остане, то ще ви е спътник до края
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

- Алминатора
- кримсънчето
^ kvaliteten post
obob6tenieto me trogna
izlojenieto sa6to, basi gadnoto zvu4i...
oba4e sq da vi svetna - kak ne se se6tate, nz - da puskate vodata nqkolko puti dokato serete, taka nema se zapu6va
az kato predusetq 4e 6te bude 4utovno srane, puskam purviq zalp, puskam vodata, vtoriq, vodata
i taka... nz kuv kenef trqa da ima6 4e da se zadrusti ot hartiq samo
znam vsu6tnost - preeban i neefektiven
na nikogo ne go pojelavam

obob6tenieto me trogna
izlojenieto sa6to, basi gadnoto zvu4i...
oba4e sq da vi svetna - kak ne se se6tate, nz - da puskate vodata nqkolko puti dokato serete, taka nema se zapu6va
az kato predusetq 4e 6te bude 4utovno srane, puskam purviq zalp, puskam vodata, vtoriq, vodata
i taka... nz kuv kenef trqa da ima6 4e da se zadrusti ot hartiq samo
znam vsu6tnost - preeban i neefektiven
na nikogo ne go pojelavam
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?

- 
				Children of Bodom
 - В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson

e sled seka bomba pushtame vodata e
az mislih che tva e normalno i seki go prae

ma sa kazancheto nesho sa e preibalo, neshte a vkarva voda i tra go chuknesh che da mu dodi
to huu ma kato zabraish i natiskash ama voda ne idva i si sedim vtre na toplo dokat ne se napulni

az mislih che tva e normalno i seki go prae
ma sa kazancheto nesho sa e preibalo, neshte a vkarva voda i tra go chuknesh che da mu dodi
to huu ma kato zabraish i natiskash ama voda ne idva i si sedim vtre na toplo dokat ne se napulni
Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died

angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
- 
				The Grim Reaper
 - Шефа на Кенефа
 - В момента играе: на троянска чушка
 - Обратна връзка:

i az takaDer Meister написа:mi ne az po princip vinagi si polzvam mn hartiq
iskam da mi e idealno 4ist gaza
a posle go miq i s voda
osobeno predi seks
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК

- 
				Der Meister
 - Обратна връзка:

postvam samo za da vi kaja 4e v momenta sera 

- 
				Serious Sam
 - Горд Пролетарий
 - В момента играе: Serious Sam
 - Обратна връзка:

Az predi malko se izsrah i sq otivam na rabota. Are lek den.  

¯\_(ツ)_/ ¯

Миналата есен се бяхме уговорили с колеги да направим един от редките мачове и аз дни преди това се кефих, че ще ритаме и бях подготвил обувки, шорти. Обаче не съм обръщал внимание на храната, която ям. Наблягах на тестените без фибри храни. Сутринта преди мача ми се досира и отивам до тоалетна. А вече си представях как играя. След неуспешни напъни, пълен запек и нищо продуктивно, изведнъж ме преряза зверски около сфинктера. Рядко ми излизат хемороиди, но като стане, не мога да ходя 2 дни след това. И в този случай малко кървях. Няма да ви опиша разочерованието си от пропуснатата среща  :roll
А темата е непобедима!

А темата е непобедима!
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.

Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- mcmlxxxvi
 - В момента играе: в момента не играе, довечера може

снощи за пръв път от бая време дебъгвах в кенефа
няколко пъти

няколко пъти
Код за потвърждение: Избери целия код
res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')
- 
				Children of Bodom
 - В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson

esa dokat srah osuznah che bez KEF, KEneF-a e samo NE  

Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire

angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
Задникът ми плаче с кървави сълзи.

Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.

- 
				Маце Борко
 - В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

С теб съм, от моя кенеф братски ти стискам ръката, дръж се 

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето

- Алминатора
- кримсънчето
- 
				The Grim Reaper
 - Шефа на Кенефа
 - В момента играе: на троянска чушка
 - Обратна връзка:

tfa ne e hemoruid a analna fisoraCreator_ написа:Миналата есен се бяхме уговорили с колеги да направим един от редките мачове и аз дни преди това се кефих, че ще ритаме и бях подготвил обувки, шорти. Обаче не съм обръщал внимание на храната, която ям. Наблягах на тестените без фибри храни. Сутринта преди мача ми се досира и отивам до тоалетна. А вече си представях как играя. След неуспешни напъни, пълен запек и нищо продуктивно, изведнъж ме преряза зверски около сфинктера. Рядко ми излизат хемороиди, но като стане, не мога да ходя 2 дни след това. И в този случай малко кървях. Няма да ви опиша разочерованието си от пропуснатата среща :roll
А темата е непобедима!
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК

- 
				Serious Sam
 - Горд Пролетарий
 - В момента играе: Serious Sam
 - Обратна връзка:

- 
				The Wolf
 - В момента играе: Във форума.
 - Обратна връзка:

Това беше добро, даже не съм се замислял, че може да се получи игра на думи. Срах сега и се смях на коментараChildren of Bodom написа:esa dokat srah osuznah che bez KEF, KEneF-a e samo NE