motorolaz vzeme me naruga ili poseche s katana
za da mi se argumentira
zaebi
The Wolf написа:Бе я то се е видяло, давайте да се сбираме - нема нови нема стари, кво като някой с някой се не знае, с едно запиване ще се поправи тая дяволита грешка и специално Nocturno ако реши да намине да види тея новите и да пийнеме всинца солидно, го черпя едно патронче водка.
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
The Wolf написа:Пени, от твоята уста е комплимент тва, пък и без това ние двамата с тебе се лигавиме най-много тука![]()
deistur: Бе нема да се плашиш, моторолата на мен и стефан(Nocturno) по ни е набрал, щот не само не му споделяме вижданията а и му насрахме темата за живота. Та ако и Nocturno намине, поне двама има които преди това ще ръга и коли, защитен си.
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Много съм спокоен, по тона ти разбирам, че ще дойдеш, ма не искаш да се разчуе, не е нужно да се обясняваш. Good jobNocturno написа:ae kva tema sam sral we
ti normalen li si
dori ne sam pisal v taq tema
i nedei da famelearnichish tuka
i nedei da me stefosvash
da ne ti napraa brat
i da go krysta stefan
spoko samo
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Тва е Румен Луканов бе, слепПени написа:mahai avatara na rust
dan polodiavam
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Е тва е мъжка дума, а не некакви изречения всеко на нов ред, казваш, кратко, точно и ясно, като мъж:) Но още не си пратил запитване къде ще е, все пак вярвам, че си ясновидец и ще намериш мястото, ако не благоволиш да попиташ.Nocturno написа:idvam