Автор |
Съобщение |
kamengtaiv
|
n00b playa |
|
|
|
Заглавие: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 06 Яну 2014 18:47
Zdraveite, znachi imam CD-Keys za igri na Origin i iskam da zamenq nqkoi key za nekoq igra za Steam. IGRITE SA SLEDNITE Crysis 2 Maximum Edition Dead Space 3 Dead Space Medal of Honor (2010) Populous Command and Conquer Red Alert Uprising Mirror`s Edge Burnout Paradise SIMS 3 + DLCs Ofertite tuk ! Vsqka oferta e dobre doshla VAJNOVie shte pochnete purvi ! Imam Steamtrades account sas 35 REPUTATION !!! http://www.steamtrades.com/user/kamengtaiv
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 06 Яну 2014 21:15
Айде НЕ!
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 06 Яну 2014 22:00
Humble Origin Bundle....
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
kamengtaiv
|
n00b playa |
|
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 06 Яну 2014 23:25
ex1s7 написа: Humble Origin Bundle.... Da igrite sa ot tam. Da ne sam kazal neshto che iskam sq igri kato CALL OF DUTY MW3, BLACK OPS 2, ASSASIN`S CREED IV, NFS MOST WANTED ILI RIVALS?? NALI ZA TVA PISAH VSQKA OFERTA E DOBRE DOSHLA SMOTAN !!!!!! I DA SA NEKVI INDIE IGRI PAK SHTE PRIEMA OFERTATA, NE O4AKVAM NEKOI DA MI DADE NQKOI SKAPI IGRI, MOJE I SUPER HEXAGON PRIMERNO DA PRIEMA (koqto q imam) !!!!!!!! I NQKOI PAK DA MI PREDLAGA IGRI OT BUNDELI NE E PROBLEM DA GI PRIEMA, STIGA DA GI NQMAM !
|
|
|
kamengtaiv
|
n00b playa |
|
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 06 Яну 2014 23:29
Just Toxic написа: Айде НЕ! TOXIC q mi predloji nekoi evtin cd key za nekoq PSN igra, che tuka mi vzeha PS3 samo na demota i triali karam !!!!!!!
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 06 Яну 2014 23:41
kamengtaiv написа: Just Toxic написа: Айде НЕ! TOXIC q mi predloji nekoi evtin cd key za nekoq PSN igra, che tuka mi vzeha PS3 samo na demota i triali karam !!!!!!!Ми не мога да ти предложа, за тея безплатни боклуци дето си ги наредил на щанда. Не се впрягай, и без тва 90% от потребителите тук ако са искали отдавна са си ги дръпнали от маймунда, изиграли и забравили.
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
kamengtaiv
|
n00b playa |
|
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 06 Яну 2014 23:46
V invertara imam L.A Noire i Alan Wake`s American Nightmare interesuvan li si ?
BTW otkade gi vijdash che sa BEZPLATNI??
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 07 Яну 2014 11:48
Не си прав. Аз лично съм фен на повечето от този bundle и го купих целия с най-голям кеф. Не знам защо мислиш, че всички хора пиратстват.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Desolare
|
|
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 07 Яну 2014 11:55
kamengtaiv написа: V invertara imam L.A Noire i Alan Wake`s American Nightmare interesuvan li si ?
BTW otkade gi vijdash che sa BEZPLATNI?? Абе калъф, дал си $4 например за целият бъндъл ('щото ако си дал повече си се преебал), за теб това пари ли са за подобни игри че се правиш на интересен да му еба мамата?
|
|
|
kamengtaiv
|
n00b playa |
|
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 07 Яну 2014 20:01
AWE KAVAL DOLEN, TIQ 4$ (ILI 8 LEVA) NE RASTAT PO DARVETATA ZNAESH LI?? NA KLIPUT ZA HUMBLE ORIGIN BUNDLE IMASHE HILQDI PROSESHTI, DAJE I OT MEN PROSEHA ZA NEKOI KEY WE, NE VSEKI IMA PARI (E SQ NEVERVAM NQKOI DA NQMA PONE 2 LEVA ZA BUNDLE-A, A PROSTO NQMAT KREDITNA ILI PAYPAL) DA SI GO KUPI TOQ BUNDLE !!!!!!
|
|
|
Desolare
|
|
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 07 Яну 2014 20:47
Сега забелязах че nickname-ът ти е "kamengtaiv" така че само ще ти кажа: izlez.
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 07 Яну 2014 22:29
kamengtaiv написа: Derp derp derp derp derp derp All I see
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 08 Яну 2014 14:19
peni, стига си писал ... ве
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 12 Яну 2014 11:21
Авторът на темата е 13 годишен трол, какво му се обяснявяте?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 12 Яну 2014 15:50
kamengtaiv написа: AWE KAVAL DOLEN, TIQ 4$ (ILI 8 LEVA) NE RASTAT PO DARVETATA ZNAESH LI?? NA KLIPUT ZA HUMBLE ORIGIN BUNDLE IMASHE HILQDI PROSESHTI, DAJE I OT MEN PROSEHA ZA NEKOI KEY WE, NE VSEKI IMA PARI (E SQ NEVERVAM NQKOI DA NQMA PONE 2 LEVA ZA BUNDLE-A, A PROSTO NQMAT KREDITNA ILI PAYPAL) DA SI GO KUPI TOQ BUNDLE !!!!!! 4 долара или малко повече от 5 лева дори и да растяха по дърветата не бих се покатерил да ги взема. И да всеки има банкова сметка и съответно дебитна карта, най-малкото щото не могат да ти платят заплата иначе. Your argument is invalid
|
|
|
|
|
kamengtaiv
|
n00b playa |
|
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 13 Яну 2014 01:36
Gipo написа: Авторът на темата е 13 годишен трол, какво му се обяснявяте? 13 Godishen?? Na 16 sam .
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 13 Яну 2014 14:06
iska6 li da ti prodam edna igra kazva se more igrae se kato az 6ibam jena ti a ti se valnuvaj ama 6ot nqq6 priqtelka moje i s maika ti
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
kamengtaiv
|
n00b playa |
|
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 14 Яну 2014 16:20
Баба Гуси написа: iska6 li da ti prodam edna igra kazva se more igrae se kato az 6ibam jena ti a ti se valnuvaj ama 6ot nqq6 priqtelka moje i s maika ti Losha oferta !
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 14 Яну 2014 16:23
kamengtaiv написа: AWE KAVAL DOLEN, TIQ 4$ (ILI 8 LEVA) NE RASTAT PO DARVETATA ZNAESH LI?? NA KLIPUT ZA HUMBLE ORIGIN BUNDLE IMASHE HILQDI PROSESHTI, DAJE I OT MEN PROSEHA ZA NEKOI KEY WE, NE VSEKI IMA PARI (E SQ NEVERVAM NQKOI DA NQMA PONE 2 LEVA ZA BUNDLE-A, A PROSTO NQMAT KREDITNA ILI PAYPAL) DA SI GO KUPI TOQ BUNDLE !!!!!! typo li ti e che si beden?
|
|
|
kamengtaiv
|
n00b playa |
|
|
|
Заглавие: Re: ZAMENQM CD KEYS ! Igri za Origin ! Публикувано на: 14 Яну 2014 16:29
Пени написа: kamengtaiv написа: AWE KAVAL DOLEN, TIQ 4$ (ILI 8 LEVA) NE RASTAT PO DARVETATA ZNAESH LI?? NA KLIPUT ZA HUMBLE ORIGIN BUNDLE IMASHE HILQDI PROSESHTI, DAJE I OT MEN PROSEHA ZA NEKOI KEY WE, NE VSEKI IMA PARI (E SQ NEVERVAM NQKOI DA NQMA PONE 2 LEVA ZA BUNDLE-A, A PROSTO NQMAT KREDITNA ILI PAYPAL) DA SI GO KUPI TOQ BUNDLE !!!!!! typo li ti e che si beden? ko
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|