хаха, тва за китай и аз съм си го мислил, обаче едно проучване показа, че след 20 години ще стигнат икономически америка дето е сега. тъй, че не са толкова страшни. явно.
Ти кога ще разбереш, че от ЕС на плюс са само Германците? 
ми франция?
Tова НАТО, ЕС и ООН са само имена на недействащи институции.
макар, че ООН май се осраха в сирия като налагаха глоби на американците да не влизат вътре, пък тях им беше през кура, не може да кажеш, че тва са неработещи организации
Американците не са чували за България и ще приемат новото статукво без да мигнат.
затва строят бази, а  

Тези жалки организацийки са причината сега Европа да е лайното на континентите (след Африка)
кои държави от азия са ни минали? япония. 2-3 арабски страни, дето се къпят в петрол. южна корея, евентуално. и пак не могат да се сравняват с германия, франция, че даже и италийката, макар че и те не са мн добре ся. тва е. обясни ми по къв критерии еропа е толко назад? дето имаше някаква статистика колко % от населението на даден контитент живее без чиста вода и за нас беше 2%, после бяха америките с 15, нататък да не говорим.
не разбирам на кои си фен, за да те оправергая по-бурно, ама говориш глупости. само ще ти кажа, че в европейските градове има руски, китайски, арабски, индийски, турски(80 000 в берлин, 30 000 в ротердам) квартали, пък не знам в много градове в пакистан примерно да има немски, френски, шведски квартал и тн. дано схванеш идеята
иначе ерик е прав за тва за армията - ако не си се научил да се стягаш, казармата няма да те оправи. от по-старото поколение, дето са били в казарма, има маса мухъли и пропадняци, тъй че тва не е критерии 

той денката сам си каза, че е мекотело - дето преди разправяше, че ставал в 12, пиел кафе до 2 и после правил квот има за правене. не, че е лошо де.